Ωραία πράματα!
[B]Rango[/B]
Πριν από λίγο είδα αυτό. Από τα καλύτερα animation ever. Ο Mr. Verbinski δείχνει πως τελικά είναι μεγάλος σκηνοθέτης. Όμορφο σενάριο με ένα Johny Depp σε μεγάλη φόρμα στην φωνητική ερμηνεία και με αρκετές σινεφιλ αναφορές δημιουργεί μια ταινία που απλά δεν γίνεται να βαρεθείς με την καμία.
[SPOILER]Επίσης πρέπει να έχει μια μανία με τους ονειρικούς κόσμους μιας και υπάρχουν 2 όμορφες σκηνές που θυμίζουν την σκηνή στους 3ους πειρατές όπου πρωτοεμφανίζεται ο Τζακ Σπαροου[/SPOILER]
Αρκετα καλη κωμωδια για να περασει ευχαριστα η ωρα σας:D
[B]’‘Five Easy Pieces’’(1970)[/B]
Προκειται για την πρωτη απο τις πεντε συνεργασιες του Jack Nicholson με το σκηνοθετη Bob Rafelson.Eργα κ ημεραι ενος πρωην μουσικου που δεν ξερει τι θελει απο τη ζωη του και τα βαζει με ολους κ με ολα ανευ λογου κ αιτιας.Αυτος ομως δεν ειναι λογος να δει κανεις μια ταινια,αρα κατι βαθυτερο συμβαινει.
Η εικονα της Αμερικης και της διαλυσης του Αμερικανικου ονειρου τιθενται στο μικροσκοπιο του σκηνοθετη Bob Rafelson.
Αρχικα να αναφερθει οτι δεν προκειται για μια ταινια για ολα τα γουστα.Η ταινια δεν εχει πλοκη,αλλα δινει βαρος στη μελετη των χαρακτηρων.Ο Νicholson στο γνωστο’'δεν το παιζω τρελλος,αλλα ειμαι ''υφος του δεν ειναι κακος,αλλα προσωπικα το παιξιμο του το θεωρω πολυ επιτηδευμενο και πιστευω-ναι ο οργανισμος μου ζηταει BAN(!!!)-oτι μετα το '‘The Shining’'οτι και να παιζει ,ειτε κωμικο ειτε δραματικο ρολο ,παιζει λες και παιζει στο ‘‘The Shining’’(η ταινια αυτη βεβαια ειναι μια δεκαετια πριν το ‘‘Τhe Shining’’).
Xαμενα ονειρα,ανθρωποι που ψαχνουν και ψαχνονται,αφελεις γυναικες ερμαια της προσωπικης τους μετριοτητας,κατεστραμενες οικογενειακες σχεσεις και συγκρουσεις ειναι τα θεματα που παρουσιαζονται εδω.
Σε σημεια η ταινια κουραζει και γινεται καπως βαρετη καθως η ελλειψη πλοκης ειναι αφ’ενος εσκεμμενη κι αφέτερου αδυνατο να μην κουρασει το θεατη.
Για απαιτητικους θεατες!!!
Υ.Γ.Προς Θεου,δεν θεωρω τον Jack Nicholson κακο ηθοποιο
Πω ρε φιλε πρωτη φορα βλεπω τον τζακ νικολσον τοσο νεο!!!
Χωρίς πολλά σχόλια. Το βλέπετε όπως και δήποτε. Απίστευτη κωμωδία με έξυπνο σενάριο. Παρωδία όλων των classic horror films με κολλεγιόπαιδα που πάνε για camping στο δάσος και redneck δολοφόνους. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι άκακοι, χαχαχαχα!!!
Ποιος το θυματε ρε μαγκες;;Ειχα να το δω παρα πολλα χρονια.Μιλαμε για τρελο γελιο!!!
Mην κάνετε το λάθος να νοικιάσετε ένα από τα παρακάτω:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Στο πρώτο κυριολεκτικά κάπου στα μισά αποκοιμήθηκα…
η debra ειναι στο πρωτο ?
Εχεις δει το Rec ετσι…?
Aν εννοείς που έπαιζε τη Debra Morgan, ναι, είναι η Jennifer Carpenter!
Ποπο τι μου θύμισες…πάω να το βρω να το ξεθάψω:):!:
[B]Τhe Eiger Sanction(1975)[/B]
Ολοι μας πανω κατω γουσταρουμε Clint Eastwood και κυριως τα παλια του(εγω τουλαχιστον).Εδω εχουμε μια κατασκοπικη περιπετεια,με τον Eastwood σε ρολο σκηνοθετη-ηθοποιου.
Καλη ταινια αλλα παραειναι μεγαλη σε διαρκεια κι αυτο γιατι κανει κοιλια δειχνοντας πραγματα που της στερουν το ρυθμο και κατα συνεπεια αργει να παρει μπρος.
Δεν ειναι κακη ταινια,αν και στην εποχη της ειχε παρει ασχημες κριτικες.
Στα συν της ταινιας ο λατρεμενος καρατεριστας George Kennedy και η καταπληκτικη μουσικη του John Williams(μονιμος συνεργατης του Spielberg)!!
Το ‘‘Χανγκόβερ’’ για ακόμα μία φορά γέλιου:):!:
υπέροχη ταινία του Romain Gavras με Vincent Cassel να παραδίδει μαθήματα με την άνεση του (άν και υποτίθεται δεν είναι αυτός ακριβώς ο πρωταγωνιστής - όπως ο Bale του The Fighter) στο ρόλο “μέντορα”. Θα μπορούσε βέβαια να είχε και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, και να έχουν και πιο πολλά μπλεξίματα, ένιωσα σαν να βιάστηκαν να τη τελειώσουν κι ότι μπορούσαν να προσθέσουν κι άλλα στη περιπετειούλα τους. Δε γράφω περισσότερα γιατί βαριέμαι, και δε το κάνουν ούτε όλοι οι υπόλοιποι. Όποιος γουστάρει τη βλέπει.
ηταν η δευτερη ταινια μου απο μειρεγιες μετα τον επιμονο κηπουρο!
αν η δευτερη του ηταν αριστουργημα αυτη ξεπερναει το κονσταντ γκαρντνερ και μπαινει στο πανθεον των καλυτερων ταινιων που χω δει!
απλα επος!
Μαλλον δεν εχεις δει τα posts μου!!!
- [B]Confessions[/B] : όταν τελειωσε η ταινια πήρα ενα Depon Maximum…Απο τεχνικής πλευράς είναι αξιόλογη, αλλα κατα αλλα πολύ δύσκολη στη θέαση, στριφνή και περίπλοκη. Δεν ενδύκνειται για χαλαρωτική βραδιά.
[B]Βαθμός : 6[/B]
- [B]Τucker and Dale vs Evil[/B] : το ντεμπούτο του Eli Craig, σιγουρα θα κατατάσσεται στις λίστες με τα τοπ-10 των καλύτερων horror comedies των 10s που θα γίνονται το 2020. Περιμένω με ενδιαφέρον τις επόμενες δουλειές του.
[B]Βαθμός : 8[/B]
- [B]Lake Mungo[/B] : oικογένεια σε φιλήσυχη επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας χάνει ξαφνικά την κόρη της και στην προσπάθεια της να αναζητήσει τα αίτια του θανάτου της, έρχεται αντιμέτωπη με ανεξήγητα φαινόμενα. Μία από τις ελάχιστες πραγματικά δυνατές ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών και τοπ επιλογή σε ατόφιο μεταφυσικό horror movie της προγούμενης δεκαετίας με επιρροές απο Βlair Witch Project.
[B]Βαθμός : 8[/B]
Το star συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα…
και λίγο αργότερα…
Πολύ ενδιαφέρον με συμμορίες Του΄ρκων και νεοναζί να συγκρούονται στο Βερολίνο, με φόντο ένα ψυχοπαθή δολοφόνο που σκοτώνει παιδιά και τα βάφει.
το είδες ολο αυτό ρε θηρίο? εγω δεν την πάλεψα…μεχρι και το psp άνοιξα και είχα τον ήχο…
αμα ηταν πιο προσεγμένο [B]ίσως[/B] ειχε ενα ενδιαφέρον