Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ναι ειναι [B]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/B]… Και παιζω και ενα ζομπι σαν κομπαρσος.

Εγω ειδα το A Nightmare On Elm Street του 2010 που ειναι remake της πρωτης ταινιας του 1984.

Ηταν καλυτερο απο οτι το περιμενα. Δεν φτανει ουτε κατα διανοια τα μυθικα επιπεδα της ταινιας του 1984, αλλα δεν το ξεφτυλιζει κιολας. Ο Freddy Krueger δεν μου πολυαρεσε που τον υποδυοταν ο Jackie Earle Haley που επαιζε και τον Rorschach στο Watchmen. Εχω συνηθισει τον φοβερο Robert Englund σαν Freddy και με ξενιζε. Τιμια προσπαθεια παντως.

Ακριβώς όπως το είπες. Τίμια προσπάθεια και όχι τόσο κακό όσο το περίμενα, αλλά αντικειμενικά μιλάμε για το χειρότερο Freddy ever!

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

αυτό.

ανγκους θέλουμε πικς

…αυτά είναι…έφτασες στο απόγειο της δόξας:p
…και όντως είναι ταινιάρα, ειδικά εκεί που μιλούν αρχαία
:):!:

To Tucker & Dale vs Evil άν και ψιλοκαφριλοκωμωδία, ήταν όντως καλούτσικο και μου άρεσε!

σήμερα είδα αυτό:

Καουμπόικη περιπέτεια με τον Vincent Cassel που μπλέκει τον ινδιάνικο μυστικισμό, πνεύματα και τη ναρκομανία των blueberries για χάρη της αγάπης. Μέχρι τη μέση είναι απίστευτα βαρετή και δε μου είπε τίποτα, από εκεί και μετά που αρχίζουν με το tripping φάνηκε πιο ενδιαφέρον και μακάρι να ήταν έτσι όλη η ταινία. Τα εφέ θυμίσαν λίγο και το The Fountain, στο imdb την χαρακτηρίσαν και Acid Western, άν και έχουμε δεί και καλύτερες που ξεφεύγουν περισσότερο…

Πρωτον η αγαπημενη μου πολεμικη ταινια ever,Stalag 17(1953)

και μετα η δευτερη αγαοημενη μου πολεμικη ταινια The Train(1964)

thanks θα τις τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία

Cult καταστάσεις και ένα crime movie.

1. [B]The Stuff[/B] : γιαούρτι με “δόντια”…

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]Repo Man[/B] : punk sci-fi σάτιρα, με τον Εμίλο Εστεβέζ στα πρωτα του βήματα και πολύ καλό σαουντρακ.

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]Dossier K[/B] : ένα από τα καλύτερα ξενόγλωσσα police crime movies της προηγούμενης δεκαετίας, εκ Βελγίου ερχόμενο με θαυμάσιες πρώτες ερμηνείες.

[B]Bαθμός : 8[/B]

Ωραιος!!!

Μονο το ‘‘Repo Man’’ βεβαια εχω δει προσωπικα το οποιο ειναι πολυ καλο,τα αλλα οχι,αλλα φαινονται ενδιαφεροντα!!!

Αρκετα μετρια ταινια και βαρετη απο ενα σημειο και μετα!!!

Αν και απεχθανομαι τις Action αυτη εδω μ’αρεσε.Ειχε μια ταχυτητα και δεν μ’φησε να βαρεθω

Εμενα παντως που μου αρεσουν οι action ταινιες δεν μου αρεσε γιατι ηταν αρκετα προβλεψιμη.Να φανταστεις απο την μεση του εργου ειχα καταλαβει τι θα γινει στο τελος.

Καλα αυτο ναι σιγουρα,αλλα ποια δεν ειναι προβλεψιμη:-k

ασχετο αλλα εδω δεν ειναι ιδιος ο καραφωτης???:D:D:D

Χτες βράδυ μαραθώνιος στο star λόγω all time classic insomnia…

και καπάκια…

Καλα σε αυτο δεν εχεις αδικο οντως ετσι ειναι.

Μόλις τώρα…

Foree θεέ πάρε την ΠΑΕ!!!

[B]Ταινίες από το Φεστιβάλ των Καννών σε δωρεάν προβολή για περιορισμένο χρονικό διάστημα[/B]

[U]http://www.freeweird.com/2011/05/cannes-festival-free-movies-limited-time.html[/U]

^^ 8O πολύ γαμάτο.!! αλλά στο pc ρε γαμώτο δύσκολα βλέπεις κάτι που είναι με πολύ σκοτάδι…θα τσεκάρω πάντως…