Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

στην ισπανια, εννοείς…:-s αλλά οτι γαμει, γαμει,.!!

&

ναι έχεις δίκιο, μπέρδεψα τις χώρες επειδή έχω κόλλημα με τη Γαλλία. όπως και να έχει, δείχνει τι μπορεί να πετύχει κανείς και με μικρό budget, όταν έχει μυαλό και έξυπνες ιδέες…

προσκυναω,στις καλυτερες ταινιες ανετα…

[B]Black Book[/B]

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, χωρίς πάντως να ξέρω που ακριβώς σταματούν και αρχίζει η μυθοπλασία, το Black Book είναι από τις καλύτερες ταινίες με θέμα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που έχει βγάλει η Ευρώπη. Τοποθετημένο στην κατεχόμενη από ναζιστικά στρατεύματα Ολλανδία, σχετίζεται με την ιστορία μιας Εβραίας τραγουδίστριας που συμμετείχε στην Αντίσταση, παρεισφρύοντας ως πράκτορας στα κέντρα αποφάσεων των ναζί. Δεν πρόκειται για μια ακόμη ταινία για το Β’ ΠΠ, αλλά είναι ένα δυνατό πολεμικό θρίλερ με δυνατές ανατροπές, που απλά καθηλώνει για τα 145 λεπτά που διαρκεί. Η Carice van Houten στην ερμηνεία της ζωής της και ο Sebastian Koch στιβαρός όπως πάντα. Το μαύρο βιβλίο της ταινίας είναι και το μαύρο βιβλίο της ανθρωπότητας.

[B]Fish Tank[/B]

Το παράδοξο με τη δεύτερη ταινία της Andrea Arnold είναι ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην Katie Jarvis, μια έφηβη κοπέλα που τη γνώρισε ο υπεύθυνος του cast της ταινίας κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού με το αγόρι της στο τρένο, και η οποία δεν είχε καμία ασχοληθεί ποτέ στη ζωή της με την υποκριτική. Παρόλα αυτά, είναι η αποκάλυψη της ταινίας, αποτυπώνοντας ρεαλιστικά και βιωματικά το σύγχρονο έφηβο άτομο των κατώτερων στρωμάτων, με όλη την τάση για επαναστατικότητα που το διακρίνει. Η Arnold εξετάζει μια δυστοπική οικογένεια στα αγγλικά προάστια, πιάνοντας το κλίμα μιας γενιάς που μόλις προσφάτως απασχόλησε τα ΜΜΕ. Δυνατός στο ρόλο του, όπως πάντα, ο Michael Fassbender. Πανέξυπνος ο τίτλος της ταινιάς. Συστήνεται στους φίλους του Ken Loach, αλλά και σε όσους αγαπούν το σύγχρονο ευρωπαϊκό σινεμά.

Θεική ταινία, όποιος το βρίσκει κακόγουστο, δίχως χιούμορ και χειρότερο από το borat, να το κοιτάξει, και να μου στείλει Pm για να τον κάνω ignore.

Aκριβώς το χιουμορο που μ’ αρέσει.

το Fish Tank είναι ακόμη μια ταινία που ήθελε λιιιγο ακόμη…αλλά ακόμα και ετσι πολύ καλή

Η μοναδική μέχρι σήμερα ταινία της Kate McCabe, η οποία όπως θα διαπιστώσετε [B]εδώ[/B] δεν είναι καθόλου αδιάφορη (και ως προς τα μουσικά της γούστα).

Μία καλή περιγαφή της ταινίας [B]εδώ[/B] Στην ουσία είναι πειραματική ταινία με στοιχεία road movie, τη Nectar Rose ως περιπλανόμενη στην έρημο και τα πλάνα να λειτουργούν ως εικαστική περιγραφή της υπέροχης [B]μουσικής[/B] που έγραψε ο τεράστιος [B]Brant Bjork[/B] για την ταινία, ο οποίος προσδίδει μεγάλες δόσεις χιούμορ και coolness με αυτά που ακούγονται να λέει σε μεγάλο μέρος της ταινίας με το γνωστό του smooth ύφος. O βωμός που φτιάχνει στο τέλος νομίζω ότι περιγράφει πλήρως την καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και υπόστασή του και ίσως δικαιολογεί πόσο τεράστια φυσιογνωμία είναι το μούτρο.

πραγματικα ρε,απτις λιγες ταινιες που δε σταματησα να γελαω ουτε δευτερολεπτο.ωμο χιουμορ

Εμένα πάλι δε μου άρεσε το Μπόρατ.

εμενα μ’αρεσε παρα πολυ το borat και θελω να δω το bruno

να υποθεσω οτι δεν σ’αρεσουν ουτε οι jackass ;

Οχι, Jackass γουστάρω. Για το Borat πιο συγκεκριμένα, υπήρχαν σκηνές που όντως ήταν έξυπνες και αστείες, αλλά το γενικότερο feeling στο τέλος ήταν ένα “οκ”. Ίσως περίμενα κάτι καλύτερο με τόσα που 'χα ακούσει.

Σασα μπαρον κοεν γουστάρω τρέλα από πολύ μικρός εποχές αλι τζι, σειρών κλπ. Στο μπόρατ δε γέλασα πολύ, πέρα από μία σκηνή με το τυρί που προσφέρει σ’ έναν προέδρο/δημαρχο/γουατεβερ, όπου κυριολεκτικά γαμήθηκα στα γέλια (ακόμα κι επειτα απο 10 ριγουαιντ).

Στο μπρουνο ομως γαμιουμουν ολοκληρη την ταινια κυριολεκτικα (οπως ειπε κι ο παπαρδελας). Γενικώς αμα γουστάρεις πολύ προκλητικό/ακραίο/σεξουαλικό χιούμορ πιστεύω ότι πρέπει να το δεις. Επίσης θέλει να μη διακατέχεσαι από ομοφοβικές τάσεις. θα το καταλαβεις

Πριν 2-3 χρονια ειχα ανοιξει και θρεντ για τον ΣΑΣΑ.

Το Cry Wolf με Jon Bon Jovi:):!:

To Borat ειχε φαση, και γενικα μου αρεσαν και τα σκετσακια πολυ. To Bruno εκανα να το δω σε 4 τμηματα γτ το βαριομουνα και ηταν too much ψεμα καποιες φορες, γενικα δε μαρεσε

Αφιερωμένο ^

χτες το βράδυ .
Η ιστορία 4 φωτογράφων που καλύπτουν τα γεγονότα των εμφυλιων συρράξεων στην νότια αφρική τις αρχές της δεκαετίας του 90 . βασίζεται σε πραγματικά γεγονοτα κ χαρακτήρες . :slight_smile:

…και το Μαρς Ατάκ του Μπάρτον…μετά από πολύ καιρό…γαμάτη ταινία:):!:

είδα το the fighter μετά από κάνα χρόνο που έχει κυκλοφορήσει. το περίμενα πολύ καλό, αλλά πραγματικά γάμησε. απλά. Γ Α Μ Η Σ Ε