:-k
:yes::yes:8)8)
Eμενα μου φανηκε πολυ αθλιο το Bad Teacher… Δε βλεποταν
Ιαπωνική κωμωδία του Minoru Kawasaki, όποιος καίγεται με αυτά ας το τσεκάρει, αξίζει να περάσει την ώρα του…
ταινιαρα!!!:thumbup:
…ποπό απίστευτη ταινιάρα:):!:
[B]Blindness / Περί τυφλότητος[/B]
χτες το βράδυ … πάρα πολύ καλή … μια πανδημία τύφλωσης εξαπλώνεται . η ταινία δείχνει την εξαθλίωση και τον ξεπεσμό των ηθικών αξιών σε μια μεγάλη ομάδα ασθενών , οι οποιοι είναι σε καραντίνα , σχεδόν ξεχασμένοι από όλο τον κόσμο και το παράλληλο δράμα μιας γυναίκας που προσπαθεί να βοηθήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα , κάτω από αυτές τις συνθήκες , καθώς η ασθένεια δν έχει επηρρεάσει την όραση της .
εγκρίνεται !
όσο για το battle in seattle … μου φάνηκε κάπως γλυκανάλατο … η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη από την ταινια … και αυτή η εμμονή της ταινιας να μείνει politically correct δν μου άρεσε .
Χθες την έβγαλα με ταινίες και παγωτό, και η αποτίμηση είναι:
[B]1. Eternal sunshine of a spotless mind.[/B]
Υππέροχη ταινία, με πρωτότυπο σενάριο και τρομερή πλοκή, αρκετά γνωστή άλλωστε γι αυτό. Και η κορυφαία ερμηνεία του Jim Carrey που απέδειξε ότι δεν είναι μόνο για κωμωδίες.
[B]2. Κυνόδοντας[/B]
Ε ντάξει, θέλει να περάσει ένα μύνημα, με λάθος τρόπο κατ’ εμέ, πολύ βαρετή και προβλέψιμη, έχασα λίγο το χρόνο μου αλλα τουλάχιστον απέκτησα άποψη πάνω στο θέμα και στο σούσουρο που έχει ξεσπάσει γι αυτήν. (γιατί; :-k )
[B]3. Dead poets society[/B]
Ταινία που λάτρεψα και εύκολα θα ξανάβλεπα, μου φτιαξε τη μέρα και γενικά δε βαρέθηκα μία στιγμή, αν και οι οπιστοδρομικές προκαταλήψεις μου κάθονται πάντα στο στομάχι, κι ας προσπαθεί η ταινία να τις κάνει να φανούν όσο το δυνατόν πιο άσχημες.
[B]4. The craft[/B]
Κλασσική τανιούλα με teenager drama, μαγεία, λίγο από δω, λίγο από κει, πολύ καλή για το είδος της και γενικα, good rating.
[B]5. Up[/B]
Ε και κινουμενα σχέδια για να κλείσουμε ευχάριστα, πλάκα είχε, όχι και κορυφή όμως. Αν και τον παππούλη άνετα τον ήθελα για δικό μου (και η Ellie μου θυμιζε παρα πολύ εμένα :lol: )
και παγωτο home made, μερέντα - μπισκοτο μιραντα παπαδοπουλου, δεν θελετε να μαθετε περισσότερα =P~
Pirates of the caribbean on stranger tides
Καταρχήν δηλώνω φαν όλης της σειράς των πειρατών. Παίζει να είμαι ο μοναδικός που του άρεσαν και οι 3 ταινίες. Αυτή εδώ αν και ήταν η πιο προβλέψιμη από όλες (η αλλαγή σκηνοθέτη ήταν εμφανής) μου άρεσε εξίσου. Η παιδική αφέλεια των ταινία με τα διάφορα πλάσματα, τις αρχαίες κατάρες τους θησαυρούς κτλ έχει κάτι το… γνήσιο για μένα, το μη προσποιητό (οι σεναριογράφοι σίγουρα είναι “τελειωμένοι” nerds). Γενικά ο Σπάροου είναι από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες που έχει βγάλει το hollywood τα τελευταία χρόνια και δεν χορταίνεις να τον βλέπεις. Εξίσου γαμάτος πάντως είναι και ο Μπαρμπόσα του Rush σε βαθμό που όταν ξαναείδα πρόσφατα την δεύτερη ταινία της σειράς (η μοναδική που δεν ήταν μέσα) να νιώθω πως κάτι έλειπε. Αυτό που ΔΕΝ έλειπε πάντως από την 4η ήταν ο Orlando Bloom.
Ωραίο το cameo της Judi Dench και γενικά όλα τα guest στην ταινία (Keith Richards, Gemma Ward)
[B]Bαθμός : 6[/B]
[B]Βαθμός : 6[/B]
[B]Bαθμός : 9[/B]
Το Thor…σαχλαμάρα μου φάνηκε, με απίστευτα χαραμισμένο καστινγκ:):!:
Είδα το Your Highness! Καλή φάση, τρελό τυπάκι ο πρωταγωνιστής και bonus υπερθεάρα portman και deschanel
Στο κλασικό ύφος των υπολοίπων, αν και ντάξει κούρασελ πια. Μια φορά γκαντέμης, 2 φορές γκαντέμης, ε πόσο πια;
Ααααυτό πάλι ήταν αρκετά όμορφο!
Ιστοριες του Μπρονξ.
Απο τις πρωτες “σοβαρες” ταινιες που θυμαμαι απο τα παιδικα μου χρονια. Την ειχαμε σε κασετα και την ειχα δει πολλες φορες. Ειχα χρονια να την δω. Πολυ ωραια ταινια γυρω απο τον ρατσισμο και την μαφιοζικη αμερικη.
το “Εμπόριο Λευκής Σαρκός” …
γροθιά στο στομάχι :?
Όποιος γουστάρει ξυλίκια, mma και λοιπά εδώ θα βρει την υγειά του! Highly recommended!
…και ξυλίκια να μην γουστάρει, θα βρει τη υγιά του με την κοπέλα:):!: