Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Α γεια σου!!!:smiley:

The Stand…Στήβεν Κινγκ
The Rocker
:):!:

Ειδα το Braveheart, δεν ξερω γιατι δεν το ειχα δει τοσον καιρο, τι ταινιαρα ρε γμτ! :smiley:

Μόλις είδα την [B]’‘Αγρύπνια’’[/B] του Γραμματικού. Πολύ ωραία, όπως την περίμενα, απλά μία (σημαντική) διευκρινιστική ερώτηση για το τι γίνεται στο τέλος ([U]όποιος δεν έχει δει την ταινία ας μην ανοίξει το spoiler[/U]):

[SPOILER]Στο τέλος ποιος από τους 2 παραδίδεται; Με μπέρδεψε. :-k[/SPOILER]

Ταινιάρα όπως και ο Βασιλιάς του ίδιου

[SPOILER]Νομίζω είναι προφανές, ο Ανδρέας παραδίνεται (Βαγγέλης Μουρίκης) αφού τον άλλον τον έστειλε ταξίδι :p[/SPOILER]

[SPOILER]Κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά εδώ έχουμε διαφωνίες. Γιατί πάει ο παπάς στη Σαλαμίνα (όπου έγινε ο φόνος) και εμποδίζει το Μουρίκη; Μήπως για να παραδοθεί αυτός στη θέση του;
[/SPOILER]

[SPOILER]Έχει και καιρό που το είδα βασικά αλλά όπως θυμάμαι ο Μουρίκης θέλει να γλυτώσει τον αδελφό του και μένει πίσω αυτός να παραδοθεί στις αρχές. Για αυτό και η κάμερα του Γραμματικού μένει πάνω στην ακίνητη και “διαλυμένη” φιγούρα του καθώς το πλοίο απομακρύνεται. Η κάμερα ενός καλού σκηνοθέτη λέει πολύ περισσότερα από τους διαλόγους καμιά φορά [/SPOILER]

[B]The Squid and the Whale[/B]

Βασισμένο στην παιδική ηλικία του σκηνοθέτη Noah Baumbach, σχετίζεται με την ιστορία δύο αδερφών στο Brooklyn των mid 80’s όταν οι γονείς τους αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Σωστή ανάπτυξη των χαρακτήρων, οι οποίοι παρά τα 80 λεπτά της ταινίας έχουν βάθος και φαντάζουν αληθινοί, τόσο ώστε να προλαβαίνεις να ταυτιστείς με κάποιους. Πανέμορφη η ατμόσφαιρα, με μια γλυκιά νοσταλγία να πλανάται διαρκώς. Δυνατό το soundtrack, συμβάλλει σε αυτήν ατμόσφαιρα, με το ‘Hey You’ των Pink Floyd να δεσπόζει. Ο Baumbach είναι άξιος συμπαραστάτης του Wes Anderson σε αυτό το είδος ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά. Αν πάντως το καλοσκεφτείς, ο Jeff Daniels έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές ταινιών τα τελευταία χρόνια. Αξιοσημείωτη και η συμμετοχή της Anna Paquin…

Πάρα πάρα πολύ καλό, συστήνεται δίχως επιφύλαξη.

[B]Hanna [/B]http://www.imdb.com/title/tt0993842/ απο τις καλυτερες φετινες ταινιες.

ε αφού λήκαρε παντού! :stuck_out_tongue:

Λέει αυτή η ταινία τίποτα:):!:

1. [B]Orgazmo[/B] : τόσο ηλίθια και σάπια, όσο διασκεδαστική και παλαβή.

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]True Grit[/B] : μετά από πολύ καιρό βίωσα μια μη αναμενόμενη απογοήτευση. Αδελφοι Κοέν μου τα χαλάσατε. Αξιοπρεπής ταινία, πολύ καλή ερμηνεία από Τζεφ Μπρίτζες, αλλά σε γουέστερν έχω δει πολύ καλύτερα. 96% στο τοματόμετρο, πάνω και από Fargo και Blood Simple ;;;;;; E, όχι μην τρελαθούμε, ούτε κατά διάνοια.[-X

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]Βattle in Seattle[/B] : βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, διόλου άσχημη και με πολύ καλό καστ, αλλά νομίζω οτι στο τέλος μένεις με την απορία στο ποιός κυνηγάει ποιόν και γιατί.

[B]Βαθμός : 7[/B]

[B]25ή ώρα[/B]

(σκηνοθεσια: σπαικ λι, παιζουν: εντουαρντ νορτον, ροζαριο ντοσον, φιλιπ σειμουρ χοφμαν)

Γαμώ τα ταινιόνια! Από τις ελάχιστες του νορτον που δεν είχα δει. Γαμώ τις σκηνοθεσίες, και αρκετά ρεαλιστικό σαν στόρι, ως φιναλε του στορι βασικα, ενω το τέλος, που απ’ ότι κατάλαβα αναφερόταν στην “25ή ώρα” της τελευταίας ήμερας του πρωταγωνιστή ήταν όλα τα λεφτά…

Γαμαει η 25η ωρα !
Ειδικα ο μονολογος του Νορτον που βριζει θεους και δαιμονες.
Κορυφαια σκηνη ειναι εκει στο τελος παντως που του μιλαει ο πατερας
του.

ναι ναι αυτή εννοούσα!

Και η πρώτη που λες τα σπάει

Ρε Νόρτον παίξε επιτέλους σε καμιά σοβαρή ταινία πάλι.

Λανγκολίερς…Στίβεν Κινγκ…τρεις ώρες που παιρνούν νερό…άλωστε,για τον χρόνο που περνά μιλά η ταινία:):!:

Εγώ πάλι τη βρήκα τελείως ανούσια…σήμερα την είδα
Είδα και το [B]Taken
[/B]

Για το είδος του καλό

Και το [B]Usual Suspects[/B]

[SPOILER]Aν και είχα σποιλεριαστεί για τον Κάιζερ, ψιλοφαινόταν ποιος ήταν[/SPOILER]