Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

καθηλωτικο.

θα κανω υπομονη και αντι να δω τις επομενες 2 συνεχειες θα διαβασω τα βιβλια πρωτα.

βεβαια ετσι λεω τωρα.

Είδα το [B]Enter The Void[/B]…έντονη ταινία που θίγει αρκετά θέματα όπως ο θάνατος, οι οικογενειακές σχέσεις, τα ναρκωτικά, το σεξ ενώ φαινομενικά απλά διηγείται μια ιστορία σαν…“όνειρο”. Αρκετά μεγάλη σε διάρκεια αλλά καθόλου κουραστική. Σκαλώνεις με έναν ωραίο τρόπο 8)

Αρκετα καλη ταινιουλα δρασης :smiley:

[B]The breakfast club[/B]

Από όλες τις teen movies των '80 αν υπάρχει μια που πρέπει να δει κάποιος… this is it. 5 μαθητές με ετερόκλητους χαρακτήρες περνάνε το Σάββατο τους τιμωρία σε μια αίθουσα. Μέρος της τιμωρίας τους να γράψουν μια έκθεση για το ποιοι και τι νομίζουν πως είναι. Αυτό που θα ακολουθήσει όμως είναι αρκετά διαφορετικό. Η σύγκρουση τους θα φέρει θα γίνει το πραγματικό σχολείο και στην επιφάνεια θα έρθουν πολύ περισσότερα από όσα ίσως ήθελαν αρχικά. Από την αίθουσα θα βγουν τελειώς διαφορετικοί και όχι λόγω της τιμωρίας τους.
Καταπληκτική ταινία. Την είχα δει πολλά χρόνια πριν και δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα. Must see για όλους τους λάτρεις των '80.

Γέλιο δεν είχε, story δεν είχε και γενικά αν δεν έπαιζαν Άνιστον, Σάντλερ ούτε θα την ήξερε κανείς…
Παρόλ’αυτά πέρασε η ώρα κάπως ευχάριστα

Αρκετά καλή ταινία.Αν και έχει μεγάλη διάρκεια,δεν κουράζει καθόλου.Ενδιαφέρον πλοκή και το τέλος ήταν προβλέψιμο.Θα την βαθμολογούσα αρκετά ψηλά αλλά παραπληροφορήθηκα οτι είχε αμφιλεγόμενο τέλος,κάτι που το θεωρώ πολύ θετικό, και τελικά ξενέρωσα όταν τελείωσε έτσι.

7,5/10

Την είδα τελικά,μετά απο 1 μήνα που όλο έλεγα το ανέβαλα :stuck_out_tongue:
Ο bale για άλλη μια φορά κόβει την ανάσα για τις ακραίες αλλαγές που κάνει στο σώμα του.Υπήρχαν σκηνές που αηδίαζα.Άνετα θα μπορούσε να παίζει σε καμπάνια κατα της ανορεξίας.Αρκετά καλογυρισμένη ταινία

8/10

Γιαυτο δε μαρεσουνε οι βαθμολογιες

Σημερα το εβαλα να το ξαναδω.Μιλαμε καταπληκτικη ταινια μπραντ πιτ και ρομπερτ ρετφορντ δινουν πραγματικα ρεστα!!!

Machete

Επιτέλους το είδα και εγώ, το είχα κατεβασμένο από τότε που είχε διαρρεύσει και το είδα μόλις σήμερα :stuck_out_tongue:

Εντάξει η ταινία είναι έπος, ο Rodriguez είναι εγγύηση σε τέτοιες ταινίες. Προσωπικά ακόμα και στο grindhouse η δική του ταινία μου είχε αρέσει περισσότερο από του Tarantino. Η μόνη απογοήτευση είναι που δεν είδαμε την Michelle Rodriguez γυμνή, δηλαδή έλεος μέχρι και η ξενέρωτη Jessica Alba και η ακόμα πιο ξενέρωτη Lohan είχαν γυμνή σκηνή [-X

‘‘Η Δολοφονία Του Τζέσε Τζέημς’’:):!:

Λοιπόν τελείως από σπόντα πέτυχα αυτήν στον αντ1

και ήταν και πολύ καλή μπορώ να πω. Μ’ άρεσε, ενδιαφέρουσα [U]υπόθεση[/U], έξυπνη σκηνοθεσία, Νικόλ Κίντμαν να την κοιτάω στην πρώτη σκηνή στην οποία εμφανίζεται και να σκέφτομαι ότι είναι υποτιμημένη σαν ηθοποιός (αυτή η ταινία του '95 ήταν το μεγάλο μπαμ της μάλιστα) και Χοακίν Φοίνιξ μικρούλης πραγματικά να κλέβει την παράσταση. Αξιόλογη!

Δυνατό ταινιάκι με πολύ μπουνίδι και δεν ξέρω κι εγώ πόσες εκρήξεις!:stuck_out_tongue:

Και γαμώ τα ταινιάκια το από πάνω!!!

Έτσι ρε!!! proud to be an irishman!!!

Adjustment Bureau
"Sci Fi" Love story , οχι ασχημο αλλα ουτε κατι το εξαιρετικο !

προβλέψιμο το τέλος? ούτε καν…
το θέμα είναι να σου αρέσει η ταινία που βλέπεις, και να μη βάζεις στοιχήματα με τον εαυτό σου προβλέποντας το τέλος. δεν ξέρω τι είχες ακούσει και τι περίμενες, αλλά το se7en είναι κάαατι παραπάνω από απλά ενδιαφέρον πλοκή και μια ταινία του 7,5…

είναι καλή ταινία. gus van sant γαρ…
η καλύτερη ερμηνεία της kidman πάντως είναι με διαφορά στο πρόσφατο rabbit hole. και θα συμφωνήσω ότι είναι υποτιμημένη σαν ηθοποιός, κυρίως λόγω της ξινίλας και της παγωμάρας που βγάζει. όποτε θέλει, έχει προσφέρει εξαιρετικές ερμηνείες.

εμένα μ’άρεσε αρκετά.
το σενάριο είναι πανέξυπνο, και ο damon πλέον ξέρει ακριβώς τι θέλει ο nolfi.
από τις καλές ταινίες της χρονιάς.

Το ξαναειδα παλι πριν λιγο μιλαμε για τρομερη ταινια!!!

[B]Θεμα Συνειδησεως(1973)[/B]

Να πω την αληθεια ειμαι fan του Νικου Κουρκουλου.Ηταν η τεταρτη φορα που εβλεπα την συγκεκριμενη ταινια και ειπα να σας την παρουσιασω.
Ο Κουρκουλος εκεινη την εποχη ηταν κατι σαν να λεμε ‘‘Alain Delon της Ελλαδας’’ τοσο λογω γοητειας και εξωκινηματογραφικων επιτυχιων στο ασθενες φυλο,οσο και λογο ρολων.Η ταινια θα μπορουσε καλλιστα να εχει γυριστει στη Γαλλια καθως μοιαζει πολυ με τα γνωσυα και λατρεμενα (απο μενα τουλαχιστον) films policiers/polars.
Αστυνομικο/Κοινωνικο δραμα λοιπον με φοβερη μουσικη του Μιμη Πλεσσα που δημιουργει μυστηριο κι αγωνια,στιβαρες ερμηνειες και μυστηριο.Πολυ καλη και η Μπεττυ Αρβανιτη η οποια ηταν ηθοποιος κι οχι Βουγιουκλακη(Μπλιαχ Παναγια μου,θα κανω εμετο!!!).Kαι να μην ξεχασουμε τον αγαπημενο μου κακο,Ζωρα Τσαπελη!!!

[B][U]REVANCHE[/U][/B]

ενας μπράβος/βοηθός/υπάλληλος σε μπουρδέλο
μια πόρνη
ένας έρωτας
μια τράπεζα και η ευκαιρία να ξεφύγουν από την μίζερη ζωή τους
ένας επαρχιώτης αστυνομικός
ένα μπαμ

(?)ώρα για εκδίκηση

μια γυναίκα

πολύ όμορφη ταινία, απλή, που αν την είχε πάρει το hollywood στα χέρια του, δεν θα ήξερε πως να την διαχειριστεί
ευτυχώς είναι ευρωπαϊκός κινηματογράφος.

δεν ξέρω αν θα την πρότεινα, και σε ποιον , αλλά μου άρεσε αρκετά

Το ‘‘Μέρλιν ΙΙ’’ για δεύτερη φορά, και τώρα το βλέπω πιο ευχάριστα:):!:

[B]True Grit[/B]

Οι Κοεν συνεχίσουν να ρίχνουν την ειρωνικά ματιά τους ακόμα και στην άγρια δύση, μόνο που εδώ γίνονται αρκετά πιο συναισθηματικοί κάτι που όπως κατάλαβα απογοήτευσε κάποιους. Όπως και να έχει η ταινία μου φάνηκε εξαιρετική αν και δεν θα μπει στις καλύτερες τους ever.