Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

χθες στο μεγκα… υπέροχη ταινία. επίκαιρη. πολλή συγκίνηση σε πολλές στιγμές. και ο γουίλ σμιθ είναι γαμώ τους ηθοποιούς!!!

[SPOILER]και κούκλος :oops:[/SPOILER]

Οντως τρομερη ταινια η αποπανω!!!

Ετουτη την ταινια για τον Νικ Λισον που οδηγησε σε καταρρευση την Μπαρινγκς.

Transformers 3.
Βαρετό μέχρι αηδίας, έκανα τεράστια υπομονή μέχρι τα τελευταία 3 τέταρτα της ταινίας που γίνεται ο πανικός για να δω λίγη δράση. Καλό μ***κι η καινούργια γκόμενα, αλλά να μπορούσε να πει κ καμιά ατάκα σωστά καλά θα ήταν ε?

Τώρα για τους αποπάνω κ τις ταινίες με τη Γιόβοβιτς: παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μια ταινία καλή στην οποία “παίζει” (δηλαδή περιφέρεται) η Γιόβοβιτς. Όταν μιλάει είναι δράμα. Και η πλάκα είναι ότι μια φορά την είχα δει σε μια ταινία του Βέντερς που έκανε την μουγκή. Δε βαριέσαι, παρότι δεν μίλαγε, πάλι χάλια ήταν το παίξιμό της. Μακριά.

BAN για μια αιωνιότητα.

Είδα και εγώ το transformers. Θα συμφωνήσω με τον πάνω κύριο. Αίσχος για να δεδομένα του. Οκ ξέρεις ότι πας να δεις ταινία με μεγάλα ρομπότ να παίζουν ξύλο. Ε ούτε αυτό είδα όπως θα έπρεπε. Α σκότωσαν και τον Ironhide. γιατί?[-X

Επίσης είδα και το Harry Potter. Οκ βγήκε καλό δεν το περίμενα. Απλά καλό και τίποτα παραπάνω. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Τουλάχιστον εδώ υπήρχε και λίγη δράση!

spoiler…

*spoiler σε τρανσφορμερς…:stuck_out_tongue:

για αλλη μια φορα, τελειοτητα.-

[B]Harry potter and the deathly hallows part 2[/B]

Ωραίο μου άρεσε αρκετά όπως όλες οι ταινίες της σειράς. Όμορφο τέλος και σωστή επιλογή που δεν το ξέσκισαν στους αποχαιρετισμούς αλλά το κράτησαν απλό. Ιδανικό κλείσιμο σε μια πολύ καλή σειρά ταινιών.

[B]Batman year one[/B]

Το κόμικ το έχω στον υπολογιστη μεν αλλά ποτέ δεν το διάβασα, δύσκολα να αφοσιωθείς στον υπολογιστή σε βιβλίο η κομικ. Μια χαρά η ταινία πάντως.

είδα τούτο…
νταξξξ συμπαθητικούλη… η Tautou πολύ καλή στο ρόλο της
γενικά δεν συμπαθώ την Coco σαν προσωπικότητα…
αυστηρώς μόνο για κοριτσάκια…:p:p

Άλλη μία ανούσια ταινιούλα. Δε θυμάμαι ποιός την πρότεινε, δε ξέρω κάν άν έκανα λάθος στο τίτλο, αλλά δε θύμιζε Fight Club (όπως νόμιζα). Το μήνυμα που περνάει πρός τα έξω (αυτό που κατάλαβα εγώ τουλάχιστον) είναι ότι θέλουμε να είμαστε καθώς πρέπει και τα παιδιά μας να κάνουν το σωστό, ενώ κατά βάθος και οι γόνεις είναι πιο λάθος κι ανεύθυνοι (τόσο ώστε να πηδιούνται λές και είναι σε swinger’s club).

lol…

αντιγραφω απο αλλου που τα λεει ομορφα, μηπως τυχον πεισθει κανεις να ριξει μια ματια σε μια απο τις καλυτερες ταινιες των 90ς και δυστυχως, μια απο τις πιο υποτιμημενες

“Η Παγοθύελλα” (The Ice Storm) του Ανκ Λι δεν είναι η καταγραφή του γνωστού φυσικού φαινομένου ή, η ανακοίνωση κάποιου εκτάκτου δελτίου θυέλλης, αλλά η έκτακτη είδηση της ανακοίνωσης, της κηδείας του αμερικανικού ονείρου. Βρισκόμαστε στην Αμερική του Νίξον και συγκεκριμένα στο Κονέκτικαν το 1973, λίγο πριν ξεσπάσει δηλαδή το σκάνδαλο Γουότεργκειτ, και έχουμε δύο γειτονικές οικογένειες που ζουν στην ελευθεριάζουσα αχλή του καιρού τους. Ζουν μέσα στην υποκρισία, το ψέμα, το εφήμερο περιτύλιγμα των επιφανειακών σχέσεων, και όλα αυτά στο όνομα μιας δήθεν απελευθέρωσης. Γιάπηδες που με κυνισμό και φορώντας μάσκα περιφέρονται ανέμελα στο μεσοαστικό τους περιβάλλον, πνίγοντας την απελπισία τους σε ξενοπηδήματα, ναρκωτικά, γλέντια, φαγητό. Ιδού ποιος είναι ο κόσμος τους πίσω από την φαινομενική ευμάρεια.
Ο Ανκ Λι ανατέμνει την αμερικάνικη κοινωνία προσφέροντάς μας σε κοινή θέα το εσωτερικό της. Οι ήρωές του, όλοι αυτοί οι μεσοαστοί που δεν παίρνουν χαμπάρι για τις συμπαντικές αλλαγές που θα έρθουν σε μερικά χρόνια, κυνηγημένοι από το απειλητικό τέρας της μοναξιάς θα έρθει η στιγμή που θα ανακαλύψουν την κενότητα των πράξεών τους και τις ευθύνες που τους αναλογούν.
Δίχως κραυγές, συναισθηματισμούς και ηθικολογίες, ξεσκεπάζει την ένοχη στάση μιας ολόκληρης γενιάς, που δεν μπορεί να δει πέρα από το εφήμερο του lifestyle και των πρόσκαιρων στόχων. Η αναζήτηση του νοήματος της ζωής και ο πόθος της ενηλικίωσης που δεν διακατέχει τους εφησυχασμένους ήρωές μας θα λέγαμε ότι είναι το βασικό θέμα τούτης της υπέροχης ταινίας του Ανκ Λι που αν και ταϊβανός αποδεικνύεται ένας υπέροχος, βαθύτατα γνώστης της αμερικανικής κοινωνίας του΄70.
Παναγιωτης Καρωνης’’

Ωραίο ταινιάκι που εστιάζει στα παιδικά/εφηβικά χρόνια του Bruce Lee (η ταινία φανταστείτε τελειώνει όταν ο Bruce Lee την κάνει για Αμερική), με φόντο των πόλεμο Κινέζων-Γιαπωνέζων, την Αγγλική κατοχή κλπ. Recommended!

Το ‘‘Ice Storm’’ ειναι ακριβως οπως το λες,απο τις καλυτερες ταινιες των’90’s.
Την εχω δει τρεις φορες…
Η ταινια που με εκανε να παρω απο καλο ματι τον Kevin Kline.
Αng Lee at his best!

Συμφωνώ κ γω με Lupin κ Jiopas, από τις πολύ καλές ταινίες του Λι. Θυμάμαι ότι και τότε που είχε κυκλοφορήσει, δεν είχε πάρει ιδιαίτερα καλές κριτικές, κακώς κατά τη γνώμη μου. Πρόκειται για εξαιρετική ταινία, που απεικονίζει πολύ καλά την υποκρισία και το στρουθοκαμηλισμό των αμερικάνων.
Must για τους fan των κοινωνικών.

τελειες κ οι δυο…

Μολις ειδα το Battle Royale!Παρα πολυ καλο!Ειδα οτι υπαρχει και Battle Royale 2.Το εχει δει κανενας,λεει τιποτα?

Φυσικά! Το έχω δεί εγώ, δεν είναι τόσο καλό σαν το πρώτο, γιατί ο σκηνοθέτης πέθανε από καρκίνο του προστάτη πρίν το τελειώσει, κι έτσι ανέλαβε ο γιός του. Αξίζει μόνο σαν ιστορία να το δείς, άν κι εμένα δε μου κακοφάνηκε τόσο όσο λένε (στο imdb έχει μόνο 4.7).

simera ida back 2 back Borat & Brubo

[B]the girl who played with fire[/B]

ωραια ηταν!ποσο ομορφη χωρα παιζει να ναι η σουηδια??
νυχτωνει ποτε εκει?:stuck_out_tongue: ο ουρανος ειχε παντα ενα χρωμα σαν να ταν πολυ αργα το απογευμα!:stuck_out_tongue: