Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ωραία ατμόσφαιρα και μουσική Danny Elfman.

It’s all about love

ω θεε,ύπνος,μετριότητα…θεούλης ο Phoenix,σε 3 σκηνές παίζει ο Sean Penn…
μακριά:)

Γιατί όλους τους Sean οι Έλληνες τους λένε Σον?:-k

To Κουρδιστό Πορτοκάλι χθες. Τι ταινιάρα

Ίσως η αγαπημένη μου ταινία έβερ.

μα τι λες τωρα , απαραδεκτη ειναι!!

:smiley:

The Illusionist

Edward Norton,Paul Giamatti…απολαυστική ταινία:)

…αλλα πολυ μετρια ταινια για Μπαρτον.

και γω λοιπον με την σειρα μου το ειδα:D …αριστουργηματικο,παιρνει ακομη μεγαλυτερη αξια ως ντεπουτο που ειναι .κινειται αναμεσα σε θριλερ και φιλμ νουαρ
οπωσδηποτε μια απο τις καλυτερες ταινιες των 80’ς και απο τα ντεπουτα που θα ζηλευαν πολλοι
αυτες τις 3 που ειπε ο Καιζερ + το Φαργκο (αντε και το Αβασταχτη - Ακαταμαχητη δεν θυμαμαι πως το λενε -Γοητεια ) και ολοκληρωνω τις ταινιες απο τους πανεμεγιστους Κοεν

Αγκαζέ (gay) πηγαίνουμε στις ταινίες, Scourge…
Και συνεχίζω κι εγώ το αφιέρωμα στους Κοέν, βλέποντας σήμερα την δεύτερη ταινία τους, μετά το τρομερό προαναφερθέν ντεμπούτο τους, το Raising Arizona (1987). Κωμωδία καταστάσεων, πολύ γέλιο σε συνδιασμό με μια τζούρα δράσης, εξαιρετικούς διαλόγους και πολύ καλούς χαρακτήρες που κινούνται στη σφαίρα του καλτ. Δεν είναι Big Lebowski φυσικά αλλά σίγουρα είναι μια εξαιρετική ταινία.

Dr. Strangelove Or: How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb (SOS: Πεντάγωνο καλεί Μόσχα)

Καυστικό και μάυρο. Και γαμώ τις σάτιρες για τον ψυχρό πόλεμο.

Βασικά όπως το κατάλαβα αυτό που ήθελε να πεί είναι ότι επιφανιακά όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνδέονταν πι πολύ απο ότι φαινόταν με μια πρώτη επιφανιακή ματιά. Αυτό είναι το πρώτο βασικό μύνημα, ότι όλοι είμαστε πολύ πιο όμοιοι ο ένας με τον άλλο απο ότι πιστεύουμε ή φαίνεται.

Εγώ ξαναείδα τα εξής:

Ichi the killer:Όπως πάντοτε, το ίδιο φρέσκο και 1000 φορές να το δείς, πραγματικά υπέροχο:D

Apocalypse of th Devil Man:Anime OVA εποχής 70’ς με τρελή βία, το καταευχαριστήθηκα.

και είδα και το Pirates of the Carribean-The end of the world, που ήταν αρκετά τυπικό για να το βαρεθώ στο μισάωρο.

Ξαναείδα το “Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα”.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol2: :lol2: :lol2:

Otto West: Don’t call me stupid.
Wanda: Oh, right! To call you stupid would be an insult to stupid people! I’ve known sheep that could outwit you. I’ve worn dresses with higher IQs. But you think you’re an intellectual, don’t you, ape?
Otto West: Apes don’t read philosophy.
Wanda: Yes they do, Otto. They just don’t understand it. Now let me correct you on a couple of things, OK? Aristotle was not Belgian. The central message of Buddhism is not “Every man for himself.” And the London Underground is not a political movement. Those are all mistakes, Otto. I looked them up.

:lol2:

H επική κραυγή “ASSHOOOOLE!!!” τα σπάει γερά.

Apocalypse Now

μου αρεσε αρκετα , αλλα δεν με τρελανε , ισως επειδη μου αφησε αναπαντητα 2-3 ερωτηματα ( ισως αφηνεται στον θεατη να τα απαντησει μονος του)
εξαιρετικη η σκηνοθεσια του Coppola , του σκηνοθετη των 70’ς , ακομη μια θρυλικη ερμηνεια απο τον Μαρλον Μπραντο.
πολυ καλος και ο Μαρτιν Σιν στον ρολο του λογαχου που αναλαμβανει την δυσκολη αποστολη , μου αρεσε πολυ που σε ολο το ταξιδι προσπαθει να μπει στην ψυχολογια του στοχου του.

The horror. . . The horror. . .

Mάτια Ερμητικά Κλειστά (Eyes Whide Shut)

:bow2: :bow2: :respect:

Δεν μπορω να σκεφτω απο που προκυπτει κατι τετοιο, αλλα anyway…

Goodbye Bafana.

Ομορφη ταινια/βιογραφια του Νελσον Μαντελα. Ωραιες ερμηνειες.:wink:

Die Hard: Αμερικανιά / βλαχιά / καφρίλα! Γαμάει!

Groundhog Day

τόσα χρόνια δεν το είχα δει. εξαιρετικό.