Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Σε σκηνοθεσία σίγουρα. Ειδικά το τελευταίο για-όλη-την-οικογένεια μισάωρο το φαντάζομαι ήδη πολύ πιο σκοτεινό και μελαγχολικό αντί για μελό γ΄ κατηγορίας.

Και δεν είναι μόνο αυτό, σεναριακά και σκηνοθετικά ήταν ρηχό και όσον αφορά το πόσο κοντά ήταν η A.I. στην πραγματική συνειδητότητα έπιανε μόνο τα προφανή και στα ετριβε στη μάπα, ότι λήψη και να έβλεπα δε μπορούσε να υπαινιχτεί τίποτα παραπάνω από αυτά που έβλεπα. Δεν το πολυθυμάμαι και τρελά αλλά αυτή την εντύπωση μου είχε δώσει.

[B]οrphanage[/B]

πολυ ωραια ταινιουλα γενικώς, αν κι επικ φειλ η ιστορία. Επικ φειλ όχι με την έννοια ότι ήταν μάπα, αλλά

[SPOILER]
με την εννοια ότι η πρωταγωνιστρια του εργου εζησε το μεγαλυτερο φειλ στον κοσμο, σε σημειο να ειναι γελοιο. Επισης ισως να το παραγαμησε λιγο με τα πνευματα στο τελος. Αλλα γενικα ηταν γαμω. Ειχε και καποια χεσμεντε σημεια.[/SPOILER]

ακριβώς αυτό!

Μια χαρά το θυμάσαι

το έχει τώρα το Star, με τον Cage που κάνει ότι μπορεί σαν καλός πατερούλης / παρουσιαστής καιρού.

διημερο αφιερωμα hunter thompson

αρκετα καλο αν και πολυ καρτουνιστικο

σταθερη αξια,απο τις αγαπημενες μου ταινιες και η καλυτερη μεταφορα βιβλιου που εχω δει.

πολυ καλο ντοκιμαντερ

το είδα και εγώ πρόσφατα αυτό αλλά μου άρεσε πολύ! αν και συνήθως σιχαίνομαι μεταφυσικά, αυτό είναι σίγουρα από τα καλύτερα που έχω δει

χαχα εεε τότε η πρώτη ταινία που βλέπω και επικεντρώνεται στον Ferrel :stuck_out_tongue:
σε μικρούς ρόλους τον έχω δει απλά αυτή τη φορά τον πρόσεξα αρκετά περισσότερο ίσως και λόγω του ότι είχε ένα πιο “σοβαρό” ρόλο…

To Old School η καλυτερη ταινια του Ferrel imho

[B]Source Code[/B]

Πάντα την πατάω με τα εντυπωσιακά trailer. Έτσι την πάτησα και εδώ. Η καλή αρχική ιδέα σύντομα μετατρέπεται σε ρεσιτάλ βλακείας και επιστημονικής μπουρδολογίας για να καταλήξει στο πιο άκυρο ρομάντζο που έχω δει τελευταία. 90 λεπτά που δεν έλεγαν να περάσουν με τίποτα. Πολύ κακή ταινία.

Εψες ειδα το μισο “[B]Πειρατες Της Καραϊβικης[/B]” (το πρωτο, το οποιο το ειχα δει οοοταν ειχε βγει και ετυχε να δω απο την μεση και περα). Ωραια ταινιουλα ειναι ε, δεν ξερω ξερω τι παιζει στα επομενα, αλλα το πρωτο θυμαμαι με αρεσε και οταν το ειχα πρωτοδει!

Και ειδα και το [B]12 Angry Men.[/B]Ιδιαιτερη ταινια, αλλα μου αρεσε πολυ.

Σημερα λεω να δω το [B]“The Pianist”[/B] που το λιβανιζω κατι μερες αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα να το δω :stuck_out_tongue:

American Psycho

Την περίμενα καλύτερη
Τελείωσε η ταινία και γω έψαχνα να βρω τι στον πούτσ* έγινε…
Ψυχάκιας τελείως ο Bale

#-o

Έχασα 1,5 ώρα από τη ζωή μου. Έτσι απλά…
Μου αρέσει που είχα και προσδοκίες όταν την έβαλα…

[SPOILER]Είναι από τις λίγες φορές που ένιωσα ότι ο σκηνοθέτης με κοροϊδεύει ξεδιάντροπα. Ίσως να φταίει ότι πριν από αυτήν έχω δει αρκετές με αντίστοιχες “ανατροπές” αλλά αυτό δε μπορεί να αποτελεί και δικαιολογία. Τόσα στοιχεία πετάγονταν απροκάλυπτα, που αρχίσα να αμφιβάλλω μετά από λίγο καθώς σκεφτόμουν " όχι, αποκλείεται, δε μπορεί να είναι τόσο προφανές ". Εννοείται ότι δεν περιμένω από μια ταινία να έχει μόνο μια καλή ανατροπή για να με κερδίσει αλλά αυτή ούτε σκηνοθετικά είχε τίποτα να προσφέρει.[/SPOILER]

[B]Cars 2
[/B]

Δεν μου άρεσε καθόλου…έκανε επιτυχία το 1ο φαίνεται και είπαν να το εκμεταλλευτούν

:lol:
Aκριβώς το ίδιο όταν είχε πρωτοβγεί!
Επίσης η ξαδέρφη μου έσπασε καταλάθος το δισκάκι και το πλήρωσε 35?(νομίζω) στο videoclub!:stuck_out_tongue:

Πολλές φορές τα βιβλία του Στήβεν Κινγκ, έχουν μέτριες σκηνοθεσίες, αλλά σε τουτη εδώ δεν με ενοχλεί καθόλου…ίσως γιατί το όλο σκηνηκο, δεν τό’δα σαν ανατροπή αλλά απλά σαν ένα κλειστοφοβικό, με την έννια ότι ο ήρωας κλείνεται στον εαυτό του, ψυχολογικό θρίλερ…η ταινία κερδίζει πολλά απ’την ερμηνία και του Ντεπ, και του Τορτούρο:):!:

[B]Serenity[/B]

Αφού είδα όλα τα επεισόδια του firefly (όσα πρόλαβαν και βγάλαν δηλαδή) έβαλα σήμερα και την ταινία για δεύτερη φορά. Την είχα δει όταν είχε βγει χωρίς να έχω ιδέα για την σειρά. Και τότε μου είχε αρέσει αρκετά αλλά τώρα που την ξαναείδα μαζί με τα επεισόδια μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Κρίμα που δεν το συνέχισαν ούτε κινηματογραφικά ούτε τηλεοπτικά. Ότι καλύτερο σε sci-fi εδώ και πολύ καιρό.

Πολύ ωραίο!Πραγματικά δεν το περίμενα.Είχε τόση μεγάλη επιτυχία το Despicable me που αυτό θάφτηκε,ενώ δεν έπρεπε.

[SPOILER] Χώνει και AC/DC 2 φορές \m/ [/SPOILER]

+1 Για megamind,πιο καλο απο despicable.
Προσφατα ειδα

Και αν και οι ομοιοτητες με νταρκ σιτυ βγαζαν ματι ηταν αρκετα τιμιο και καλη χημεια μεταξυ πρωταγωνιστων.Ψηθηκα να διαβασω και το βιβλιο.

Από τις μεγάλες μάπες του Τζόνι Ντεπ.