Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Γάμα τα. Ενώ με κόλλησε στο τέλος με πήρε ο ύπνος και δεν είδα τι έγινε. Χαχαχα! Αλλά μάλλον πάει για κατέβασμα να δω το τέλος. Με σκάλωσε…

‘‘Let Me In’’…το Αμερικάνικο:):!:

[B]Vanishing on 7th street
[/B]

Εντυπωσιακά κακή ταινία. Ούτε τα 6 σουβλάκια με τα οποία την συνόδευσα δεν ευχαριστήθηκα. [-X

Πολυ ωραια ταινια παιδια δειτε την!!!Ο μοργκαν φριμαν ειναι εξαιρετικος στο ρολο του νελσον μαντελα.

[B]The Man Who Would Be King(1975)[/B]

Δυο ιερα τερατα του κινηματογραφου της εποχης εκεινης (Sean Connery και Michael Caine) ενωνονται κατω απο τις οδηγιες ενος τεραστιου σκηνοθετη,του John Huston με αποτελεσμα η χημεια μεταξυ τους να κρινεται εντελως λειτουργικη.
H ταινια ειναι μια σπουδη πανω στο πως μπορει κανεις να χειραγωγησει και να κατευθυνει τις μαζες με παραμυθια και λογια προς ιδιον οφελος και να δοξαστει.
Απιστευτη ταινια,περα ως περα κλασσικη που πραγματικα προτεινω να δειτε!!!

Κοκκινοσκουφίτσα και καλά

Καλά που έκανα διάλειμμα για λίγο σερφάρισμα, διάλειμμα για να φάω, διάλειμμα για τηλέφωνο και πάει λέγοντας
Αλλιώς δεν θα την τελείωνα

Τόσο σκατά?
Μου τόπαν αλλά δεν τους πίστευα…

Δες το και θα τους πιστέψεις:p

κάπου διάβασα ότι είναι φεστιβάλ οιστρογόνων και οπτικοποιημένο άρλεκιν.
θα συμφωνήσω σε κάθε λέξη. η χειρότερη ταινία της χρονιάς.

Καμία σχέση με αυτό που περίμενα. Καλά ξεκίνησε η ταινία, αλλά από τη μέση και μετά χάλια μαύρα. Μία πολύ καλή κεντρική ιδέα σεναρίου με τρομερό ποτένσιαλ πήγε έτσι χαμένη.

το τρίτο μέρος του γνωστού “ντοκυμανταίρ”, μου φάνηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον οι λύσεις που προτείνει για αναβάθμιση της ζωής της ανθρωπότητας. Μοιάζει να είναι σχεδόν προφητικό, αφού είναι όλα έτοιμα να καταρεύσουν. Όποιος γουστάρει το βλέπει εδώ http://www.youtube.com/watch?v=3zekrAssHzw

V For Vendetta:):!:

Εγω το ειδα χθες στο star:D

Παιζει να τα θεωρω και απογοητευση της δεκαετιας!!!

Εμενα παντως μου αρεσει.Το εχω δει 3 φορες!!!

ε απο σενα δεν το περιμενα ρε :frowning:

Ρε φιλε,δεν ξερω θα το ξαναδω.Μου φανηκε δηθεν,δυσνοητο και πολυ επιτηδευμενο και κουραστικο.
Ανευ ουσιας και ανευ σημασιας!!

:open_mouth:
Oπα βαρυ !
Καταρχας εχει βασιστει σε μια Αγγλικη ιστορια, ενος τυπα του Guy Fawkes που ειχε προσπαθησει να ανατιναξει το κοινοβουλιο , και γιορταζεται πλεον ως Bonfire Night. Αλλα γενικα εχει βαθεια νοηματα και φιλοσοφιες της κοινωνιας!

η ταινια δε πιανει μια μπροστα στο επος του αλαν μουρ.σκοταδια και σκατοψυχια. ομως μπορω να πω πως στεκεται καλα σε αντιθεση με τους ανεκδιηγητους watchmen.

Μεγαλη φολα μαγκες μην το δειτε με τιποτα!!!