Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Για το Horrible Bosses pirate bay.εγγύηση.εμένα το 2 μου άρεσε,όχι όσο το 1,αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν γέλασα.Το Office Space δεν το έχω δεί,αλλά θα δουλέψει τόρεντ.

Εννοείς από κάμερα όμως, έτσι? Εγώ δε μπορώ με αυτόν τον τρόπο. Θέλω dvdrip και πάνω. :stuck_out_tongue:

Anyway, είδαμε κάμποσες ταινίες αυτές τις μέρες. Κάποιες τις είχαμε ξαναδεί, κάποιες άλλες όχι.
Για πάμε:

[B]Zombieland[/B]

Όχι μόνο μια από τις απολαυστικότερες κωμωδίες των τελευταίων ετών, αλλά και από τις καλύτερες ταινιές με ζόμπι των 00’s. Απλά τη λατρεύω ολόψυχα.
Emma Stone <3

[B]Superbad[/B]

Είναι κορυφαία στο είδος των εφηβικών κωμωδιών από κάθε άποψη. Αναγέννησε ένα είδος που είχε τεθεί σε τέλμα. Υπάρχουν κάποιες σκηνές που όσες φορές και να τις δεις, πάντα θα γελάς σαν την πρώτη φορά. McLovin λέμε! Τη βλέπουμε μόνο στην Unrated Version.
Emma Stone <3

[B]Charlie Bartlett[/B]

Έξυπνη εφηβική κωμωδία με ένα πλουσιόπαιδο που αποβάλλεται από όλα τα ιδιωτικά σχολεία λόγω του “επιχειρηματικού” μυαλού του, και έτσι η μητέρα του αναγκάζεται να το γράψει σε δημόσιο. Δεν κουράζει σε κανένα σημείο. Ο Robert Downey Jr. στο ρόλο του λυκειάρχη.

[B]Accepted[/B]

Κι άλλη εφηβική κωμωδία, με όλα τα κλισέ του είδους να χρησιμοποιούνται όπως πρέπει. Ένας τελειόφοιτος λυκείου δε γίνεται δεκτός από κανένα κολλέγιο, και έτσι αποφασίζει να επινοήσει ένα δικό του για να μην απογοητεύσει τους γονείς του. Η τροπή που πέρνουν τα πράγματα είναι απολαυστική… Justin Long, Jonah Hill και γενικά γνωστές φάτσες του είδους. Fun, fun fun!

[B]The Fall[/B]

Πολύ περίεργο σενάριο που διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο κάπου στα περίχωρα του Los Angeles των 20’s, με παράλληλη εξιστόρηση ενός παραμυθιού στο οποίο συμβαίνουν τα [B]πάντα[/B]. Η υπόθεση κουράζει αρκετά, και ειδικά μετά από κάποιο σημείο δεν έχει ακνένα απολύτως νόημα, αλλά αξίζει να το δεις μόνο και μόνο για τις υπέροχες εικόνες. Απλά οπτική εμπειρία. Πολύ ωραίο και το τέλος με το φόρο τιμής στο βωβό κινηματογράφο. Προτείνεται, αν και είναι λίγο love or hate περίπτωση. Credits στη μικρή Ρουμάνα πρωταγωνίστρια, η οποία δεν ήξερε καθόλου Αγγλικά και μάθαινε κατά τη διάρκεια της ταινίας.

[B]Drive Angry[/B]

Αν δεν είχα δει το trailer από περιέργεια δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ μιας και στην αρχή νόμιζα πως ήταν κάτι στο στυλ του fast and the furious. Καμία σχέση τελικά, όχι ότι αυτό σημαίνει πως άξιζε και τόσο. Από την άλλη όμως όταν τελείωσε η ταινία στο μυαλό μου στριφογύριζε η σκέψη πως αν είχε πέσει στα χέρια ενός Rondriguez η και έναν Sam Raimi βγαλμένο από τα παλιά και όχι στον σκηνοθέτη της υπερπαντόφλας Dracula 2000, ίσως να είχαμε ένα αξιοπρεπές και χαβαλεδιάρικο b movie. Τα σωστά συστατικά υπήρχαν απλά το ανέλαβε λάθος… μάγειρας.

[B]’’… And justice for all’’[/B] με τον Al Pacino. Το περίμενα καλύτερο, ρε γαμώτο, είχα ακούσει ότι είναι από τις καλύτερες του και απογοητεύτικα κάπως. ΟΚ, η σκηνή με την ομιλία στο δικαστήριο στο τέλος λέει, αλλά πρωτύτερα ψιλο- βαρέθηκα, βρήκα την πλοκή κάπως βαρετή. :-k

To Buried λοιπον. Ενδιαφερουσα ταινια, με κεντρισε το κονσεπτ και ειπα να την δω. Ειναι ενας τυπος και ξυπναει σε ενα φερετρο (περισσοτερο ξυλινο κουτι βασικα) και προσπαθει να διαφυγει. Δεν λεει να πω κατι αλλο, νομιζω πως θα λειτουργησει ως σποιλερ. Καλη ηταν, ειχε ενδιαφερον, δεν κουρασε ιδιαιτερα οπως πιστευα και περασε ομορφα η ωρα.

Αυτό το Buried δεν πρόκειται να το δω ποτέ. Ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης σε ταινία. Thanks δεν θα πάρω. [-X

[SPOILER](στην διαθήκη μου θα αφήσω ευχή και κατάρα να με αποτεφρώσουν αλλιώς θα τους στοιχειώσω όλους λέμε) [/SPOILER]

Αφού θα σαι νεκρός ρε,δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα :stuck_out_tongue:

ΥΓ:Δες Six Feet Under!!!

στο προτεινω κι εγω , θα μαθεις τρελα πραγματα

[SPOILER]οπως το οτι οι νεκροι χεζουν
και τους βαζουν βαμβακι στον κωλο για να μη τρεχουν υγρα [/SPOILER]

Σημερα ειδα αυτο.Καλουτσικο ηταν :slight_smile:

Βλεπω τωρα το Dogville και εχω ψιλοσοκαριστει με την υποθεση.
Καταπληκτικο αυτο που το εχει γυρισει σα θεατρικη παρασταση ο Τριερ :bow:

Edit:Η ταινια τελειωσε,τωρα καταλαβα–>http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=356297&cid=5

Αυτο το φοβο τον εχω και εγω. Εχω σκεφτει δηλαδη, να βρισκομαι σε ενα δωματιο, τοσο χαμηλο που να μην μπορω να σηκωθω καν, να πρεπει να ειμαι μονο ξαπλωμενος. Φρικη.

Χτες διοργάνωσα Gary Oldman drool…εχμ, film fest. State of Grace, Romeo Is bleeding, Leon. Τις δύο τελευταίες τις έχω ξαναδει, αλλά ειδικά το Leon δε το βαριέμαι ποτέ.('I haven’t got time for this mickey mouse bullshit :D) Στο State of Grace κλέβει την παράσταση από τον Sean Penn και τον Ed Harris. Επίσης, δε ξέρω γιατί, ίσως γιατί και οι δύο χαρακτήρες ήταν ψυχωτικοί/διαταραγμένοι, θαρρώ πως ο Τζοκερ του Heath Ledger είχε πάρει στοιχεία από τον Jackie Flannery. Μπορεί και όχι. Πάντως δε μπόρεσα να μη κάνω τον παραλληλισμό.

Δε πάνε καλά εκεί στα Χολλυγουντς, γραμμένο τον έχουν τον άνθρωπο, ούτε ένα όσκαρ, μια χρυσή σφαίρα? Ούτε καν υποψήφιος ρε απατεώνες?
Βλέπεις να έχει μπει υποψήφιος για Οσκαρ ο Τζορτζ ο Κλούνεη κι ο Γκαρυ ο Ολντμαν που δίνει ρεσιταλ ερμηνείας σε κάθε ταινία είναι διαρκώς απών από τις υποψηφιότητες. wtf hollywood, wtf.

Μιας και αναφέρθηκα στον Oldman να πω ότι τα παραπάνω quotes μου θύμησαν τη συγκεκριμμένη σκηνή:

και να δηλώσω πως είναι το πιο γοητευτικό πλάσμα που έχω δει έβα, ναι.
Σταματώ εδώ αυτό τον παρανοικό φανγκερλισμό μου.

Το ‘‘Ένα Χαμόγελο Σαν Το Δικό Σου’’, με Γκρεγκ Κινίαρ, Λόρεν Χόλυ, αλλά και Σίρλευ Μακ Λέην…καλή Αμερικάνικη κομεντί, ότι πρέπει για την ώρα:):!:

Υποθεση

H ταινία βασίζεται στην άλυτη υπόθεση εξαφάνισης πέντε παιδιών στην Κορέα στις αρχές του 1990 γνωστή στη χώρα τους ως « Η εξαφάνιση των παιδιών βατράχων »! Σε μια εξόρμησή τους σε ένα κοντινό λόφο δε γύρισαν ποτέ σπίτι τους. ΄Ερευνα έγινε για μέρες σε ολόκληρη τη χώρα με την συμμετοχή 300000 ανθρώπων, στρατού και αστυνομίας. Η υπόθεση τελικά μπήκε στο αρχείο. Ο αγώνας των γονιών, η ελπίδα τους να βρεθούν ζωντανά τα αγόρια τους, η καχυποψία που αρχίζει να φωλιάζει ανάμεσά τους, όταν ένας καιροσκόπος παραγωγός βλέπει το θέμα σαν ευκαιρία να κερδίσει δόξα. ΄Ετσι μαζί με ένα καθηγητή Πανεπιστημίου ξεκινάνε τη δική τους έρευνα με καθαρά προσωπικά κίνητρα. Η αντιπαράθεσή τους με τις Αρχές, οι θεωρίες τους, η επικοινωνία τους με τις οικογένειες που λένε πως θέλουν να βοηθήσουν είναι στο επίκεντρο του δράματος, μαζί με το πόσα μπορούν να κάνουν, δικαίως, οι ίδιοι γονείς και πόσα οι άγνωστοι για να βρουν την λύση στην τραγωδία είναι εντυπωσιακό. Μια αργή και δυνατή ταινία, θίγει ένα ευαίσθητο θέμα και παρόλο που δεν το γνώριζα πριν καθόλου σα γεγονός, από την υποδοχή της στη χώρα της, μάλλον το χειρίζεται πολύ καλά. Δεν αποδίδει ευθύνες απλά καταγράφει χαρακτήρες και καταστάσεις. Σίγουρα δεν απευθύνεται σε όλους αλλά δεν είναι και αυτός ο στόχος της.

Πολυ καλη ταινια.Δειτε την!

Έλα ρε, γιατί έτσι ? Είναι πολύ αξιόλογη ταινία.
Εντάξει μπορεί το σενάριο να μην είναι άψογο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετό. Παρουσιάζει την πληθώρα των περιστατικών που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας δικηγόρος και στηλιτεύει τη σαπίλα του δικαστικού συστήματος των Η.Π.Α. εν προκειμένω. Ο Al Pacino στο ρόλο του αδέκαστου, ακέραιου δικηγόρου δίνει ρέστα για άλλη μια φορά.
Είναι και από τις πρώτες ταινίες τέτοιου τύπου (με δικαστήρια κλπ), πριν αυτές γίνουν “μόδα”.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Είδα χτες το “[B]Grapes Of Wrath[/B]” (Τα Σταφύλια Της Οργής) [1940]

Το περίφημο, ομώνυμο μυθιστόρημα του νομπελίστα λογοτεχνίας John Steinbeck, στο οποίο βασίζεται η ταινία, έχει βραβευθεί με το βραβείο Pulitzer.
Αν και υπάρχει κάπου τριγύρω στο σπίτι μου, δεν το έχω διαβάσει και είναι σαφώς ανώτερο της ταινίας. Όπως συνήθως συμβαίνει με τις κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων.

Παρόλα αυτά, η εν λόγω ταινία του '40 με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Henry Fonda είναι αριστουργηματική !
Τοποθετείται στις Η.Π.Α. την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης γύρω στα 1930 και παρουσιάζει το γολγοθά μιας οικογένειας κολίγων, τον διωγμό από τη γη τους και το σπίτι τους και τη μετανάστευση για την αναζήτηση μιας νέας πατρίδας όπου θα τους επεφύλλασε (?) μια νέα δουλειά, μια νέα ζωή.
Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση σε μια εποχή που φαντάζει μακρινή μα δεν είναι και τόσο… Μια οικογένεια που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες προσπαθεί να μείνει ενωμένη και αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για να διαφυλλάξει τις αρχές και τις αξίες της.
Εξαιρετική σκηνοθεσία. Καθηλωτικές ερμηνείες που σε βάζουν στο κλίμα μονομιάς και σε κάνουν να νομίζεις ότι παρακολουθείς μια αληθινή ιστορία, ένα ντοκυμαντέρ.
Στιχομυθίες και ατάκες γροθιά στο στομάχι. Μια ταινία με πραγματικό νόημα και εξαιρετικά επίκαιρη στις μέρες μας.

Δείτε την οπωσδήποτε :!:

Την αποπάνω ταινία πολύ θέλω να τη δω αλλά συνέχεια ξεχνάω να την ψάξω

on topic

[B]Eaters rise of the dead[/B]

Ιταλική ταινία με zombie και σκηνοθετής ο Uwe Boll με τρελούς επιστήμονες, ναζιστές και ότι άλλη παλαβομάρα μπορεί κανείς να φανταστεί. Η ταινία έχει πάρει την ταμπέλα cult πριν καν βγει. Το κακό είναι πως ο Boll είναι τραγικός σκηνοθέτης και προσπαθεί πολύ να βγάλει το cult-ιλικη με το ζόρι αλλά δεν του βγαίνει, δεν το έχει βρε παιδί μου. Σενάριο ότι να ναι κυριολεκτικά και λίγο πραγματικό fun. Οι διάλογοι προσπαθούν να βγάλουν την μεγάλη ατάκα αλλά αυτή δεν έρχεται ποτέ (αν και λόγω γλώσσας δεν παίρνω και όρκο για αυτό, δεν έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη στους υπότιτλους αν και μου φάνηκαν καλοί). Τουλάχιστον να είχε μερικούς καλούς τεμαχισμούς zombie να έλεγα οκ αλλά τα εφέ χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για πεταμένα κουφάρια. Μόνο για φανς που θέλουν να δουν τα πάντα από το είδος.

Συνέχειας κωμωδιών με Γούντι 'Αλεν από την αρχή.

1. [B]What?s up, Tiger Lily ?[/B] : στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά, ο Γούντι παίρνει μια γιαπωνέζικη μπιμουβίστικη κατασκοπική ταινία και την παρωδεί ντουμπάρωντας την με αγγλικούς διαλόγους και με τους πρωταγωνιστές στη “νέα”…τους υποχρέωση να ψάχνουν να βρουν τη μυστική συνταγή για μια αυγόσουπα…Εχει στιγμές αστείες, αλλα δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό.

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]Play It Again, Sam[/B] : Εδώ ο Γούντι Αλεν κάνει πέρα το slapstick και τα γκαγκ, καθαρά ρομαντική κωμωδία, αρκετά έξυπνη, αλλά όταν σκηνοθετεί τον εαυτό του είναι ακόμα καλύτερος.

[B]Βαθμός : 7[/B]

1. [B]Everything You Always Wanted to Know About Sex, But Were Afraid to Ask[/B] : εδώ ο Γούντι Αλεν σκηνοθετεί τον εαυτό του και με επιβεβαιώνει σε αυτό που γράφω επάνω. Απλά και μόνο : [B]ΤΖΙΝ ΓΟΥΑΙΛΝΤΕΡ !!![/B]

[B]Βαθμός : 9[/B]