Βασικα και εγω πιστευω οτι καλο θα ειναι οποιος ποσταρει να γραφει και κατι για την ταινια που ειδε οχι πολλα πραγματα αλλα τουλαχιστον να λεει αν ειναι καλη η οχι ετσι ωστε να ξερουμε αν αξιζει να την δουμε η να την αποφυγουμε!!!
ow δεν ήξερα ότι θα προκληθεί πάλι θέμα επειδή δεν έγραψα περίληψη και γνώμη. Τι να πώ όμως ρε γμτ, δε νιώθω για όλες τις ταινίες το ίδιο, όταν κάτι μου αρέσει και με εμπνέει σαφώς και γράφω περισσότερα. Αυτή ήταν ένα μέτριο βαμπυροδράμα, που είχε να κάνει με μιά οικογένεια από κοκκινομάλλες οι οποίες χρειαζόντουσαν άντρα στο σπίτι (να εξελιχθεί το είδος). Ε και ψάχναν για θύματα μέχρι που πέσαν στον τυπάκο στ’αριστερά και τις βοηθήσε, έμεινε έγκυος και η βαμπιρούλα στα δεξιά κι όλα καλά. Δε λέω περισσότερες λεπτομέριες για να μην σας το spoilerιάσω (άν το δεί κανείς, που δεν άξιζει). Ο λόγος που το είδα δεν ήταν φυσικά για να το παίξω πσαγμένος στον comealot, αλλά απλά γιατί ήταν γαλλική και έψαχνα κάτι με βρυκόλακες σαν υποκατάστατο μέχρι να βγεί το νέο Underworld τα χριστούγεννα.
βιογραφία/δράσης/κωμωδία κρατούμενου, που περιγράφει την περιπέτεια του κι εκτός φυλακής, και πως ξανακατέληξε μέσα (κάτι που τον έκανε διάσημο). Αποφύγετε την εκτός άν τον ξέρετε, προσωπικά δε μου φάνηκε καθόλου αστεία, και έπρεπε να έχει περισσότερη βία για να είναι ενδιαφέρον. Προτιμήστε το Bronson ή ακόμα καλύτερα το Dobermann!
[B]Spaceballs[/B] : αξιοπρεπέστατη παρωδία των Star Wars σε κάποιες στιγμές βγάζει αρκετό γέλιο, χωρίς να είναι βέβαια κάτι το συγκλονιστικό. Που χάθηκε ο θρυλικός Ρικ Μοράνις ;
[B]Βαθμός : 7[/B]
[B]Butch Cassidy and the Sundance Kid[/B] : πολύ καλό γουέστερν, περισσότερο κυνηγητό παρά πιστολίδι, με στοιχεία χιούμορ, στο οποίο ξεχωρίζει το δίδυμο Πωλ Νιούμαν-Ρόμπερτ Ρέντφορντ.
[B]Βαθμός : 8[/B]
[B]Νot Another Teen Movie[/B] : oικτρό
[B]Βαθμός : 2[/B]
[B]Hot Fuzz[/B] : πολύ καλή αστυνομική κωμωδία απο τους δημιουργούς του Shaun Of The Dead, δεν το φθάνει όμως.
[B]Βαθμός : 7[/B]
τον απίστευτο Πρίγκηπα του Μπελ Ερ στο Star που μαζί με το Παντρεμένοι Με Παιδια είναι οι καλύτερες κωμικές ξένες σειρές που έχουν παιχτεί στην Ελλάδα.
είδα σήμερα κι αυτό που μου το πρότεινε μιά φίλη, και μου φάνηκε ΤΑΙΝΙΑΡΑ με πραγματικό νόημα! Πρώτη μου ταινία που παίζει κι ο Γαλιφιανάκης, τον οποίο αντιπαθούσα, αλλά μετά απ’αυτή τη ταινία συμφιλιώθηκα μαζί του. Όσοι έχουν δεί το κορεάτικο I’m a Cyborg But That’s OK παίζει να τους το θυμίσει λιγάκι, αλλά είναι τόσο γαμάτες αυτές οι ταινίες!
είδα σήμερα κι αυτό που μου το πρότεινε μιά φίλη, και μου φάνηκε ΤΑΙΝΙΑΡΑ με πραγματικό νόημα! Πρώτη μου ταινία που παίζει κι ο Γαλιφιανάκης, τον οποίο αντιπαθούσα, αλλά μετά απ’αυτή τη ταινία συμφιλιώθηκα μαζί του. Όσοι έχουν δεί το κορεάτικο I’m a Cyborg But That’s OK παίζει να τους το θυμίσει λιγάκι, αλλά είναι τόσο γαμάτες αυτές οι ταινίες!
Όντως πολύ ωραία ταινία που σου αφήνει ένα χαμόγελο στο τέλος… Έξυπνοι διάλογοι, καλοφτιαγμένοι χαρακτήρες και μια συγκλονιστική διασκευή του Where is my mind των Pixies σε πιάνο…
(παρεπιπτόντως η όμορφη, γλυκειά πρωταγωνίστρια που φαίνεται και στην αφίσα είναι η κόρη του Eric Roberts 8O8O - ευτυχώς που η μάνα της είχε ισχυρά γονίδια και δεν πήρε τπτ απ’ τον πατέρα και τη θεία της )