Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Once Upοn A Time In West

νομίζω ολοκλήρωσα τα western του Sergio Leone…

νταξ τρομερό, πως να μην είναι όταν σκηνοθετεί ο Sergio Leone και την μουσική υπογράφει ο Ennio Morricone??
καταπληκτικές ορισμένες σκηνές.

ωραίος χαρακτήρας ο Φυσαρμόνικας.

και πάλι όμως δεν το συγκρίνω με το The Good The Bad & The Ugly

Αν δεν το έχεις δει, δες οπωσδήποτε και την αμέσως επόμενη από το Once Upοn A Time In West ταινία του Sergio Leone, με τίτλο A Fistful of Dynamite, παραγωγής 1971. Πολύ καλή επίσης, και παίζουν οι James Coburn και Rod Steiger. 8) 8) 8) 8)

ουπς! δεν το’ξερα αυτό…θα το τσεκάρω, thanks!:wink:
αλλά δεν έχω δει ακόμη το Once Upon A Time In America , επειδή είναι τεράστιο , όχι τίποτε άλλο…:?

και γω το δα

αρκετα καλο

με καλυτερο απο ολα το τυπα που χε παρει τα χαπακια και την ειχε δει!!πολυ γελιο!!

Μηδενιζει τα παντα η σκηνοθεισα μεσω της δοσης μαυρης κωμωδιας. Γοητευτικοτατη σκηνοθεσια (γουσταρω τρελα Ταραντινο). Μπορει να μην εχει τα παντα η σκηνοθεσια, αλλα ξερει με τι ν’ ασχοληθει. Την ειχα δει θυμαμαι αρκετα αργα και μου κανε καλο συνδιασμο η κατασταση, δεν ξερω γιατι 8)

Population 436. Ψυχολογικό θριλεράκι!

Κ εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο… Ο Pesci να δέρνει επί 4 ώρες… Απαπαπαπαπαπα…

Blade Runner: Πάρα πολύ άνιση ταινία. Το 1ο μισό ήταν σχεδόν για πέταμα, μετά βελτιώθηκε, ενώ το τελευταίο μισάωρο ήταν πολύ απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Στα + η πολύ γοτθική ατμόσφαιρα…8)

Almost Famous.
( Rock N’ Roll, Groupies & Friendship)

Φανταστική ταινία!!! Η ταινία είναι ημι-αυτοβιογραφική για τον σκηνοθέτη Κάμερον Κρόου. Επίσης ο Μπίλι Κράνταπ και η Κέιτ Χάντσον είναι όλα τα λεφτά.

αρκετα καλο

εξυπνη ιδεα

και αν δεν το πηρες χαμπαρι

ο μπατσος ειναι ο fred dirst των limp bizkit!!! (ο οποιος παραδοξως επαιξε καλα!!! :lol: )

Ειδα και με υποτιτλους το reservoir dogs επιτελους.
Λοιπον εχω δικιο που λεω οτι ο Ταραντινο ειναι θεουλης.
Πολυ ωραια ταινια. Κλασσικα ειχε βια και ηταν καπως - ανδρικη να το πω; (οπως λεμε οτι ο Αλμοδοβαρ ειναι γυναικειος). Εφερνε στην πραγματικοτητα ολους τους ηρωες αστυνομικους η αλλους τυπους του οργανωμενου εγκληματος.

Τοπ:

Η ερμηνεια του τυπου που εκανε τον Κο. Πορτοκαλη που ηταν και αστυνομικος.

Το τελος οπου σημαδευονται ολοι με οπλα, σκοτωνονται (και σε δευτερη γυρα οι 2 που μεινανε ξανα) και ο “επαγγελματιας” - οπως αποκαλουταν Κος. Ροζ την κανει με την βαλιτσα.

Καλη φαση! Την ειχα δει αρκετες φορες. Πολυ 60’s 8)

Usual Suspects: Πω, και γαμώ! Στο τοπ - 10 μου κι ίσως η αγαπημένη μου αστυνομική έβερ… Τι τέλος!!!

Ειδα το Ηitman.Καλο ηταν,δε με χαλασε.Τα σεναρια των παιχνιδιων παντως ηταν καλυτερα.

η Wretch και ο leris είδαν 2 ταινιάρες ενώ εσύ πάλι βλακείες…:har:

Όσον αφοράτο 2ο σπόιλερ σου: Ο οποίος κύριος Ροζ τελικά σκοτώνεται… Αν ακούσεις προσεκτικά, όταν βγαίνει από το κτίριο, ακούγονται σειρήνες και φωνές (για να πετάξει το όπλο και τέτοια) και μετά πάλι πυροβολισμοί. Υποθέτουμε ότι πέθανε αν και δεν φαίνεται τίποτα εντός πλάνου.

Πάντως οι ερμηνείες που πραγματικά εκτοξεύουν την ταινία (πέρα από την αριστουργηματική σκηνοθεσία και το απίθανο σενάριο) είναι οι ερμηνείς του μίστερ Μπλοντ (Μάικλ Μάντσεν) και κυρίως του τρομερού μίστερ Πινκ (Στιβ Μπουσέμι).

Εχει μια απο τις πιο αληθοφανεις σκηνες που εχω δει ποτε…

Εκει που του κοβει το αυτι…:?

Αυτή είναι επική σκηνή! Ειδικά η μουσική που βάζει… :lol:

Stuck in the middle with you…

Ναι παιδια οντως.

Χορευει ωραιος και χαλαρος και πεταγεται που και που και τον χαρακωνει, τον κοβει, του βαζει βενζινη.

Chili υπαρχει χειροτερο:

Το αυτι δεν ειναι τιποτα. Στο kill bill εχει μια φαση οπου η Θερμαν κοβει το πισω μερος του αστραγαλου με λεπιδι. Το χει δειξει και στο Hostel πιο εντονα αλλα δεν ειναι του Ταραντινο :Ρ

Το soundtrack πολυ ωραιο. Το κατεβασα. Παντα ξερει να βαζει μουσικη ο Ταραντινο.