Την συγκεκριμένη ταινία την είχα δει ένα καλοκαιρινό βράδι, μόνος στο σπίτι μετά από μια άθλια ημέρα. Και μόνο το ότι μου έφτιαξε τόσο πολύ το κέφι αρκεί για να την βάλω στις αγαπημένες μου.
ποτε μου δεν λογαριαζω κριτικους
απο αποψη οπαδων (ενημερωτικα εχει πιο υψηλη βαθμολογια στο imdb το planet terror απο το death proof)
το death proof
θεωρειται η πιο μετρια ταινια του
σε συγκριση με το sin city και το planet terror του rodriguez που δειχνει να χει παρει τα πανω του!!
τεσπα γουστα ειναι αυτα
ο ενας τρελενεται με 1,30 ωρα ομιλια και 10 λεπτα δραση
και ο αλλος με 1,30 ωρα δραση και 10 λεπτα ομιλια
To ‘‘The Other Boleyn Girl’’, από πολύ καλής ποιότητας κατεβασμένο DVDrip.
Tα συν: 1) H πραγματικά εκπληκτική ερμηνεία της Natalie Portman στον ρόλο της Anne Boleyn. Είναι απόλαυση απίστευτη να βλέπεις αυτό το θεϊκό πλάσμα να ερμηνεύει αυτόν τον ρόλο και να βρίσκεται ουσιαστικά στο επίκεντρο όλης της ταινίας.
-
Οι πολύ καλές ερμηνείες της Scarlett Johansson στιν ρόλο της αδερφής της Anne Boleyn, Mary Boleyn, του Eric Bana ως Ερρίκου του 8ου, και όλων των υπόλοιπων ηθοποιών.
-
Τα πολύ ωραία σκηνικά και κοστούμια, που προσθέτουν θετικά στοιχεία στην όλη ατμόσφαιρα.
Τα μείον: Το όχι και τόσο καλογραμμένο σενάριο και η διεκπεραιωτική και κάπως ‘‘στο πόδι’’ σκηνοθεσία.
Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές η ταινία βλέπεται με ενδιαφέρον, παρ’ όλες τις ατέλειές της, και ότι αυτή η συνεύρεση δύο πολυαγαπημένων ηθοποιών στην μεγάλη οθόνη αναδεικνύει ‘‘νικήτρια’’ στα σημεία την Natalie, που στον ρόλο αυτό είναι θεά, χωρίς αυτό βέβαια να κάνει την Scarlett να υστερεί πάρα πολύ.
Ειδα το γη κι ελευθερια του Ken Loach (γλυκα 16). Το τοποθετει στην Ισπανια του 36 κι αρχιζει με τους ανταρτες στα βουνα που πολεμαγαν εναντιον του φασισμου και πως μπλεχτηκε ο συμπαθητικοτατος Σταλιν. Λοιπον παραηταν καλο και τωρα μου ρχεται να σφαξω οποιον πει τ’ ονομα Σταλιν κτλ. Σε πειθει, μιας και μιλαει για πραγματικα γεγονοτα αλλα και ταυτοχρονα για συνθηκες που επαναλαμβανονται στην επανασταση. Προτεινεται!
Ειδα την Θυσια του Ταρκοφσκι. Αριστουργημα απλα. Μιλαει για την ελπιδα που ποτε δεν χανεται ακομα κι οταν ξερεις το ασχημο μερικες φορες νοημα της υπαρξης (οταν την γυριζε την ταινια ειχε μαθει οτι εχει καρκινο) και την εναντιωση στον αδειο πνευματικο κοσμο.
Είδα το 21. Μουφίτσα αλλά ευχάριστο.
Πριν μήνες είχα δει το Death Proof που ήταν συμπαθές, χθες είδα Planet Terror το οποίο δεν βλεπότανε. Δεν ξέρω αν για τους φαν του είδους θεωρείται καλή. Ετοιμάζομαι για Revolver για το οποίο φαν του guy richie ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερο από αρπαχτή κλπ. δύσκολο μου φαίνεται αλλά βλέπουμε. Ray Liotta λέμε.
σημερα ειδα το Be Kind Rewind. Δεν ειχε και ιδιαιτερη επιτυχια στο σινεμα…αλλα νταξει, δυσκολη ταινια… ειχε ωραια πλοκη…και κλασικος θεος Jack Black
ευχαριστα περασα
οριστε το trailer : http://www.youtube.com/watch?v=J7C8nHAAs70
Μόνο μουφίτσα; Πατάτα ολκής. Είδα το “Οι διχασμένοι” του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ με τον Τζέρεμι Άιρονς και μπορώ να πω ότι στην ζωή μου έχω βαρεθεί ελάχιστες φορές τόσο πολύ παρακολουθώντας ταινία.
Fight Club: Τρομερή ταινία, πάντως με αρκετά κενά στο νόημα…
αυτό και το prestige.
ρώτα με σπόηλερ τις απορίες σου.
-
Ο Νόρτον τελικά πέθανε ή όχι? Αν όχι που κι εγώ αυτό πιστεύω, πώς πέθανε ο Μπραντ Πιττ?
-
Καλά, οι άλλοι δεν κατάλαβαν τι γινόταν στη σκηνή του αυτοκινήτου?
-
Ο Πιττ δεν υπήρχε ούτε στο αεροπλάνο? Τότε ο Νόρτον πώς έμαθε να φτιάχνει μολότοφ?
-
Οπότε το όνομα του Νόρτον ήταν Τάυλερ, ε?
[SPOILER]
Αφου αναρωτιεσαι για το 3, μαλλον δεν υπαρχει το 2ο ερωτημα στο 1ο spoiler
Ουσιαστικα ο πιτ ηταν ο 2ος του εαυτος, ειναι συμβολικη η απεικονιση του.
Φαινεται να ειναι επιφανειακο το χτυπημα στην τελευταια σκηνη, οποτε μαλλον ζει.
Οσον αφορα το 2ο spoiler απλα γινεται κατα αυτο τον τροπο για να βοηθησει στην συνεχεια της ιστοριας. Εκτος αν ηταν τοσο πιστοι στον νορτον οι αλλοι απο πισω…[/SPOILER]
Είδα το Batman με τον Jack Nicholson.
Αν εξαιρέσεις τον Jack , το βρήκα μια μετριότητα.Τίποτε σπουδαίο.
Ποτέ δεν μάρεσαν τα Batman κλπ…
Το είδα γιατί το καινούργιο μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Θα δω και το Batman Begins.
Memento…τι σοκ ήταν αυτό, η ταινία απλά δεν υπάρχει:!:
Άνετα στο top 10 μου8)
Κι εγώ για τον ίδιο λόγο τόδα. Δεν πέθανα, αλλά ο Θεός έδωσε -και πάλι- ρέστα…
Eίδα το “Αποστολή στο Μπριζ”. Εξαιρετική ταινία. Δεν ξέρω αν έχει βγει ακόμα σε DVD αλλά δείτε το με οποιονδήποτε τρόπο. http://www.imdb.com/title/tt0780536/
μην κανεις αυτο το λαθος…[-X
Tο Big Lebowski.Θεος ο Dude 8)