Εύγε, Γιάννη Ρίβερμαν! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Lucky Number Slevin. Ωραία ταινία αλλά το μυριζόμουν το τέλος. Μήπως είμαι υπερβολικά καχύποπτος?
Αυτή η ταινία έχει τις 2 πιο άνιωθες σκηνές που έχω δει!!! :lol:
Η πρώτη είναι εκεί που μπαίνει ο τυπάς μέσα και βλέπει τη γκόμενα του με τον άλλον και η δεύτερη είναι η συνομιλία που έχει με τον morgan freeman…
Πωωωω ναι! πολύ άκυρες. :lol: Και γενικά πάντως είχε ωραίες ατάκες.
Casablanca: ΑΜΑΝ!!! Τι σοκ ήταν αυτό??? Τι Ταινιαρα ήταν τούτη? Καλά, τη νοικιάζετε αυτή τη στιγμή όμως!!!
Out Of Africa: Καλή για το είδος της αλλά “Not my cup of tea”…
Αυτές κι άλλες 7 που τις στέλνω αυτές τις μέρες από την τελευταία φορά που μπήκα!
Έπαιζε ο Μπρους. Αυτό αρκεί.
The Seventh Seal: Εξαιρετική πλοκή με υπέροχα μυνήματα. Κάτι όμως με χάλασε στη σκηνοθεσία και τους δευτεραγωνιστές… Έδινε την αίσθηση θεατρικής παράστασης…
Pulp Fiction: Τόσο καλό δεν το περίμενα… Γκανγκστερική και μαύρη κωμωδία συνδυάζονται με γαμάτες ατάκες! Ακόμη κι ο Τραβόλτα δεν ήταν τραγικός!!! Επαιζε κι ο Bruce
Είδα το Όνειρο της Κασσάνδρας! Συγχαρητήρια στον Γούντι… Με έκανε να λυπηθώ τον Κόλιν Φάρελ…
1)δεν το χω δει και σκοπεύω σύντομα
2)απολαυστική , σύμφωνα με τον Kayser η “καλύτερη ταινία όλων των εποχών”
το είδα στον κινηματογράφο αυτό και νόμιζα ότι είχε βγει και σε dvd .πήγα σήμερα να το πάρω (αφού δεν το βρήκα να το κατεβάσω:p :lol: ) και δεν είχε βγει. που το είδες?:-s
πριν λίγο είδα ένα ακόμη μεγάλο western
“A Fistful of Dollars”
πολύ καλό , Sergio Leone + Clint Eastwood + Ennio Morricone = εγγύηση8)
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]“Rec”, ισπανικό θρίλερ του 2007 με ζόμπι και από τα καλύτερα που έχω δει του είδους.
Έχει κι αρκετές τρομακτικές σκηνές κι απορώ πως δε βρήκε διανομή για Ελλάδα. Στην Αμερική πάντως έγινε κιόλας remake με τον τίτλο “Quarantine”.
Η ταινία τα σπάει, δείτε την![/SIZE][/FONT]
Είχε στυλ αλλά καμία σχέση με Once Upon A Time In The West! 7<9,5
Για δες ο καλός, ο κακός κι ο άσχημος…!!! ακόμα καλύτερο…
Δεν το βρίσκω πουθενά Σύρο…
δεν έχω δει το “Κάποτε στην Δύση”
από αυτά που έχω δει ο Καλός…είναι απλά το καλυτερο.
απίστευτη ταινιάρα!!
από τις αγαπημένες μου ταινίες γενικά…
ε κατέβασέ το:D
Καλά η τριλογία των “Δολλαρίων” όπως την έχει αποκαλέσει ο μέγιστος Σέρτζιο Λεόνε, είναι ίσως η αγαπημένη μου τριλογία έβερ. A Fistfull of Dollars, For a Few Dollars More και The Good, the Bad and the Ugly. Επικές!!!
Το Once Upon A Time In The West, είναι επίσης φανταστικό. Ο Τσαρλς Μπρόνσον ως Φυσαρμόνικας είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, όπως φυσικά και ο Άνθρωπος Χωρίς Όνομα Κλιντ Ιστγουντ από την τριλογία του Λεόνε.
Kai γαμώ είναι!
Ειδα το Banger Sisters του Bob Dolman. Εχει ως θεμα την ιστορια δυο groupie!
“Εις μνημην Χαρυ Κλυνν”
3 ταινιες εβγαλε ο ανθρωπος, και οι τρεις επη
Death at a funeral, αγγλική καψιματική κωμωδία :lol2:
Πω χαλαρά θυμάμαι 10 κορυφαίες ατάκες της ταινίας, έτσι με τη μία
As Good As It Gets: Την είχα δει και μικρότερος. Αρκεί ένα όνομα: Jack. Ίσως ο πιο κακός και κυνικός χαρακτηρας που έχω δει ποτέ… Υπέρτατες ατάκες, σπουδαίες ερμηνείες, πολύ ΛΙΩΣΙΜΟ! Ειλικρινά γέλασα με την ψυχή μου…
Τέλος, ο Τζακ είναι ότι πιο αξιαγάπητο έχει βγει στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο τύπος είναι απλά ΜΟΡΦΕΟΣ!!!