Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Πολύ καλή ταινία και μου άρεσε που αν και το σενάριο δεν ήταν και τόσο πρωτότυπο, σου δημιουργούσε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την όλη υπόθεση.

Liam Neeson και ξερό ψωμί. Όπου και να παίξει, είναι απίστευτος!:slight_smile:

μετά το trollhunter είπα να ξαναπιάσω κάτι από κεί πάνω, νορβηγικής λοιπόν παραγωγής, γνωστό και σαν rovdyr…

Μετριότητα…

…πάντα σταθερή αξία:):!:

[B]Super 8[/B]

Δεν μου άρεσε

[SPOILER]Από τη στιγμή που χρησιμοποιεί μικρά παιδιά για κεντρικούς χαρακτήρες θα έπρεπε(κατ’ εμέ) να είναι πιο ανάλαφρη, ευχάριστη κ.λ.π
Αλλιώς βάλε καλύτερα μεγάλους, κάνε το τέρας “κακό”, να σκοτώσει το μισό χωριό κ.λ.π να γουστάρουμε!
Τώρα έχει τα νιάνιαρα να τρέχουν από δω και από κει

Ειδικά εκεί που πυροβολούσαν τα τανκς κ.λ.π και έτρεχαν τα παιδιά και γύρω όλα γκρεμίζονταν…έλεος
:?[/SPOILER]

Το Capote είδα χθες το βράδυ, αφού διάβασα το ‘‘τι παίζει απόψε’’ και την υπόδειξη του Krimson Idol, και αν και ήταν λίγο βαρετό, η ερμηνία του Φίλιπο Σέημουρ Χόφμαν, ήταν απολαυστική:):!:

the wistleblower

ομολογω οτι σε μερικες σκηνες ενιωσα οτι θα μπορουσα οχι απλα να σκοτωσω ορισμενα στυλ τυπακιων…αλλα να το κανω με μαχαιρι ψυθιριζοντας τους πρωτα στο αυτι τα τελευταια και οσο παει σαδιστικα λογια που θα ακουσουν πριν κοψω λαιμο και ψοφησουν…δεν μου το’χα!!

και ΚΟΝΑΝ
who gives a shit για το story…!κανονικα!
=P~=P~

1. [B]The Other Guys[/B] : δεν τη βρήκα τόσο πολύ αστεία όσο θεωρείται. Οχι άσχημη, αλλα νομίζω οτι αν στη θέση του Γουόλμπεργκ ήταν ένας δεύτερος κωμικός ( Τζακ Μπλακ, Ανταμ Σαντλερ πχ ) ίσως να έβγαινε κάτι καλύτερο.

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]Hatchet 2[/B] : μακελειό παντώς είδους και ποικιλίας…

[B]Βαθμός : 5[/B]

1. [B]Piranha[/B] : διόλου άσχημη και περισσότερο horror comedy παρά καθαρόαιμο θριλερ.

[B]Βαθμός : 6[/B]

Απλα must για μουσικοφιλους !

Κατέβασα το trollhunter να δώ καμιά καφρίλα αλλά δεν βρίσκω υπότιτλους :?

Μετά απ’ αυτό καμιά ταινία δεν είναι πια ίδια.8)8)

ειδα το [B]winters bone[/B]!
με δυο λογια:μια δεκαεφταχρονη κοπελα ζει με τα αδερφια της και την αρρωστη μανα της σ ενα χαμενο χωριο,καπου στο βορρα της αμερικης.ψαχνει αν βρει τον πατερα της,ο οποιος εβαλε εγγυηση το σπιτι τους και αν δεν εμφανιστει στη δικη θα το χασουν.αλλα στην αρχη δεν την βοηθαει κανεις.
ουσιαστικα η ταινια παρουσιαζει μια διαφορετικη αμερικη,με κατεστραμμενους ανθρωπους,οι περισσοτεροι απο τους οποιους ζουν στον μικροκοσμο τους παρεα με ναρκωτικα.

την βρηκα εξαιρετικη.πανεμορφα τοπια και φοβερη φωτογραφια.η κοπελα και ο θειος της δινουν αξιοπροσεχτες ερμηνειες.

ante kai kati gia sena,pneumatika euroste nee

ine kai tis modas

από τις πλέον σιχαμερές ταινίες το αποπάνω

Δεν το 'χα ξαναδει και ομολογω πως ουτε εγω τρελαθηκα…θα μπορουσα να κανω πολυ καλυτερα πραγματα στην ωρα που διηρκεσε…τυπικη ταινια δρασης με ολα τα κλισε…

Βασικά ο braveheart γιάνκης

Το Βraveheart ομως γαμουσε!!! Απο τις αγαπημενες μου ταινιες…γενικα μ’ αρεσει αρκετα ο Γκιμπσον σαν ηθοποιος…