Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Από τα animation υψηλού επιπέδου.

Υγ : Και το Despicable Me, είναι εξαιρετικό.

σιγα ρε παιδια με το μυστικο παραθυρο.εδω εχουμε δει πολυ χειροτερα σ αυτο το ταλαιπωρο ειδος του θριλερ.χαλαρωστε:p

Bραδιές Μελ Μπρουκς :

1. [B]Υοung Frankenstein[/B] : πράγματι αξίζει όλες τις κριτικές που τη θεωρούν ως μια από τις καλύτερες κωμωδίες ever. Ο Μαρτυ Φέλντμαν είναι η σούπερ αποκάλυψη στο ρόλο του κολαούζου υπηρέτη. Respect Τζιν Γουάϊλντερ.

[B]Βαθμός : 9[/B]

1. [B]The Twelve Chairs[/B] : περισσότερο δραματική κομεντί, παρά ατόφια κωμωδία. Ισως γι αυτο να μη με ενθουσίασε τόσο. Πάντως το τέλος είναι πολύ καλό και συγκινητικό.

[B]Βαθμός : 7[/B]

1. [B]High Anxiety[/B] : ευχάριστη παρωδία των ταινιών του Χίτσκοκ, με μερικές πανέξυπνες σεκάνς.

[B]Βαθμός : 7[/B]

τις είδα αλλά ξέχασα να αναφερθώ …

πολύ καλές ταινίες και οι 3…
το περίεργο είναι οτι η ατμόσφαιρες που δημιουργούνται και στις 3 υπερκαλύπτουν την ίδια την ιστορία…!! (σιριαλ κιλλερ που δεν μπορεί κανείς να πιάσει)
όποιος τις δει θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στην τρίτη ταινία καθώς τα χρονικά πλαίσια δεν ειναι τοσο εύκολο να καθοριστούν…

χθες είδα

[B]the black swan…[/B]
μου άρεσε αρκετά, ειδικά στα τελευταία λεπτά, αλλά θα ήθελα να την δω στον κινηματογράφο…
(και κοιτώντας τώρα το πρόγραμμα του θερινού λαρισας, η ταινια έπαιζε χθες την ώρα που την έβλεπα.!! #-o πιο fail δεν γίνεται.!!)

[B]martyrs[/B]
γιατί, γιατί [B]ΓΙΑΤΙ?!![/B]
γιατί βρε πούστη μου μερικές ταινίες τις γαμάς ενω εχει ζουμί το σενάριο…αναλώθηκε σε εικόνες, το έχασε την πορεία και δεν εξέλιξε καμία υπόθεση…
ενω στο τέλος βλέπουμε οτι θα μπορούσαν να πάρουν πολλά περισσότερα από την ταινία…κρίμα…
*θα προτιμούσα να ειχε την λογική του “[I]το κορίτσι με το τατουαζ[/I]”

μαφια κι ετσι.καλα περασε η ωρα αλλα οχι και τιποτα το ιδιατερο

Θα διαφωνησω με το κραξιμο στο Secret Window, αν και εχω να το δω απο οταν ειχε βγει, θυμαμαι οτι μου αρεσε πολυ. Δεν ειναι η ανατροπη, αυτη την πιανεις νωρις, ειναι η ολη ατμοσφαιρα της ταινιας και η ερμηνεια του Depp που μετρανε.

Εγω ειδα το Lucky Luke που βγηκε το 2009 (υπαρχουν και αλλες ταινιες)

και ηταν πραγματικα αθλιο… Αθλιο οσο δεν παει. Ειχα δει τον βαθμο στο imdb που εχει 4, αλλα επειδη ειμαι μεγαλος φαν του μοναχικου cowboy ειπα να το δω. Και το μετανιωσα, ανουσιο σεναριο, πεταει χαρακτηρες απο το κομικ (Billy The Kid, Calamity Jane, Pat Poker, Jesse James) χωρις να τους δινει τον χωρο που πρεπει, τελειως ακυρη η ολη ιστορια, φτιαχνουν δικια τους ιστορια για το παρελθον του Lucky Luke… Ο,τι να 'ναι… Πραγματικα το βιασαν…

Ειδα ακομα το Rango

το οποιο μου αρεσε πολυ, αν και ηταν διαφορετικο απ’ οτι το περιμενα. Δεν ηταν το κλασικο animation, ειχε πιο σοβαρα νοηματα, για οικονομικη κριση, τους ισχυρους που εχουν την δυναμη και παιζουν με τις ζωες των αλλων και πολλα ακομα. Ενδιαφερον και ιδιαιτερο, μπορουσε να ηταν και καλυτερο ομως.

Και χθες ειδα για πολλοστη φορα το Transformers

που μου αρεσει παρα πολυ και πιστευω οτι ειναι πολυ καλη μεταφορα του γνωστου παιδικου που ημουν πολυ πωρωμενος… Ωραια ταινια, πολυ καλα τα εφε, η σκηνοθεσια και το σεναριο, αν εξαιρεσεις καποιες κλασικες αμερικανιες… Θα δω την δευτερη ταινια σημερα και μετα αυριο μεθαυριο σινεμα για την καινουρια.

[B]Rear Window[/B]

Καλή σκηνοθεσία, μου άρεσε το πως εξελισόταν το story αλλά περίμενα πιο δυνατό τέλος
A…και Grace Kelly:respect:

[B]Vanishing In The 7th Street[/B]

Mια μαλακία και μισή…ας την δει κάποιος να μου πει αν κατάλαβε τίποτα

Καλή κωμωδία αυτή πού’χε χθες το Σταρ…’‘40 Μέρες Και Νύχτες’’ ή κάπως έτσι με τον Τζος Χάρτνετ:):!:

εντελώς καμμένο! :smiley: γνήσιο βρετανικό χιούμορ

Τι μέπιασε σήμερα και κάνω μια επανάληψη στο ‘‘Rose Red’’:):!:

[B]The Thing from Another World[/B]

Το οποίο δεν με ενθουσίασε. Ειδικά όταν φέρνω στο μυαλό μου την πολύ καλύτερη μεταφορά του Καρπεντερ. Θα την έβαζα στα b movies αλλά μάλλον είναι αρκετά συμβατική για εκεί. Ίσως αν δεν είχα δει την ταινιάρα του Καρπεντερ να είχα διαφορετική άποψη.

[B]High Plain Drifters[/B]

Την είχε ποστάρει ο rokakias πριν λίγες μέρες και μου θύμισε ότι δεν την έχω δει ποτέ :stuck_out_tongue: Είχα και καιρό να δω γουεστερν το σηκώνει και η ζέστη άρα μια χαρά. Πολύ καλό, με τον Ιστγουντ να παίζει θαρρείς τον ίδιο ανώνυμο χαρακτήρα όπως σε κάθε ταινία του είδους που πρωταγωνιστεί. Αρκετά σκοτεινή δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει σαν σκηνοθέτης και αργότερα (σκηνοθετεί και εδώ).

Πολυ αστεια ταινια,αν και αναμενομενη ιστορια,αλλα στο κατω κατω δεν τα βλεπεις αυτα για την ιστορια :smiley:

one piece movie 5

Τελικλα αυτό το ‘‘Φόνος Στον Λευκό Οίκο’’, που δείχνει τώρα στο Σταρ, δεν είναι κακό:):!:

Παλιακές αλητείες…

one piece movie 6

Ωραιο ητανε περασε ευχαριστα η ωρα!!!

Είπα να το θυμηθώ γιατί μου λείψε ο Wolverine αφού δε παίζει στο First Class…

Αρκετα καλο.Ο τζεισον στειθαμ ειναι εγγυηση :smiley:

Βλεποτανε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

εμας αν και παιδια του κουροσαβα και ολα αυτα τα αποτετοια ναφουμε,μας αρεσει αυτο εδω το πραμα…Ε?δεν σ’αρεσει και σενα?ναι ε…κι εμενα.ναι ναι…