[SPOILER]Ναι καλά ας το έβλεπες χωρίς τα spoiler και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις μυρωδιά με τίποτα. Τεράστιο σοκ η ταινία που ακόμα να ξεπεραστεί. Και όχι μόνο το φινάλε όλη η ταινία ήταν κορυφή.[/SPOILER]
spoiler.!
Ναι είναι κι αυτό…αλλά έφαγα σπόιλερ με πολύ άκυρο τρόπο ρε γμτ
Η κοπέλα μου πάντως από την αρχή το κατάλαβε:dunno:
μαρεσει που έβαλε σποιλερ ο dead Και οχι ο Pasxalakos…
Αφού δεν έγραψα και τίποτα τρομερό
Θα βάλω για να μη γκρινιάζεις!
ναι αλλά το εχει κάνει quote και ο dead…
*συνεχίζω την γκρίνια…
Τίποτα συγκλονιστικό, σχετικά αδιάφορη σκηνοθεσία, αλλά βασισμένο σε πραγματικά rock γεγονότα και αυτό είναι καλός λόγος για να το δει κανείς.
Στο youtube υπάρχουν videos των πραγματικών Shook Up! και ήταν πολύ χειρότερη μπάντα απ’ ότι φαίνεται στην ταινία.
Και μόνο που παίζει ο Robert Sheehan ψήθηκα άσχημα.
κάλλιο αργά παρά ποτέ… τουλάχιστον το είδα πρίν βγάλει ο Fincher την αμερικάνικη version του…
Πολυ ωραια η τριλογια… και το καστ τελειο. Απορω γτ βγαζουν οι Αμερικανοι στα καπακια το ρεμακε…
Αν και ο Νταν Κρεγκ μου αρεσει στο ρολο
Συμφωνω και εμενα μου αρεσε παρα πολυ η τριλογια.
Body Double…τι κουκλάρα η μελαχρινή
[SPOILER]και πέρα απ’αυτό, και πολύ καλό θρίλερ:p[/SPOILER]
:):!:
…τι να πώ παιδιά, εμένα δε μου άρεσε και τόσο η 1η, τη βρήκα λιγάκι ανούσια, θα δώ και τις συνέχειες βέβαια…
Χτες ειδα αυτο:
στην τηλεοραση και ηταν συμπαθητικο.
Μιλαμε για πολυ αιμα :):)
Εϊδα πριν λίγες μέρες το πρώτο From Dusk till Dawn, με Κλούνεϊ, Ταραντίνο, Καϊτέλ. Την είχα δει και παλιότερα, αλλά δεν τη θυμόμουν καθόλου. Εντάξει, πολύ χαβαλές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπαίνουν στο περίφημο μπαρ, τρομερά διασκεδαστική περιπέτεια με βρυκόλακες. Σε μερικές στιγμές βγάζει φοβερό γέλιο, συνίσταται ανεπιφύλακτα στους fan του είδους.
Mirrors II…καλούστικο, για δεύτερο μέρος:):!:
FAQ About Time Travel! Την έχω λιώσει! Βρετανικής παραγωγής και απίστευτα τρελό γέλιο!!! Γαμάει ως εκεί που δεν πάει!!! Και επίσης να προτείνω άλλη μια που βλέπω ξανά και ξανά! “A film with me in it”. Επίσης Βρετανική και επίσης τρελό γέλιο!!! Αξίζει να δείτε και τις δύο!!
To Machete μόνο με τη λέξη επικό μπορώ να το χαρακτηρίσω…Στο τέλος υπάρχει τιτανομέγιστη μονομαχία Σιγκάλ-Τρέγιο