Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

μετά το βίαιο κι ωμό Baise Moi είπα να πιάσω κάτι πιο αθώο, οπότε εδώ έχουμε γαλλικά ξεπαρθενιάσματα, και τις διαφορές μικρής χοντρής κορούλας με τη μεγάλη όμορφη και λεπτοκαμωμένη…

Αν και δεν μαρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, αρχίζψ να πείθομαι, να το δω:):!:

Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ άρρωστο, και λέω να το δω:roll:

Είναι και η 4η αγαπημένη ταινία όλων τον εποχών, για την Sasha Grey :roll:

http://current.com/shows/the-rotten-tomatoes-show/90088825_five-favorite-films-with-sasha-grey.htm

Καλη ταινιουλα με αρκετο γελιο :slight_smile:

από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν βγει τελευταία :lol:

Μπά πιο άρρωστο ήταν το Baise Moi, αυτό απλά δείχνει τι συμβαίνει σε μία οικογένεια με δύο κορούλες, που η πρώτη προχωρά και η δεύτερη λόγο βάρους ζηλεύει κλπ. Δε δείχνει καμία γυμνή σκηνή εκτός από λίγα βυζάκια και… τρίχες!

Τέσπα σήμερα είδα αυτή τη ΤΑΙΝΙΑΡΑ του Jan Svankmajer:

Sileni ή Lunacy στα αγγλικά, κι αυτό δείχνει ουσιαστικά, την ιστορία ένος άσυλου και με τι τρόπο αντιμετωπίζουν τους ασθενείς. Σε κάποια φάση όλη αυτή η βλασφήμια και τρέλα του μου θύμισε το The Holy Mountain του Jodowrosky, αλλά μάλλον ιδέα μου είναι, δε θα πρέπει να γίνονται συγκρίσεις.

Εξαιρετικό, ο Κρίστιαν Μπέηλ είναι ο καλύτερος ηθοποιός σήμερα.
Δράση, ωραία υπόθεση (αν και τίποτε ριζοσπαστικό), φοβερό φινάλε (το περίμενα κάπως αλλιώς αλλά ήταν εξαιρετικό όπως και να χει).

Το ξαναείδα μετά απο 5 χρόνια, αρκετές σκηνές δεν τις θυμόμουν καν.
Ωραίο πάντα αλλά όχι για χόρταση. Εχει κάποια κενά.

[B]Spiderman 2.1[/B]

Πρόκειται για την extented version της δεύτερης ταινία του Raimi. Γύρω στα 8 λεπτά παραπάνω σκηνές που σημαίνει ότι απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους καμένους με spiderman σαν και εμένα.
Η δεύτερη ταινία για μένα είναι και η καλύτερη που έχει γυριστεί με τον Molina να είναι όλα τα λεφτά στο ρόλο του Dr.Octapous. Επική η σκηνή μάχης πάνω στο τρένο που εδώ είναι λίγο μεγαλύτερη. Αν και από τις έξτρα σκηνές αυτή που αξίζει είναι μια με το Τζονα, δεν την περιγράφω αλλά ειδικά οι φανς ΔΕΝ πρέπει να την χάσουν με τίποτα, είναι έπος. :smiley:

+1

Την ταινια την ειχα μαθει απο αυτο το βιντεο :http://www.youtube.com/watch?v=V1reT2HESYwΕιναι τρομερο ειδικα στο 3.16 δενει τελεια.

“ο Κρίστιαν Μπέηλ είναι ο καλύτερος ηθοποιός σήμερα”

συμφωνώ και επαυξάνω. περιμένω πως και πως τη συνεργασία του με τον κρεατοελιά!

Κατεβαζω ασαπ

Το Devil, απ΄το φοβερό μυαλό του Σιάμαλα:):!:

πολύ μεγάλη ταινία για τον χρηματιστή της barings…
δείτε τη :wink:

Ολο το ανεβαλλα, τελικα το ειδα. Μια ομορφια η ταινια.
Επισης το Boy, A που ηταν αρκετα καλο.

τα παραλεέι λίγο στο εξώφυλλο (a new genre δε θα το ελεγα), αλλά καλή ερμηνεία είχε γενικά, απλά ένιωσα πως κάτι του έλειπε. Η ανατροπη στο τέλος πάντως, κι εκεί που έχεις ησυχάσει, είναι όλα τα λεφτά…

1 )[B]Loaded Weapon 1[/B] : spoof παρωδία του Φονικού Οπλου την εποχή που είχε αρχίσει ήδη να σβήνει το parody-comedy cinema, με κάποιες στιγμές που βγάζει αρκετό γέλιο, χωρίς να είναι κάτι συγκλονιστικό.

[B]Bαθμός : 5[/B]

1. [B]Τhe Great Outdoors[/B] : Ο αγαπημένος μου κωμικός Νταν Ακρόιντ ντουέτο με τον μακαρίτη Τζον Κάντι, σε μια όχι αξιόλογη κωμωδία.

[B]Βαθμός : 4[/B]

1. [B]Midnight Run[/B] : θαυμάσια πλοκή, πολύ καλό καστ με επικεφαλή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε αυτή την άψογη κωμωδία δράσης.

[B]Βαθμός : 8[/B]

[B]scoop[/B]

σκηνοθεσία:[B] woody allen[/B], παίζουν: woody allen, σκαρλετ γιοχανσον, χιου τζακμαν.

Κατά τύχη το βρήκα σπίτι. Όχι κάτι το τρομερό αλλά συμπαθητικότατο, ενώ ο γουντί άλεν παίζει απίστευτα στην ταινία, πολύ φυσικά. Θα έλεγα και περί τίνος πρόκειται αλλά οι περισσότεροι θα ξέρουν.

Εχω πει κι εγω ότι θα δω αυτή την ταινία εδώ και 2 χρόνια (βρισκεται κατεβασμενη με υποτιτλους και ολα εδω και πολυυυ καιρο), κι επίσης το ανέβαλλα/αναβαλλω. Κατι πρεπει να γινει

ξέρουν, ξέρουν…

[SPOILER]

[B]Βαθμός : 10’[/B][/SPOILER]