χααχαχαχ ακριβώς!
Βέβαια ο ερωτας ο παραφορος που ενιωσα για την σκαρλετ στο match point δε συγκρινεται με τίποτα άλλο. Αγνος ερωτας.
χααχαχαχ ακριβώς!
Βέβαια ο ερωτας ο παραφορος που ενιωσα για την σκαρλετ στο match point δε συγκρινεται με τίποτα άλλο. Αγνος ερωτας.
στο scoop ήταν και το nerdy woodyallenικο στυλ που έπαιζε και δεν σ άφηνε να την αποθεώσεις στο μάξιμουμ
άμα δεν έχεις ερωτευτεί την σκάρλετ στο χαμένοι στην μετάφραση, δεν την έχεις ερωτευτεί σωστά.
Είδα το “Les aventures extraordinaires d’ Adele Blanc-Sec”. Moυ είχε μείνει απωθημένο να την δω! Ωραία είναι!
true.
Το πρώτο απ΄την σειρά ταινιών ‘‘Η Κούκλα Του Σατανά’’…τα πρώτα δύο είναι πολύ καλά, μετά το χάλασαν:):!:
χμ ενδιαφερον το απο πανω.πες και δυο λογια αν θες:wink:
Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ανάπτυξη του αμερικάνικου heavy rock από τα 70s, στα οποία γίνεται μία γρήγορη (δυστυχώς) αναφορά στην αρχή μέχρι σήμερα [2008]. Μερικές μπάντες στις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά: Pentagram, Earthless, Across The River, Obsessed, Kyuss, Comets On Fire, Fatso Jetson, Sleep, Om, Dead Meadow, High On Fire. Θέματα που αναπτύσσονται: ο heavy ήχος γενικά και η εξέλιξή του μέσα από το punk/hardcore, το desert rock, το stoner και το doom, η κινητικότητα της underground σκηνής ειδικά τα παλιά χρόνια (Black Flag, Αcross The River, μέχρι να εμφανιστούν οι Kyuss), η σχέση του artwork με τη μουσική, η σημασία των ναρκωτικών, η ζωή των μουσικών και οι καθημερινές τους δουλειές.
Μερικές από τις μορφάρες που εμφανίζονται και τα λένε σωστά: Scott “Wino” Weinrich (Saint Vitus, Obsessed, Spirit Caravan), Scott Reeder (Obsessed, Kyuss, Unida), Mario Lalli (Across The River, Fatso Jetson), Brant Bjork (Kyuss, Fu Manchu, Mondo Generator), Geof O’Keefe (Pentagram), Joe Preston (Earth, Melvins, High On Fire), Chris Hakius + Al Cisneros (Sleep, Om), Matt Pike (High On Fire, Sleep).
Αυτό. Ακριβώς αυτό. Δεν περιγράφω άλλο.
Κάπου εδώ να πω ότι απαιτείται υπερποστ Σκάρλετ στο θρέντ “πιο όμορφες…”. Αυτά.
αυτό δε θυμάμαι άν το έχω ξαναποστάρει, το είχα ξεκινήσει τον χειμώνα αλλά επειδή είναι 2 ώρες και με είχε κουράσει στην αρχή δε το τελείωσα τότε. Το είδα τώρα όλο και μου φάνηκε ικανοποιητικό αλλά χωρίς να έχει να πεί κάτι ουσιαστικό. Σαν το Greeen Street Hooliguns με πιο πολύ ιστορία η οποία έχει διάφορα στοιχεία αλλά χωρίς να φτάνει να θυμίζει This Is England και λοιπές καλές ταινιούλες.
^ Το Neds, για μένα, είναι από τις καλύτερες και πιο ειλικρινείς, βρετανικές ταινίες που έχουν να κάνουν με συμμορίες ανηλίκων, χουλιγκανισμό και τέτοια. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ταινιάρα.
Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ. Ειδικά οι φαν της στόουνεροντούμ σκηνής, θα το λατρέψουν. Αν και αναλώνει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ όσο θα έπρεπε σε ορισμένα -ψιλομέτρια για μένα- συγκροτήματα, όπως τους Dead Meadow και Comets On Fire ας πούμε. Αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά, βέβαια.
Επίσης περιέχει την ανεπανάληπτη απάντηση του Μάτ Πάικ για το τι είναι ΧΕΒΙ: http://www.youtube.com/watch?v=OjtS1FbYeIg
Κορυφαίο το βιντεάκι με τον Wino και τις πιπεριές του!! Κρίμα που γίνεται μόνο μια μικρή αναφορά στο γκρουπ που συνδύασε υπέροχα τις 2 δεκαετίες: Saint Vitus.
Δεν το περίμενα ότι θα με πάρουν τα ζουμιά.
Επίσης, έρωτας αυτή η ράτσα σκύλου. Akita FTW!
σωραιος:) φαινεται ενδιαφερον.θα το δω σιγουρα καποια στιγμη!
εγω ειδα προσωπικα σημερα το Reaper , μετραει
Eίδα μια πολύ ωραία ταινία (εμένα μου άρεσε). Γερμανική, “Meine Schwiegertochter Ist Ein Mann” Μετάφραση: Η νύφη μου είναι άντρας! Αξίζει!
με τραβέλια ή πούστιδους ήταν ? :-k
παιδόφιλος αποφυλακίζεται και τα βρίσκει σκούρα ψυχολογικά αφού επηρεάζεται όπου δεί παιδάκια, μέχρι που γίνεται η αιτία να εντοπίσουν και να συλλάβουν άλλον που έκανε το ίδιο. Ενδιαφέρον σενάριο αλλά προσωπικά μου φάνηκε λίγο…
Δύναμη ο Kevin Bacon στο πάνω
Madsroom δες κάνα Fassbinder (και ξερό ψωμί) για να μορφωθείς
πωωω…πόσο καιρό εχω να το δω αυτό…
μια που το πιάσατε…αυτό το έχετε δει με τον bacon?
*Fassbinder [B](και ξερό ψωμί)[/B]…χααχαχαχαα