2001: A Space Odyssey. Περίεργη ταινία. Πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή, πολύ αργοί ρυθμοί, πολύ παράξενο φινάλε. Κρίνεται εξαιρετικό.
Η σκηνή έναρξης πώς σου φάνηκε; Πιστεύω από τις κορυφαίες σκηνές στην ιστορία του σινεμά…
Θα συμφωνήσω. Να υποθέσω ούτε εσύ κατάλαβες το τέλος? (σε σπόιλερ γράφτο)
Películas para no dormir: La habitación del niño aka Baby’s room
Ισπανικό θρίλερ που έχει να κάνει με ένα στοιχειωμένο σπίτι.
Θυμίζει λίγο το Ορφανοτροφείο. Λίγο όμως.
Dead Poets Society. Όμορφο και συγκινητικό.
To Zodiac. Απογοητευτικό.
Ερμηνείες μετριότατες, σωζόταν μόνο ο Mark Ruffalo. Τώρα έλεος, πρωταγωνιστής ο Jake Gyllenhaal??? E γενικά η ταινία τραβούσε πολύ σε διάρκεια και δε μου άρεσε, πέρα από κάποια σκηνοθετικά κολπάκια στην αρχή.
O Robert Downey Jr. δεν έπαιζε πολύ καλά ?
Είδα το Blood Simple των αδερφών Κοέν. Ίσως και η καλύτερη ταινία του '80 (μαζί με το Χουλίγκανς με τον Πετροχείλο :p).
Βασικά, είχα ακούσει για το πόσο τρομερό ήταν το ντεμπούτο των Κοέν αλλά δεν το περιμένα τόοοοοοσο καλό.
Τρεις ταινίες έχουν μείνει πλέον για να δω όλες τους τις ταινίες (Raising Arizona, The Hudsucker Proxy και The Man Who Wasn’t There) και ελπίζω να τις δω μες στις επόμενες μέρες.
φοβερό
The Upside of Anger.
Μετρια ταινιουλα, ωραια ερμηνεια απο την Joan Allen και ενας Κεβιν Κοστνερ στα συν.
Ειδα το The Number 23 χτες.
Σουπερ-μετριο.
Νισαφι πια με τις ταινιες που ολα συμβαινουν στο μυαλο του πρωταγωνιστη.
Βαλε κι ενα spoiler τωρα σαν καλο παιδι.
ωραίο ήταν το 23.
To μονο ωραιο 23 ηταν αυτο που φορουσε στην πλατη του ο Τζορνταν…
Eυχαριστώ που το είπες. Το είχα στα άμεσα σχέδια μου…
[/QUOTE]
Υπερεκτιμημενο.Προσωπικα το βρηκα ως μια πιο light εκδοχη του If… του Lindsay Anderson.
Χθες το βράδυ τον Μ-πεο-γουλφ.
Όνομα και πράγμα, πάντως όχι χειρότερο απο τους 300…
Αυτο εχει καμια διαφορα απο την ταινια του 2005 Beowulf & Grendel?
Δεν είναι τόσο καλτίλα.
Tην Νεκρή Νύφη του Τim Burton.
Aπ’ότι μου πε ο ιδιοκτήτης του DVD club χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερη τεχνική.Βάζει,λέει,σε μια σειρά ψηφιακές φωτογραφίες και έτσι βγαίνει η ταινία.