Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Little Miss Sunshine.

Πολυ καλη κωμωδια αλλα ως εκει.

ε δεν ειπε και κανενας οτι ειναι η ταινια της δεκαετιας. + το ωραιο σαουντρακ

Κακη εκπαιδευση. Πολυ ωραιο. Η σκηνοθεσια σε κεντριζει οπως σε ολες τις ταινιες του Αλμοδοβαρ.
Trainspotting. Επιτελους αποφασισα και το ειδα! Παραηταν καλο. Σε ειχε στην τσιτα ολη την ωρα και τσουλαγε συνεχεια. Το βιβλιο βεβαια μου αρεσε πιο πολυ.

The Ghost Ship

Όποιος μου εξηγήσει το φινάλε κερδίζει καραμέλα!

Goya’s phantom καλό αλλά εντάξει πολύ τραβηγμένα μου φάνηκαν ορισμένα γεγονότα…πάντως κάθησα να δω λίγο με την προοπτικη να διαβάσω και με καθήλωσε ως το τέλος…Φυσικά μου άφησε μια θλίψη στο τέλος όπως κάνουν όλες οι ταινίες που περιστρέφονται γύρω απο Ιερα εξέταση και αυτά τα… υπέροχα χρόνια…:?

Δεν θυμαμαι το τελος αλλα…η πρωτη σκηνη με το κοριτσακι και το σκοινι που τους εκοψε ολους γαμουσε.8)

Ίσως η μόνη σκηνή8) :lol:

ουτε εγω θυμαμαι ακριβως
αλλα

νομιζω κατι ειχε να κανει με το οτι και καλα το “κακο πνευμα” μεταφερθηκε στον “κακο” της υποθεσης
κατι τετοιο

περα απο την πρωτη σκηνη
γαμαει και το κομματακι των mudvayne!!

Θυμαμαι οτι το βρηκα πολυ μετριο οταν το ειχα δει.

Τωρα που το σκεφτομαι, εχω καιρο να δω ταινια που θα με καθηλωσει.

People Vs Larry Flynt
πολυ καλο συστηνεται ανεπιφυλακτα:)

καταπληκτικη ερμηνεια του Γουντι Χαρελσον , πολυ καλοι και οι Εντουαρντ Νορτον , και…

Κουρτνευ Λα:p β

Χθες το “30 μέρες νύχτα” επειδη επεμενε η παρεα. Ψιλοαθλιο αλλα δεν βαριεσαι, οι πιτσες ηταν καλες.

Σημερα ειδα το “Fight Club”. Απειρες φορες το εψαχνα και το βιντεο κλαμπ το ειχε νοικιασμενο :?
Ανετα στο τοπ 5 των αγαπημενων μου, μην ειναι και η αγαπημενη μου…:-k Θα δειξει ο χρονος…

Εχεις δει το Κουρδιστό Πορτοκάλι?

Ον τόπικ: A. I. Artificial Intelligence: Μέτριο αλλά καλύτερο απότι φανταζόμουνα… Βλεπόταν.

The Party: Μαλακίτσα. Βαρέθηκα τη ζωή μου. Ίσως να μην ήταν τόσο κακό, αλλά έχοντας δει κομωδίες όπως Life Of Brian, Holy Grail, Dr. Strangelove και Airplane! του βάζω χαλαρά κάτω από τη βάση…

το Party μεχρι την μεση καλα παει και γελας
μετα δυστυχως γινεται τελειως ηλιθιο και θες να το κλεισεις

Αυτό!

Θεμα, πλοκη κι ολα αυτα δε λενε τιποτα. Η σκηνοθεσια ειναι ολα τα λεφτα. Κι επειδη πονταρει εκει πετυχαινοντας το, την θεωρω καλη ταινια. that’s all.

Aν ειναι για το Παρτυ με τον θεο Peter Sellers, το τελος ειναι λιγο βαρετο και ολα τα σχετικα. Αλλα το 1ο μισο ειναι τοσο καλο που ξεχνας το υπολοιπο 8)

Είδα σήμερα το Τελευταία Έξοδος(The Shawshank Redemption).Τιμ Ρομπινς κ Μοργκαν Φριμαν.Χαλαρά μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει.Τρομερές ερμηνίες αλλά και πολύ έξυπνο σενάριο.Μιλαμε το τέλος είναι όλα τα λεφτά

Α - ΨΟ - ΓΗ

ον τοπικ

ειδα το X Files - Fight The Future …ειχα χροοοοονια να το δω

ειναι μεταξυ 5ης και 6ης σεζον αλλα οταν τις εβλεπα δεν ειχα δει την ταινια

:-k εγω ειδα τα Transformers :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
πολυ καλη ταινια

Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι κ πολυ καλα τη σκηνοθεσια.
Στο θεμα αναφερομουν πιο πολυ.

Αυτο ακριβως.

Εννοειται.
All time classic.

Θα το τσεκαρω.
Thanks!