Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

το Shawsank Redemption ειναι βιβλιο του Στηβεν Κινγκ ε
με αλλο τιτλο νομιζω
προτεινεται σε ολους!!

ο Μοργκαν Φρημαν εκει δινει τον καλυτερο ρολο του

εχει 2η θεση στο imdb:D

ειδα 2 διβιδι μετα απο καιρο

το ενα αν και το ειχα ξαναδει(ευλογημενη να εισαι nova) παλι δακρυσα στο τελος. Τι θεος που ειναι ο Νικολσον ρε πουστη μου… ‘‘3 μερες προθεσμια’’, καλο σεναριο αλλα το ξεσπασμα του Νικολσον στο τελος με συγκινει σε μεγαλο βαθμο, οσες φορες και να το δω…

το δευτερο μια απο τις κλασσικες αμερικανικες πατατες που ειδαμε απλα για να σκοτωσουμε λιγη ωρα… ‘‘Αμετανοητος εργενης’’, χαλαρα απο τις μεγαλυτερες σαχλες που χω δει… Εχε χαρη που ηταν ωραιος πρωταγωνιστης και εσωζε την κατασταση και η Ρενε Ζελβεγκερ, αλλιως θα το χα κλεισει στα πρωτα 2 λεπτα:!:

Ειδα το τριτο των Πειρατων της Καραιβικης. Ελεεϊνα μετρια, οσο και ο προκατοχος της. Μονο η πρωτη αξιζε τρελα

In The Valley Of Elah

ΤΑΙ-ΝΙ-Α-ΡΑ. Ετσι απλα. Δεν ξερω αν εχει βγει σε DVD, οπου την πετυχαιτε ομως δειτε την οπως και να χει. Tommy Lee Jones στα καλυτερα του.

Dogville

αριστουργημα , τιποτε αλλο

Είδα τις προάλλες το Φάντασμα της Όπερας. Ήθελα εδώ και 3 χρόνια να το δω, από τότε που βγήκε στο σινεμά δηλαδή…
Λίγο βαρετό μου φάνηκε το μιούζικαλ, επαναλαμβανόταν, και η Κριστίν είχε συνεχώς την ίδια έκφραση, αλλά γενικότερα είχε ωραία/spooky ατμόσφαιρα και τα σκηνικά μου φάνηκαν καλοφτιαγμένα…

Καλο ηταν βασικα το Φαντασμα ως μεταφορα. Το περιμενα πολυ χειροτερο.

Ειδα προχτες τη “Χορωδια του Χαριτωνα” με Γιωργο Χωραφα και τη (θεοθεα) Μαρια Ναυπλιωτου.Πολυ ομορφη ταινια, απο τις πραγματικα καλες στιγμες του ελληνικου σινεμα.

α θυμηθηκα και την Παρασκευη που ειδα τον Εμπορο Της Βενετιας ( να’ναι καλα ο ΑΝΤ1 που εβαλε μια καλη ταινια το βραδυ σε μια απιστευτα βαρετη βραδια στο σπιτι μες το χωριο)
πολυ ρομαντσο (Σεξσπηρικο μεν) αλλα μαρεσε αρκετα

θεος ο Αλ για μια ακομη φορα…

Scarface

Τόνι Μοντάνα.θεός.θρησκεία.τέλος.

The last temptation of Christ

Βασισμένο στο έργο του Καζαντζάκη.Σκορτσέζε,Νταφοε.

εκπληκτικό.

Τωρα το ειδες εσυ το Scarface ρε?

έχεις πρόβλημα?

Ναι εχω.

December Boys λεγεται.Φανταστικη ταινια και συγκινητικη.Περιγραφει ενα μικρο διαστημα της ζωης τεσσαρων ορφανων παιδιων.Πολυ ομορφες εικονες κ soundtrack επισης.

stardust με pfeiffer και robert deNiro (!!!)
πολύ καλή ταινιούλα- παραμυθάκι, χαλαρή και ό,τι πρέπει για ξεκούραση
και το “όταν έκλαψε ο Νίτσε”
(ελπίζω το βιβλίο να είναι καλύτερο και από ό,τι έχω ακούσει είναι)

Τον Λαβύρινθο του Πάνα. Πραγματικά εξαιρετική ταινία.

Και τώρα, που ο σκηνοθέτης της, Guillermo del Toro, υπέγραψε να σκηνοθετήσει τα Hobbit 1 και Hobbit 2, που θα βγουν στις αίθουσες το 2010 και 2011 αντίστοιχα, και με παραγωγό τον Peter Jackson, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον εφάμιλλο των ταινιών του Άρχοντα. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

As good as it gets

όμορφη ταινία,όμορφες ερμηνείες

One Flew Over the Cuckoo’s Nest

εκπληκτική ερμηνεία,εκπληκτικό φιλμ γενικότερα,κλασικ

αψογο!!:thumbup: :thumbup:

καλλιο αργα παρα ποτε!!:stuck_out_tongue: :slight_smile:

ειδα το Pi του Darren Aronofski (οπως γραφεται τελος παντων…)
φοβερη σκηνοθεσια , ωραιο τελος , αλλα δεν τρελαθηκα κιολας , μερικες σκηνες ειναι τρομερα βαρετες.
πολυ καψιμο για ταινια

Πρόσφατα είδα και τις δύο.
Τζακ Νίκολσον. Μορφή.

Την πολύ καλή βιογραφική ταινία για την ζωή του Johnny Cash ''Walk The Line".

O Joaquin Phoenix και η Reese Witherspoon στους ρόλους του Johnny Cash και της June Carter εξαίρετοι. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.imdb.com/title/tt0358273/

τι ταινία!
τι ερμηνείες!

προσκυνώ