Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ξημερόματα Κυριακής, είχε στη ΕΤ1 τον Άμλετ με Μελ Γκίπσον, Γκλεν Γκλόουζ…αρηστούργημα…άξιζε το ξύπνημα:):!:

Ωραιο εργακι ευχαριστο αλλα το τελος του με ξενερωσε λιγο.

Το ΄’Μυστικό Παράθυρο’’ μετά από κάμποσο καιρό, είδα χθες το βράδυ, και τώρα το βρήκα πιο ενδιαφέρον απ’ότι μου φράνηκε όταν βγήκε…κλειστοφοβικό, αντικοινωνικό κάργα, και με γαμάτο Τορτούρο
…πάντως όλες οι ταινίες από βιβλία-σενάρια του Κινγκ υστερούν στην σκηνοθεσία
:):!:

γενικά δεν τρελαίνομαι για Woody Allen αλλά αυτή η ταινία μ άρεσε… φοβερή ασπρόμαυρη φωτογραφία και θεά η Keaton!! η καλύτερη του Allen!!

Leaves of Grass με τον Edward Norton. Ωραία ταινία, έχει χιούμορ και ο Edward είναι απλά μοναδικός στο διπλο του ρόλο. Και επειδή είδα και δύο (ναι έτσι στα καπάκια) προτείνω το “Α film with me in it” με τον πρωταγωνιστή της υπέροχης βρετανικής σειράς “Βlack Books” που επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα, Dylan Moran. Disaster movie κατάσταση και δε συμμαζεύεται. Αξίζει να τη δείτε!

είδα πρόσφατα αυτή και έμεινα μλκς 8O

Πληροφοριες πορ φαβορ ?

Το Leaves of Grass το εχω καιρο κατεβασμενο αλλα δεν το εχω δει.Με εψησες.

Οσο για Dylan Moran αγαπαμε και η ταινια μπηκε στα προσεχως.

Ταινιαρα, οπως και το βιβλιο το οποιο αξιζει να το διαβασεις.

Εγω ειδα το Source Code

το οποιο μου αρεσε πολυ. Ειχε καποια κενα το σεναριο βεβαια και δεν ειναι η ταινιαρα που περιμενα και που θα μπορουσε με βαση την πλοκη να ειναι… Αλλα βλεπεται ευχαριστα και σου αφηνει καλη γευση στο τελος.

…πολύ καλό καστ…καταπληκτικός σκηνοθέτης:):!:

1. [B]Control[/B] : Aπλά το μόνο που έχω να πω, είναι οτι προτείνω στα εναπομείναντα μέλη των Joy Division, να πάρουν τον Sam Riley και να βγουν σε τουρνέ !

Dance, dance, dance to the radio…!!!

[B]Βαθμός : 9[/B]

1. [B]Stoned[/B] : Βιογραφική ταινία για τη ζωή του Μπράιαν Τζόουνς, νομίζω οτι είναι και η μόνη μέχρι σήμερα ταινία που έχει βγάλει ο κινηματογράφος και αφορά τους Rolling Stones. Ισως και να κάνω λάθος. Ο σκηνοθέτης δίνει τη δική του ερμηνεία για το θάνατο του Τζόουνς, αλλά η ταινία είναι αρκετά άγευστη, με όχι ιδιαίτερα δυνατό σενάριο και χωρίς σπιρτάδα. Ολα τα λεφτά η θεομ…ρα που παίζει την Ανίτα Πάλενμπεργκ.

[B]Βαθμός : 5[/B]

1. [B]When You Are Strange[/B] : Ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ κυρίως σε οτι αφορά video υλικό ( εκεί όντως έχει κάποια πολύ rare video ). Κατα τα άλλα σαν ιστορία για τους φαν των Doors, οπως εγώ που έχουμε ξεψαχνισει οτι έχει σχέση με το γκρουπ, δεν λέει κάτι παραπάνω. Εγώ το μονο παραπάνω που έμαθα ( και ομολογώ οτι με εντυπωσίασε ) είναι οτι [SPOILER]στη συναυλία τους στο Hollywood Bowl, ο Μόρισον είχε μαστουρώσει επειδή μπροστά μπροστά στο κοινό είδε την γκομενα του Πάμελα αγκαλια με τον Μικ Τζάγγερ !!![/SPOILER]

[B]Βαθμός : 7[/B]

[B]My Left Foot[/B] [1989]

[FONT=“Verdana”]Βιογραφική ταινία που εξιστορεί τη ζωή του Ιρλανδού συγγραφέα, ποιητή, ζωγράφου Christy Brown. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του.
Ο Christy Brown γεννήθηκε στο Δουβλίνο το 1932 με εγκεφαλική παράλυση που είχε ως αποτέλεσμα να μπορεί να ελέγχει μόνο το αριστερό του πόδι (εξ ου και ο τίτλος).
Ο Daniel Day-Lewis στην κορυφαία ερμηνεία της καριέρας του που δικαίως του απέφερε το χρυσό αγαλματίδιο.
Η ταινία απεικονίζει τις δυσκολίες, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό που βίωσε ο τετραπληγικός Brown και παράλληλα τη δύναμη της θέλησης και το πείσμα του που τον οδήγησε στην αναγνώριση και την καταξίωση.

Εξαιρετική, δυνατή ταινία !

[U]edit:[/U] Βασικά, ήμουν λιγάκι συγκρατημένος στα σχόλιά μου…
Η ερμηνεία του Daniel Day-Lewis είναι ασύλληπτη! Ένας σταθμός στην πορεία του παγκόσμιου κινηματογράφου.[/FONT]

Τρομερη ταινια!!!

Αυτη θα την δω συντομα την ειχα στο νου μου και παλια, αλλα την ειχα ξεχασει.

Το ‘‘Seed Of Chucky’’ δηλαδή ‘‘Ο Γιος Του Τσάκι’’, για μιάμιση ώρα χαζομάρας, αλλά το καταευχαριστήθηκα:):!:

εγω βλεπω το γιο του σαμ…
νομιζω σαν να βλεπω την αντανακλαση του8O8O8O

[B]Your Highness[/B]

Το Your Highness είναι μια παρωδία μεσαιωνικών ταινιών με γενναίους ιππότες, πανέμορφες πριγκίπισσες, πανούργους μάγους, τρομακτικούς δράκους and stuff. Οι κριτικές που έχει λάβει είναι αρκετά χλιαρές, αλλά εμένα μ’άρεσε. Πολύ πιο fun από παρόμοιες παρωδίες, με δυνατό καστ, και με απολαυστική ερμηνεία από Danny McBride. Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν την παραμικρή σημασία μπροστά στην πίσω όψη της Natalie Portman…
Ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα.

[B]Heathers[/B]

Το Heathers μου το πρότειναν ενώ έψαχνα κάτι κοντά σε εφηβική κωμωδία, και βλέποντας τη σελίδα του στο IMDb μου φάνηκε αρκετά cheesy. Τελικά μόνο cheesy δεν είναι… Άρρωστη ατμόσφαιρα με δυνατή σκηνοθεσία και με παρανοϊκό Christian Slater. Φαντάσου το Mean Girls, αλλά στο πολύ πιο mean… Κρίμα για την Kim Walker (Heather Chandler) που έμαθα ότι πέθανε το 2001 από όγκο στον εγκέφαλο σε ηλικία μόλις 32 ετών.
Και άσχετο, αλλά η Winona Ryder ήταν ΠΟΛΥ όμορφη το 1988…

[B]Paper Man[/B]

Πολύ περίεργη ταινία, με έναν μοναχικό 40άρη+ συγγραφέα που διατηρεί ακόμη φανταστικό φίλο. Ίσως σε κάποια σημεία να είναι λίγο πιο αργή και άνευρη απ’ ό,τι θα έπρεπε, αλλά εμένα μ’άρεσε αρκετά. Μπορεί να σε ψυχοπλακώσει εκεί που δεν το περιμένεις. Ξεχωρίζουν οι ερμηνείες, με Jeff Daniels και Emma Stone (<3) να τραβάνε όλη την ταινία. Εύστοχα και τα κωμικά περάσματα με τον Ryan Reynolds ως Captain Excellent. Πολύ ωραίο και ταιριαστό και το soundtrack.

το Paper Man μου αρεσε αρκετά…οντως σε σημεία σε πιάνει μια μελαγχολία…
και επίσης ο κώλος της πορτμαν είναι ντουμπλαρισμένος

Είναι ντουμπλαρισμένος μόνο στην σκηνή που βουτάει. Όχι στην φωτό που πόσταρε ο horror.

αλήθεια?? is this the real thing??