Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

σαρανταρισε καιρος ηταν

Ειδα το True Grit

το οποιο ηθελα καιρο να δω λογω του οτι γουσταρω τα γουεστερν και τον Jeff Bridges… Η ταινια ειναι remake της ομωνυμης ταινιας του 1969 που επαιζε ο John Wayne την οποια ομως δεν εχω δει. Η υποθεση εχει να κανει με ενα 14χρονο κοριτσακι που θελει να σκοτωσει τον δολοφονο του πατερα της για εκδικηση και για να τον βρει ζηταει την βοηθεια ενος U.S. Marshal του Rooster Cogburn (Jeff Bridges). Στην πορεια εμφανιζεται και ενας Texas ranger ο LaBoeuf (Matt Damon) ο οποιος κυνηγαει το ιδιο ατομο για να το παραδοσει στην δικαιοσυνη και να αμοιφθει. Πολυ καλες ερμηνειες απο ολους, τον Jeff Bridges, τον Matt Damon και ειδικα την Hailee Steinfeld που ηταν εξαιρετικη στον ρολο της. Η ταινια ηταν αρκετα καλη αλλα ως εκει, την περιμενα καλυτερη. Κατι της ελειπε, ισως ηταν αρκετα προβλεψιμη…

1. Ο καλύτερος ρόλος της Aniston παραμένει στο Office Space.

2. Το Hangover 2 είναι μετριότατη ταινία.

3. Αν έχεις βρει το Horrible Bosses σε καλή ποιότητα, pm me.

:roll: Καλά τα λέει.

Είδα το Cronos που το πρότεινε κάποιος εδώ στο φόρουμ, δε θυμάμαι ποιος/που. Μπράβο πάντως. Άριστη επιλογή. Καταπληκτική ταινία, πολύ τραβηχτική και με εξαιρετική αισθητική. Ενθουσιάστηκα!

Το ‘‘Ψυχώ’’…το πρώτο, το ασπρόμαυρο:):!:

Πιο καλο απο το πρωτο.Και πιο σπλατερ.Γενικα αρκετα καλο μου φανηκε!

Περιπετεια παρα θριλερ.Κατι σαν το 22 days/weeks later αλλα αρκετα κατωτερο.Φαση ειχε παντως!

Πριν καμια ωρα τελειωσε το [B]Reservoir Dogs[/B]. Μην με φατε, καλη ταινια ηταν, οι χαρακτηρες μου αρεσαν αρκετα, αλλα ειναι λιγακι υπερεκτιμημενη. Τουλαχιστον, περιμενα κατι καλυτερο. Καλη παντως.

Are you gonna bark all day little doggy, or are you gonna bite?

Όχι ρεεεεεεεε, υπερεκτιμημένη η καλύτερη ταινία του Ταραντίνο (μαζί με το Pulp Fiction ίσως)? :lightsabre:

Πάει, θα σε φάμε φίλε μας…

Η αληθινη ιστορια μιας κοπελας απο τη Παλεστινη εν καιρω πολεμου με τους κ@ριοληδες!!! (ο οποιος δεν εχει τελειωσει ακομα!!!)

πολυ ωραια αν και η κοπελα μου που εχει διαβασει το βιβλιο μου ειπε οτι ειναι πολυ φτωχη!!!

τελος παντων, δειτε τη… αξιζει!!!

Πραγματικα μια φοβερη ταινια!Ο τυπος που πρωταγωνιστει(henry fonda)τρομακτικα ευφυης και γενικοτερα ολη η ταινια ειναι καθηλωτικη!Και ποσο εξυπνο σεναριο!

[B]Salt[/B]

Καθόλου κακή, τουλάχιστον εγώ την περίμενα χειρότερη. Κρατάει πολύ υψηλούς ρυθμούς από την αρχή με καταιγιστική δράση και το μόνο που την χαλάει είναι τα πολιτικά παιχνίδια στο τέλος που όπως πάντα σε μια ταινία του holywood είναι… συζητήσιμα το λιγότερο, αν και δεν με ενόχλησαν και τόσο επειδή δεν δίνει τόσο βάση σε αυτά και επειδή δεν είμαι ο Δανίκας :p. 104 λεπτά (στην extended version που βρήκα… κατά λάθος) χωρίς καθόλου νεκρούς χρόνους σε κρατάει μια χαρά με την μούρη κολλημένο στην οθόνη αν είσαι φαν της συνεχούς δράσης. Πάντως η Jolie κοντράρει στα ίσια τον Statham στις σκηνές δράσης. :stuck_out_tongue:

Έλα ρε, κι εγώ το ξαναέβαλα χτες και το είδα. Ποτέ δεν τη βαριέμαι αυτήν την ταινία, βρίσκω τη σκηνοθεσία της τέλεια, δε σ’ αφήνει να πάρεις ανάσα. Οι διάλογοι και γαμώ, ενώ το τέλος ακόμα καλύτερο.

Για ακομα μια φορα ειδα την ταινιαρα :):slight_smile:

Τι να σου πω, δεν ενθουσιαστηκα τοσο. Περιμενα κατι παραπανω!

Βασικά για μένα αυτή συνεχίζει να είναι η καλύτερη ταινία του Ταραντίνο. Τον οποίο πάντως γενικά δεν τον πάω και τόσο. Το pulp fiction πρέπει να το βάλω στο θέμα με τις μεγάλες ταινίες που δεν μου άρεσαν.

οντως φιλε, ταινιαρα… το εχω δει 2 φορες…

χθες ειδα μια πολυ δυνατη ταινια…

πολυ δυνατη παιδες… δειτε τη οπωσδηποτε!!!

Το After Life με τον Λίαμ Νίσον και Κριστίνα Ρίτσι…καλό θριλεράκι, με μια πολύ καλή ιδέα που όμως αναπτύσεται κάπως ρηχά, αλλά όπως και νά’χει βλέπεται ευχάριστα:):!:

Το ξαναειδα παλι σημερα.Και αυτο μου αρεσει πολυ αλλα πιστευω το green street hooligans ειναι κλασεις ανωτερο.