Μονο ο σαμουελ τζακσον κραταει την ταινια κατα τα αλλα ψιλομαπα μου φανηκε!!!
Είδα χτες βράδυ το Running scared. Είχε καλό ρυθμό, δεν σε κούραζε αλλά δύο σημεία ήταν πολύ κουλά…1.Οι παιδόφιλοι #-o που ήταν μια επιμέρους ιστορία πάνω στην βασική πλοκή αλλά δεν κόλαγε…
2.Το τέλος φυσικά. Δλδ αυτός και καλά δεν τραυματίστηκε καθόλου από τον νταβατζή, εκτός αν η και καλά ‘‘κηδεία’’ του έγινε μετά απο κανένα χρόνο όταν θα είχε αναρώσει πλήρως από την σφαίρα στην κοιλιά, αφού στην τελευταία σκηνή ήταν μια χαρά…#-o
Γενικά μέτριο…
Και ξανά και ξανά και ξανά…
Eμενα παλι δε μαρεσε το Due Date
Πουλησε ο Γαλιφιανακης στο Χανγκοβερ και του βγαλανε κ αλλη ταινια
…κιάλλη . κιάλλη, το αξίζει όμως, πολύ καλός κωμικός, απλά αυτό δεν φτάνει για να σαρέσει μια ταινία:):!:
Το ειχα δει στο σινεμα και κυριολεκτικα εκλαιγα απο τα γελια.Πολυ ωραια ταινιουλα!!!
νταξει αρκετα καλη ηταν,αλλα οχι και τοσο τρομερα αστεια οσο λενε οι περισσοτεροι.
και αρκετά προβλέψιμη ίσως
ο zach την ανέβαζε σίγουρα.Απλά το σενάριο είχε αρκετές αδυναμίες που δεν μπορούσαν να καλυφθούν απο τους ηθοποιούς
Εκεί που πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
- You don’t have a scratch.
- Doctor said l was in such a deep sleep I didn’t tense up. l told you l was a deep sleeper.
Λιώμα…
Δε θα τη βαρεθώ ποτέ αυτή την ταινία…
Για due date η σκηνη στο αμαξι που παιζει hey you γαμησε και γενικα καλη κωμωδια,ενα σκαλι κατω απο χανγκοβερ 1.
Λένε ότι ο Νίκολσον παίζει τρεις ρόλους σαυτή την ταινία
…ο ένας είναι τον πρόεδρο, ο δεύτερος τον ιδιοκτήτη καζίνου
…τον τρίτο όποτε βλέπω την ταινία, σπάω τον τοίχο με το κεφάλι μου, αλλά δεν τον βρίσκω…αν τό’χει πάρει πρέφα κανείς
:):!:
Tom Hooper - The King’s Speech (2010)
επιτελους μετα απο πολυ καιρο καταφερα και ειδα την πιο πολυσυζητημενη ταινια των οσκαρς (τελειωνοντας τες και επιτελους ολες οσες ξεχωρισαν)…
Παρα πολυ καλη ταινια, το σεναριο ρεει πολυ ξεκουραστα, η σκηνοθεσια του χουπερ καλη αν και οχι τιποτα το ιδιαιτερο και φοβερες ερμηνειες απο φιρθ και ρας…
Παντως εδω που τα λεμε αγαπαμε παλι σνομπαρια στην εναλλακτικοτητα ακαντεμυ αουορντς που δινουν σκηνοθεσιας στον χουπερ και οχι στον αρονοφσκυ η στον ιναριτου, σεναριου ενω φετος γραφτηκε ενα απ τα καλυτερα σεναρια εβα (βλεπε ινσεπτιον) και το μοναδικο που μπορω να κρατησω ειναι το οσκαρ στον φιρθ αν και κατ εμε ισως το αξιζαν πιο πολυ ο βαρδεμ αλλα και ο φρανκο… τεσπα πολυ καλη ταινια, αυτο κραταμε
Αρκετα καλο για οσους βλεπουν εργα με βρικολακες:D
- [B]Hot Tube Machine[/B] : έξυπνη ιδέα αλλά οχι τίποτα παραπάνω από μια ανάλαφρη κωμωδία για κάποιον που δε ζητάει και πολλά. Respect στον Τσέβι Τσέιζ.
[B]Βαθμός : 6[/B]
- [B]Τhe Jerk[/B] : δεν είμαι φαν του Στιβ Μαρτιν ( και από τη στγμή που τόλμησε να κάνει το διάδοχο…του Πίτερ Σέλερς, τον έχω διαγράψει απο τη λίστα ηθοποιών ), αλλα εδώ ουσιαστικά το ντεμπούτο του είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του. Goofy αναρχική κωμωδία και ατάκες με τη σέσουλα.
[B]Βαθμός : 8[/B]
- [B]Eνα Ψάρι Που το Ελεγαν Γουάντα[/B] : η κλασσική κωμωδία με τη Τζέιμι Λι Κερτις, Κέβιν Κλάιν και Τζων Γκλιζ να δινουν ρέστα, αλλά αποκάλυψη είναι ο Μάικλ Πάλιν.
[B]Βαθμός : 8 [/B]
…και όχι μόνο, αν κιεγώ ανήκω φανατικά σαυτούς που γράφεις:):!:
Ωραιος stef και εγω τρελενομαι και ειδικα τα underworld ειναι τα αγαπημενα μου:D