Είναι ευχαριστημένη με τον κώλο της, και αυτό βγαίνει στην οθόνη.
ε τι να γράψει κανείς για το Thor, γαμάτο ήταν όπως όλες οι ταινίες της Marvel τελευταία, το επίπεδο έχει ανέβει πολύ!!!
γενικά δε μου αρέσει να γράφω την άποψη μου εκτός άν με ρωτήσουν κάτι. info κλπ βρίσκουν πανεύκολα, τι άλλο να γράψει κανείς, λυπήσου με διακοπές είμαι με τον χυμό στο χέρι ποστάρω LOL.
καλά για το thor δεν ειναι θέμα, αλλά για κάτι άλλες περίεργες(:p) που βλέπεις, πες καμιά κουβέντα…ολο και κάποια θα σου άρεσε, όλο και κάποιο διαμαντάκι θα βρήκες
[B]’‘City hall’’[/B] με τον Al Pacino. Δεν ήταν κακή, και φυσικά η καλύτερη σκηνή ήταν ο λόγος του Pacino στην κηδεία. Παρ’ όλα αυτά το τέλος σαν να μου φάνηκε λίγο ξενερουά, θα 'θελα λίγο πιο πολύ ένταση, ίσως λίγο σασπένς, όχι όλα τόσο έυκολα, ρε παιδάκι μου.
[B]Take me home tonight[/B]
Κάτι μεταξύ κωμωδίας/teen movie των '80 και ρομαντική κομεντί των '90. Ξεκίνησα να την βλέπω με μεγαλύτερες ελπίδες για το πρώτο αλλά κατέληξα να βλέπω το δεύτερο τελικά. Δεν είναι κακή απλά γίνεται εύκολα βαρετή και αν δεν είχε και τον Dan Fogler να κάνει τα δικά του θα ήταν ακόμα πιο βαρετή.
οι σκηνές βίας ήταν οκ, μα οι ηθοποιοί και το σενάριο ψιλομέτριο…
[B]Adventureland[/B]
Το Adventureland τοποθετείται χρονικά στο 1987, σε ένα λούνα παρκ όπου ένας απόφοιτος Λυκείου πιάνει δουλειά για να καταφέρει να μετακομίσει για τις σπουδές του στο κολέγιο. Βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην κωμωδία και το ρομάντζο, αναπαριστά πολύ ωραία την εποχή και οι μουσικές αναφορές είναι τρομερές. Από τις καλύτερες ταινίες του είδους τα τελευταία χρόνια, με Eisenberg και Stewart να έχουν πολύ καλή χημεία. Κρίμα που η Kristen Stewart είναι “η Kristen Stewart του Twilight” και όχι “η Kristen Stewart των Adventureland και Into the Wild”.
Mόνο αγάπη για αυτήν την ταινία.
- [B]BASEketball[/B] : αν και ο θρυλικός David Zucker έχει κάνει κωμωδιίες σταθμούς, εντούτις αυτή εδώ είναι σχετικώς μάπα.
[B]Βθμός : 4[/B]
- [B]Γόμορα[/B] : πολύ αξιόλογη γκαγκστερική ταινία σχετικά με την ιταλική Καμόρα.
[B]Βαθμός : 8[/B]
- [B]Straw Dogs[/B] : αν και ξεκινά κάπως χλιαρά και μπαίνει με αργούς ρυθμός προς το τελος, εντούτις το τελευταίο μισάωρο είνα εκπληκτικό και ο Ντάστιν Χόφμαν πόσο συγκλονιστικός ηθοποιός ! M…AΡΑ από τις λίγες η Susan George στα νάτα της.
[B]Βαθμός : 8[/B]
αξιόλογη παραλαγή της ιαπωνικής ταινίας (για τους ψαγμένους) Visitor Q, με έναν μεταλλά να το ζεί πραγματικά!
ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για το από πάνω αλλά πρώτη φορά στην ζωή μου δεν ξέρω τι είδα…πραγματικά αδυνατώ να πω κάτι…
ότι είπα, άμα έχεις δεί το Visitor Q του Takashi Miike δε πρόκειται να εντυπωσιαστείς, αλλά παραμένει αξιόλογη παραλαγή!
[B]Pineapple Express[/B]
Ο Seth Rogen υποδύεται έναν κλητήρα δικαστικών υποθέσεων που είναι εθισμένος στη μαριχουάνα, και γίνεται μάρτυρας σε φόνο, αφήνοντας στον τόπο του εγκλήματος ένα τσιγάρο της σπάνιας και ειδικής ποικιλίας μαριχουάνας Pineapple Express. Για κακή του τύχη, ο δολοφόνος είναι ο έμπορος αυτού του είδους μαριχουάνας και γνωρίζει όλους όσους τη διακομίζουν και σε ποιους…
Πραγματικά ευχάριστη κωμική περιπέτεια, με τους Seth Rogen και Danny McBride να βγάζουν κλασικά γέλιο, αλλά και τον James Franco να κάνει την έκπληξη, καθότι είναι πραγματικά καλός στο ρόλο του. Παρά τα όποια κλισέ, οι 2 ώρες της ταινίες παιρνούν νεράκι και οι φαν του είδους αξίζει να επενδύσουν.
πολύ καλή όντως ^
το κυνόδοντα είδα εγώ το μεσημέρι, μου άρεσε μπορώ να πω!
[B]Tucker and Dale vs evil[/B]
Εντάξει τα σπασε η ταινία. Μια ομάδα βλαμμένων κολεγιόπαιδων ξεκινάει για μια εκδρομή και κάπου στην πορεία συναντάει σε ένα δάσος 2 παράξενους και ύποπτους τύπους, κάπου εκεί οι φόνοι ξεκινάνε. Ότι μοιάζει με την πιο κλισέ υπόθεση σε ταινία μετατρέπεται σε μια γαμάτη χαβαλεδιάρικη ταινία που θα έκανε τον Raimi και σκάσει από το κακό του που δεν είναι δική του και τον Peter Jackson να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του Χομπιτ για να την δει. Άψογη.
^^ Κλαιω στη σκηνή με τις μέλισσες και το αλυσοπριονο
Τα λόγια είναι περιττά…
priest
κλασσικη ταινια ποπ κορν…αλλα για το ειδος αυτο του περναει η ωρα μαρεσε…αφηνει εννοειται υπονουμενο για σικουελ στο τελος αλλα βαριεμαι να δω αν πηγε καλα και υπαρχει περιπτωση να βγει οντως…εγω ναι,θελω να βγει γιατι οπως το εννοησαν αναμενεται επικ μαχη:p
Εγώ εχτές μετά από καιρό έκατσα και είδα 2 ταινίες. Και οι δύο παρόμοιο στυλ σχετικά. Το Solomon Kane το οποίο ήταν καλύτερο από ότι περίμενα για το budget του μιας και έδινε αρκετό βάρος στην ατμόσφαιρα του setting. Eίναι και ωραίος τυπάς ο Purefoy για τέτοιους ρόλους βλ. Rome, Ironclad etc.
To άλλο που μου άρεσε ακόμα πιο πολύ ήταν το Black Death με τον Sean Bean. Αγαπημένο σκηνικό. Σκοτεινός ρεαλιστικός μεσαίωνας. Πανούκλα, Χριστιανισμός. Παγανισμός. Σφαγή κτλ:) Ωραία πράματα! Και αυτό δεν στηρίζεται σε budget κτλ αλλά έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και την θεά Carice Van Houten.