κατάθλιψη
Ειδα το ερωτας στα χρονια της χολερας απο το ομονυμο βιβλιο του gael garcia marquez. Δεν εχω διαβασει το βιβλιο. Παρα πολυ ωραια ταινια. Απο που επηρεαζεται ο ερωτας, τι ειναι κτλ. Θιγει ομορφα πραγματα γυρω απο τον ερωτα. Γλυκητατο!
Να και μια ατακα που μ’ αρεσε:
Think of love as a state of grace, not the means to anything, but the alpha and omega. An end in itself.
Dog Day Afternoon: Ωραία κοινωνική / δραματική ταινία με κάποια στοιχεία περιπέτειας. Πολύ καλός ο Πατσίνος, συγκινητική σε κάποια σημεία, όταν αναφερόταν στο gay θεμα.
:thumbup:
ειναι αληθινη ιστορια κιολας…
και η ταινια αν θυμαμαι καλα γυριστηκε 2 χρονια μετα το γεγονος
μου αρεσε πολυ αλλα δεν την συγκρινω με αλλες του Πατσινου
Το Κουρδιστάν Πορτοκάλι.
Πολύ μπροστά.
ΕΤΣΙ!!!
Fargo!!
κλασικη ταινια Κοεν , αρα τελεια σκηνοθεσια , πολυ καλες ερμηνειες (ειδικα απο την αστυνομικινα που πηρε Οσκαρ) , χαμηλωτατων τονων τελος
πολυ καλη ταινια , αλλα δεν φτανει αλλες των Κοεν
απιστευτη ιστορια… (ειναι αληθινη και δεν το ξερα)
εγω ειδα το A Fish Called Wanda σημερα με τον brO φοβερη ταινια
[ol]
[li]The Zodiac
[/li][li]Simsons
[/li][li]Number 23
[/li][/ol]
Όλα μαζί σερί. Αν και το Number 23 δεν το είδα όλο, γιατί βαρέθηκα.:? #-o
Μολις ειδα το shortbus.Δεν ξερω αν ειναι ταινιαρα το θεμα ειναι οτι με αγγιξε και με προβληματισε αρκετα.
Δεν εχω ξαναδει τετοια ελευθεριακη προσεγγιση του σεξ σε ταινια,ουτε τετοια εις βαθος αναλυση της σεξουαλικοτητας καθε φυλου ανεξαρτητως ερωτικων προτιμησεων.Εξερευνα πολλα θεματα που κρυβονται πισω απο το σεξ,την πολυπλοκοτητα των ανθρωπινων σχεσεων κτλ. και γενικα εμβαθυνει σε ενα γεματο ταμπου θεμα με πολυ τολμηρη ματια.
Προτεινεται σε οσους θελουν να ερθουν αντιμετωποι με τα ταμπου και τις προκαταληψεις τους.
Ειδα (χτες) το Match Point του Woody Allen.
Μετριο θα ελεγα.
Παλι καλα που ειδες το Σιμπσονς αναμεσα γιατι τα αλλα δυο ηταν μετρια.
Κι εγω θελω να το δω αυτο.
χαχαχαχα πρεπει να το χω δει καπου στις 5-10 φορες, απιστευτη ταινια:p
οσο για το zodiac που ειδε ο φρηδομ εμενα δεν μου αρεσε Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ. Μια πατατα σκετη ητανε. Και το number 23 ενα μετριο θριλλερ(?)
Απο αυτα που ειπε μονο το Simpsons αξιζε:p ΧΟΜΕΡ ΘΕΟΣ!
Simpsons! Τρέλα! Το γαμάτο στην ταινία είναι που σε ένα σημείο έχει μια διαφημιστική ταμπέλα που διαφημίζει σουβλάκια!
shrek the third…
πολύ γέλιο έκλεισε πολύ ωραία.
καλύτερη ερμηνεία του γάϊδαρου…
και το σκηνικό με τα μωρά…
shoot em up!
metal!!
Ειδαμε το “Εχετε κανει κρατηση?” με την Catherine Zeta Jones και εναν αλλον που δεν το θυμαμαι.
Κοινωνικορομαντικη… ομορφουλα αλλα την περιμενα καλυτερη!
αξιζει? γιατι ακουσα δεν ειναι σαν τα αλλα 2 και καταντα κουραστικο:(
σαν τα άλλα 2 δεν συγκρίνεται όντως και κυριως με το πρώτο…
ναι όντως στην μέση στην εξέλιξη της υπόθεσης κάνει κοιλιά…αλλά εντάξει όχι και σε σημείο να το κλείσο…
δες το έστω για δεις το πως τελειώνει…
Ki εγώ το πρόσεξα αυτό! Γαμάει!
Ον Τόπικ: The Untouchables: Γαμάτη περιπέτεια με καλές ερμηνείες, την κλασική προφορά του Connery και μπόλικη δράση κι αίμα… Ότι θέλει κάποιος από μια περιπέτεια!!!
RAMBO IV
Απλά έπος. Μικρή διάρκεια, αλλά πραγματικά έπος!