Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

εδώ μιλάμε με στοιχεία

http://filmdrunk.uproxx.com/2011/03/natalie-portman-used-a-butt-double

[B]IMPORTANT BUTT UPDATE[/B] λέει στο κείμενο…χαχαχαχαχχαχαχα

Μ’αρέσουν αυτές οι συζητήσεις του κώλου.8)

Μέπιασαν τα επικά μου σήμερα και βλέπω El Cid με την επικότατη μουσική του Μίκλος Ρότζα:):!:

[B]M /B

Αν δεν έχεις επαφή με παλιές ταινίες, βλέπεις 1931 και λες “πωω, βαρετή/κουραστική θα είναι”. NOT !
Ένα κινηματογραφικό διαμάντι εκ Γερμανίας, σκηνοθετημένο από τον Fritz Lang.
Παρόλο που είναι από τις πρώτες ταινίες με ήχο - που σημαίνει μην περιμένετε μουσική, πολλούς περιβαλλοντικούς ήχους κλπ, μόνο τα απαραίτητα - η ΠΛΟΚΗ της είναι σεμιναριακή με αποτέλεσμα να σε καθηλώνει. Σπουδαία ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή Peter Lorre.

…έχω σταματήσει εδώ και καιρό να βλέπω καινούργιες ταινίες. Μόνο βλακίες κυκλοφορούν πια.

αυτη η ταινια εχει πολλα καλα αλλα πιο περα βλεπεις…εχει στοιχεια που τα ακολουθουν ταινιες παρομοιου ειδους πολλων μετεπειτα δεκαετιων(κυριως αμερικανικες μαλακιες) και σε συγκριση μπορεις να τα πεις και κακοτυπιες τα παρελκομενα.εν τω μεταξυ μιλαμε για εξοπλισμο…αμα τους εδινες 2 κροκαδια χτυπουσανε και τσικουλατο…αμε:wink:

Μαγεία! Έχω λιώσει!

το εχει σήμερα στις 1:15 στο net…θέλω να το δω αλλά άντε μείνε ξύπνιος… τελειώνει 4μιση…!!

Δες το αν δεν βαριέσαι, γιατί όπως έγραψα, είναι από τις καλύτερες φυλακοταινίες έβερ!!

θέλω ρε συ, αλλά ήδη νιώθω κουρασμένος…δεν μπορούσαν να το βάλουν καμιά ώρα νωρίτερα…

Βίντεο δεν έχεις; :smiley:
κατέβασέ το από channelzero

Cult ταινία της εφηβικής μας ηλικίας Moon. Θα τη δω οπωσδήποτε, για 7η-8η φορά περίπου. Benjamin Bratt και Jesse Borrego (γνωστή φάτσα από το Fame). Λατρεμένα 90s…

κι εγώ για 4η φορά πρέπει να την είδα!

Tαινιαρα,αλλα φυλακοταινια χωρις Μπεο δεν γινεται!!!

χώσε και δες…

[SPOILER]μαλάκα πέθανα στο γέλιο…άκου φυλακοταινια χωρις Μπεο δεν γινεται :lol:[/SPOILER]

Πριν λίγες μέρες είδα το True Grit των Κοέν. Καλή ταινία, με καλές ερμηνείες από την πιτσιρίκα και τον Μπρίτζες, αλλά δεν φτάνει νομίζω στα επίπεδα προηγούμενων ταινιών τους. Γενικά, έχω δει και καλύτερα γουέστερν παλιότερα.

Αλήθεια είναι, το είδα κ εγώ πριν καμιά βδομάδα κ δεν με ενθουσίασε. Μέτρια ταινία…