Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

νταξ η σκηνή με τον χορό του Mr.Blond είναι από τις αγαπημένες μου…

I’m not gonna bullshit you, allright?I don’t give a good fuck what you know, or don’t know,but I’m gonna torture you anyway…

Τρελή σκηνή ρε!

Το τραγούδι Coconut από το σάουντρακ είναι απίθανο. Το έχει φάει το λιώσιμο του.

μερικά trivia

According to Quentin Tarantino, Mr. Pink does in fact survive. You can verify this by increasing the volume of the background sounds: When Mr. Pink runs out of the building with the diamonds, police officers can be heard shouting at him to put his hands on the ground. Gunshots can be heard, then Mr. Pink shouts that he has been shot. You can then hear the officers talking to each other as Pink is arrested

Michael Madsen’s character (Mr.Blond), “Vic Vega”, is the brother of “Vincent Vega” (John Travolta) from Pulp Fiction.

Ιδεα δεν ειχα… τρελαθηκα!

Αυτο με τους πυροβολισμους το ακουσα κι εγω αλλα υπεθεσα οτι απλα ερχονταν για να πιασουν το αφεντικο - οπως ειχαν κανονισει. Επισης απιθανο το “αδερφακι” του Τραβολτα… αποδειξη οτι ο Ταραντινο ηξερε τι ειχε κανει και οτι ηρθε για να μεινει 8)

Ο Ταραντίνο μάλιστα σχεδίαζε να δημιουργήσει μια ταινία με πρωταγωνιστές τα 2 αδέρφια με τίτλο The Vega Brothers (όταν το είχα πρωτοδιαβάσει, πανε χρόνια τώρα, είχα πάθει την πρώτη μου ονείρωξη). Ο καιρός πέρναγε, οι ηθοποιοί μεγάλωναν και ο Ταραντίνο είχε χτυπήσει φλέβα χρυσού με το Κιλλ Μπιλλ. Μετά έκανε και το Grindhouse με τον Ροντρίγκεζ και πλεόν η ιδέα έχει εγκαταληφθεί εντελώς.
Πλέον ετοιμάζει την κορυφαία (αντι-) πολεμική ταινία στην ιστορία του σινεμά, The Inglorious Bastards. Αλλά και εδώ έχει αρχίσει τις αναβολές και έχω αρχίσει κι εγώ να ανησυχώ… Ελπίζω να την κάνει…

Ο Τάρα είναι ο διάσημος με το μεγαλύτερο IQ!!! 160 έχει ο κερατάς!

χαχαχαχα , σήμερα το συζητούσα με φίλο αυτό , περί IQ του Quentin…:smiley:
146 μου είπε όμως ότι έχει…ενιγουέι είναι ιδιοφυία ο άνθρωπος…

160 κι ακολουθεί με 145 η Sharon Stone.

Την πάρα πολύ καλή μουσική ταινία του Jonathan Demme ‘‘Neil Young: Heart Of Gold’’. :slight_smile: :slight_smile: 8) 8)

Soon after completing his critically-acclaimed album Prairie Wind, rock legend Neil Young took the Ryman Auditorium - the historic home of Nashville’s Grand Old Opry - by storm, blowing away the audience with heartfelt renditions of recent songs and classic hits including “The Painter,” “Heart of Gold” and “Harvest Moon.” Surrounded by a hand-picked group of musical companions, including his wife Pegi Young and special guest vocalist Emmylou Harris, Neil Young triumphs!

Documented by Oscar®-winning director Jonathan Demme, ‘‘Neil Young: Heart of Gold’’ is an extraordinary musical portrait of an artist?s soul - and a must-have concert film for any serious music fan!

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.imdb.com/title/tt0473692

Χθες ειδα σε ντου-βου-ντου το Γκάτακα με την Ουμα Θερμαν τον Ιθαν Χοκ και το Τζουντ Λο. Βαρετό μου φάνηκε:-k

Eιδα χτες το Tales from the earthsea,πρωτη ταινια του Miyazaki jr,Goro…καλη ταινια,δεν εφτανε βεβαια σε επιπεδο της ταινιες του πατερα του,αλλα παρα πολυ καλο δειγμα,για αρχη…σε σημεια παντως μαγικη,ανιμε κ Γκιμπλι φαν,ας το τσεκαρουν,αξιζει…

Sin City: Ψευδώνυμο του Τάρα είναι το Robert Rodriguez? Καλά η ταινία έχει μια 100% ταραντινίστικη αισθητική!!! Και γαμώ, ο Μπρους όπως πάαντα μέρφεος, όπως και ο Μαρβ, που είχε και τις καλύτερες ατάκες! Μια χαρά πέρασε η ώρα!

Ειδα το death proof. Δεν καταλαβαινω γιατι εχει φαει τοσο κραξιμο. Απλα δεν πραγματευεται την ηδονη μεσω βιας αλλα μεσω οργασμικης αδρεναλινης. Παλι για τ’ απαγορευμενα και ανορθοδοξα θεματα λεει… Το θεμα αλλωστε δεν θα μπορουσε να μην δειχνει τοσο καλα τις σεξυ κοπελες και να βασιστει στην βια και στο αιμα. Μ’ αρεσε. Ειδικα τα χρωματα (ακυρο)!

ουφ
τα χω ξαναπει
ξεκολληστε με το hype

δεν ειναι αισθητικη του ταραντινο!!
ειναι αισθητικη των bmovies Και δεν συμαζευεται!
επειδη απεκτησε περισσοτερη φημη ο ταραντινο παει να πει οτι ολοι τον αντιγραφουνε??

ασε που ο ροντριγκεζ εχει αρχισει και τον παταει κατω τον ταραντινο τα τελευταια χρονια!!

αντε να βγει sin city 2 και The Machete!!!να γουσταρουμε!!!

ειδα χθες το atonement

με κιρα ναιτλι και τζειμς μακαβοι (o τουμνους στο narnia!!!)

πολυ καλο αγγλικο δραμα
προτεινεται!

One Flew Over The Cuckoo’s Nest

πόσο τέλεια είναι αυτή η ταινιΑΡΑ! Από το σενάριο, τους χαρακτήρες, τις ερμηνείες μέχρι και την απόλυτη απελπισία του ψυχιατρείου…όλα είναι 100% χρυσά.

τρομερή ταινία , την είδα και ας ήξερα το φοβερό τέλος της…
καταπληκτική σκηνοθεσία και πολύ καλός ο Τιμ Ροθ.
έχει 3-4 εκπληκτικές σκηνές…

Καλά το Σιν Σίτι εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με το στυλ του Ταραντίνο. Όποιος έχει διαβάσει τα κόμικ (έστω και ένα) θα δει ότι η ταινία είναι μια πιστή ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του κόμικ. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Δεν θα έλεγα ότι ο Ροντρίγκεζ έκανε και κάτι τόσο τρομερό πέραν του ότι τη μετέφερε στη μεγάλη οθόνη. Εξάλλου ο Φρανκ Μίλερ δεν τον άφησε να αυτοσχεδιάσει σχεδόν σε κανένα σημείο. Μοναδικός αυτοσχεδιασμός που κάνει μπαμ είναι η σκηνή στο αυτοκίνητο που φέρει την υπογραφή του Ταραντίνο.

Μια ερώτηση: Πώς ακριβώς πατάει ο Ροντρίγκεζ τον Ταραντίνο έστω και τα τελευταία χρόνια; Οι κριτικοί αποθέωσαν το Ντεθ Προυφ και ψιλοέκραξαν το Πλάνετ Τέρορ, ενώ ο κόσμος μοιράστηκε. Προσωπικά μου άρεσαν και οι 2, το Ντεθ Προυφ όμως το λάτρεψα!

Σε περίπτωση που ολοκληρώσει ο Ταραντίνο το Inglorious Bastards (για το 2010 έχει πάει) θα παραμιλάει όλη η ανθρωπότητα. Αν καταφέρει να κάνει και αυτό το μαγικό που θέλει να κάνει, να βάλει δηλαδή τους 3 κορυφαίους action ήρωες (Σταλόνε, Άρνι και Γουίλις) να συμπωταγωνιστήσουν, θα έχουμε θύματα…

Τι να πω? Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τέτοιες ταινίες?