Τώρα το δα! Από τις αγαπημένες american σαπιοκωμωδίες! Πολύ γέλιο! Γενικά καλό team οι συγκεκριμένοι!
Melissandre! Τον πρωταγωνιστή πάντως πρέπει να τον βάλεις σε spoiler [SPOILER]αλλιώς όλος ο κόσμος θα καταλάβει πως τελειώνει το έργο :p[/SPOILER].
Το Pineapple Express ήταν από τις ταινίες που φιλοδοξούσα να δω το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό. Μάλλον μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, αντ’αυτού όμως είδα για πρώτη φορά το παρακάτω:
Φοβερή ταινία, καταπληκτικές οι ερμηνείες και το bromance των Connery / Caine, νοήματα, χαρακτήρες, τοπία… τέτοιες ταινίες δε βγαίνουν εύκολα σήμερα. Extra bonus για τους φίλους του Λιακόπουλου, οι μαίανδροι στο Καφιριστάν.
pedro almodovar - όλα για τη μητέρα μου.
ντάξει πρέπει να το’ χα ξαναδεί γιατί θυμόμουν άπειρες σκηνές. Σεναριακά είναι λίγο υπερβολικό θα’ λεγα, αλλα στα υπόλοιπα θα’ λεγα πως είναι πολύ καλό και με πολύ καλές ερμηνείες…
Eνω η σκηνή όπου η μανουέλα επιστρέφει στην Βαρκελώνη και πηγαίνει στην πιάτσα με τους τραβεστι, σε συνδιασμό με την μουσικη από πίσω, είναι θαυμασια
[B]http://www.youtube.com/watch?v=4X3Vi6c9cTM&feature=related[/B]
[B]Συγκινηση για μία ερωτευσιμη πολη[/B]
Πωωω φίλε! Τρομερή ταινία! Έχω να την δω χρόνια! Να σαι καλά που μου την θύμισες!
Υπέροχο, και πολύ καλές ερμηνείες, ειδικά ο πιτσιρικάς.
- [B]I Sell The Dead[/B] : δεν είναι του πεταματού, αλλά υπάρχουν και καλύτερες κωμωδίες τρόμου.
[B]Βαθμός : 5[/B]
- [B]Ιnternal Affairs[/B] : από τις ελάχιστες φορές που έχω δει τον Ρίτσαρντ Γκιρ σε ρόλο κακού. Αξιοπρπέστατο αστυνομικό δράμα με πολύ καλό καστ.
[B]Βαθμός : 7[/B]
- [B]Ο Πεταλούδας[/B] : κάθε φορά που βλέπω ταινία του Στιβ Μακουίν, νιώθω πάντα μια μικρή συγκίνηση. Τον θεωρώ μαζί με τον Ντε Νίρο τους κορυφαίους αμερικάνους ηθοποιούς ever. Εδώ δίνει την τοπ ερμηνεία της καριέρας του και επισκιάζει και τον Ντάστιν Χόφμαν, ο οποίος δίνει επίσης μια εκπληκτική ερμηνεία. Πραγματικά κρίμα που πέθανε νωρίς. God Bless You Steve.
[B]Βαθμός : 9[/B]
Τις τελευταιες μερες ειδα :
](http://img127.imageshack.us/i/18376585uj3.jpg/)[/IMG]
Απιστευτο!!!Ειχα δει το ρημεηκ πριν χρονια κ τρελαθηκα!Το πρωτοτυπο το ξεπερασε!Τελειο σκηνοθετικα κ σεναριακα!Οποιος δεν την εχει δει να το κανει χτες!!!
](http://img511.imageshack.us/i/untraceable.jpg/)[/IMG]
Καλυτερο απο οτι περιμενα.Ωραια ατμοσφαιρα κ αρκετο σασπενς.Με χαλασε λιγο το τελος.Σαν να τελειωσε λιγο γηγορα!
και αυτο
[B]sangai[/B]
http://www.imdb.com/title/tt1092634/
Το βρηκα αρκετα ενδιαφερον.
Ωραίος, να το δούν όλοι όσοι δεν το ξέρουν / δεν το χουν δει.
Εξαιρετική περιπέτεια εποχής, rise & fall κατάσταση.
Οπως λένε και οι Αηρομεηντε:
[I]
“Far far away, the man would be king”[/I]
το είδα από περιέργια λόγο θεματολογίας, ένα ότι να’ναι ψευτοντοκυμανταίρ με κάτι τύπους που παριστάνουν τους σουπερήρωες είναι, χωρίς καθόλου δράση. έαν δεν έχετε ψύχωση καλύτερα αποφύγετε το γιατί θα το βρείτε βαρετό!
χτες … είχα πολύ καιρό να δω ταινία κ είπα να τις δω όλες μαζεμένες
[B]
South Of The Border
Hangover
Hesher
Battle In Seattle
Hard Candy
[/B]
η κάθε ταινια ήταν ενδιαφέρουσα με το δικό της τρόπο , εκτός από το Hangover που ειλικρινά μπορώ να πω πως το βαρέθηκα και δν γέλασα κ τόσο πολύ
το Hesher τι σου είπε?
κατά τη διάρκεια της ταινίας είχε μαυρίσει η ψυχή μου με το τι τραβούσε ο πιτσρικάς αλλά το τέλος είναι πολύ αισιόδοξο … σε αφήνει με ένα χαμόγελο !
δεν είναι το κλασσικό Happy end … πιο πολύ μια οπτιμιστική πλευρά της ζωής …
ωραίο εργάκι !
πιστεύω οτι λίγο διαφορετικό να ήταν , θα λέγαμε για κάτι πολύ καλό
δηλαδή ? που θα ήθελες να υπάρχει αλλαγή ?
Eagle vs Shark
πολύ καλή κομεντί με την Loren Horsley να παίζει πάρα πολύ καλά και φυσικά τον Jemaine Clement (από Flight of the Conchords) να είναι πολύ πειστικός στο ρόλο του…
ό,τι πρέπει για κάτι σχετικά χαλαρό το βραδάκι…
[SPOILER]στο τέλος θα μπορούσε να υπάρχει μια ανατροπή…ωραία η αίσθηση που σου αφήνει, αλλά η ένταση σε όλη την ταινία σου δίνει “σήμα” για μια ανατροπή που δεν έρχεται ποτέ…
επίσης , επειδή μου αρέσει να φαντασιώνομαι τι θα μπορούσε να γίνει με ταινίες που δεν πήγαν όπως ήθελα, πολύ θα γούσταρα ο καινούριος φίλος να ήταν φανταστικός, και η φίλη να είχε σχέση με τον χαμό της μητέρας του…ασυνείδητα κάπως…
όπως θα μπορούσε ο τυπουρας να είναι απλά ο μικρός, που βλέπει την απώλεια της μάνας του, μέσα από τα μάτια του σαν μεγάλος, σε μια προσπάθεια να μπαλώσει τα “τραύματα του”…μια διόρθωση ας πούμε μέσα στο μυαλό του για να το ξεπεράσει…μια δικιά του αλήθεια…
μην με παρεξηγείς…
ένας δεν θα μου δώσει λεφτά να γυρίσω μια ταινία?? σας εχω όλους ρε.!! :lol:[/SPOILER]
[SPOILER]αυτό που περιγράφεις εσύ δν είναι απλά ανατροπή … ουσιαστικά το τέλος αλλάζει τον τρόπο που έβλεπες τους χαρακτήρες της ταινίας . αλλά ναι μου αρέσει η δικια σου εκδοχή … το τέλος θα σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό …
δεν ξέρω αν έχεις δει το Shutter Island… αυτές οι ανατροπές στο τέλος είναι που κάνουν τις τανίες τόσο φοβερές[/SPOILER]
[SPOILER]χεχε…ε ναι ,σου είπα…δεν λέω απλά για την ανατροπή…λεω τι θα ήθελα να κάνω εγώ με την ταινία που δεν μου έφτασε αυτό που έδωσε…εχω και άλλες επιλογές για διάφορες ταινίες…χαχαχχαχα
στο Shutter Island ειχα καταλάβει τι παίζει απο την πρώτη σκηνή…χαχχαχαχα(οχι οτι ήταν και δύσκολο)[/SPOILER]
Για το Hesher, ενώ είναι όμορφο εργάκι και συγκινητικούλι σε μερικές σκηνές, μου βγάζει μια αίσθηση ακυρίλας να το πω;
[SPOILER]Δηλαδή ο άλλος πάει και κατσικώνεται μέσα στο σπίτι, δεν ενοχλείται κανείς κλπ.[/SPOILER]
Επίσης, τη Πορτμαν όσο άσχημη και να θέλουν να τη ντύσουν, τέτοια ομορφιά απλά δε κρύβεται. Και μετά σου λένε μόνικα μπελούτσι. καληνύχτες.
Bad Teacher
Αρκετά καλό, θα μπορούσε να είναι και πιο χύμα αλλά μου άρεσε που δεν το παραέκανε με τις ρομαντζάδες αφού σε μια φάση έδειχνε τέτοιες τάσεις. Η Ντιαζ βρήκε ρόλο που τις ταίριαξε γάντι πάντως και το μόνο που φάνηκε να την συγκρατεί είναι το σενάριο που δεν φάνηκε και τόσο γενναίο σε καλές ατάκες.