γαμησε
με έψησες…σε 9 λεπτά και 53,52,51,50 δευτερόλεπτα, χώνω και εγω.
Κι εγώ συμφωνώ με τον Lupin και τον angus7pl για το American Psycho και γενικά τον Bale. Δε ξέρω γιατί αλλά βρίσκω ότι του ταιριάζουν τέτοιοι ρόλοι, του σνόμπ και του ψυχοπαθή…
Ontopic σήμερα:
Δράμα μεταφορά από βιβλίο, το οποίο διηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού το οποίο βιάσαν και σκοτώσαν (δε θα πώ ποιός άν και το μαθαινούμε πολύ νωρίς στη ταινία), και βλέπει την οικογένεια της απ’τον παράδεισο (περίπου γιατί δεν φτάνει με τη πρώτη εκεί). Μου άρεσαν τα σκηνικά κλπ ειδικά όταν ήταν χρωματιστά, μου άρεσαν και οι ρόλοι και το σενάριο, αλλά κάτι βρήκα ότι έλειπε, λές και δε πρόκειται να μείνει στο μυαλό για πολύ αυτή η ταινία…
8O8O
Τι ακριβώς είναι τούτο; Τα κόμικ σε ταινία;
πιστη μεταφορα του Year One σε animation…γαμησε απλα,το ξαναλεω, απο το στουντιο και τους δημιουργους του Βatman:Gotham Knight κ Batman:under the red hood (συν πολλους τιτλους αλλων υπερηρωων) οι οποιοι εχουν στα πλανα τους και το Dark Knight Returns σε δυο μερη…
Τα animation batman γενικά γαμάνε. Αυτό το κατέβασα χθες αλλά ακόμα δεν το έβαλα.
το είδα χθες το βράδυ…ήταν πολύ καλό
μετά άρχισα να σκέφτομαι οτι δεν εχω ενα tablet με μεγάλη οθόνη να διαβάσω ολα τα detective και batman comics…(τα εχω όλα αλλά σε Pc άντε διάβασε τα)
μετά σκεφτόμουν πότε θα δούμε την επόμενη ταινία…
αργότερα πόσο γαμάτο θα ήταν να δούμε ταινία Batman βασισμένη σε κατι ανέκδοτες ιστορίες που είχαν βγει παλιά…(σε ενα βιβλιαράκι με 6-8 συγγραφείς…το είχα πετάξει ο μαλάκας .! #-o) θα προτιμούσα την ιστορία που ειχε να κάνει με την ψυχική του υγειά…αν και δύσκολα θα γινόταν ταινία για τους πολλούς
ε, ύστερα κοιμήθηκα
[B]Legend of the Guardians[/B]
Είδα αυτό χθες, παράξενη ταινία δεν ξέρω αν μπορώ να την πω παιδική η ενήλικη. Από την μια είναι πολύ σκοτεινή με σχετικά λίγο χιούμορ για το είδος και αρκετά βίαιη σε σημεία. Από την άλλη έχει πάρει στοιχεία από πολλούς μύθους (από Lord of the rings μέχρι βασιλιά Αρθούρο θα βρει κανείς μέσα) όπως και ιστορικές αλληγορίες (καθαρότητα φυλής, ring any bells? ) και τα έχει απλοποιήσει σε μια ιστορία κάπως ρηχή. Πάντως για τα 90 λεπτά που διαρκεί η ώρα περνάει καλά αν και δεν θα πάρει βραβείο για την καλύτερη animation ταινία που βγήκε τελευταία.
Κατέβασα και εγώ batman τελικά γιατί με έψησε.
Είδα και το attack the block που έλεγαν τα παιδιά πριν κάτι σελίδες πώς ήταν καλό…και απορώ γιατί τους άρεσε :roll:
Εγώ απορώ γιατί δε σ’ άρεσε
Δεν ξέρω ρε.
Με τις κωμωδίες έχω χάσει τη μπάλα εντελώς πλέον. Γιατί αποθεώνω μόνο αγγλικές σειρές και κωμωδίες τύπου dr.strangelove, οπότε…
Είχε τις στιγμές του η αλήθεια είναι, αλλά μου φάνηκε λίγο…‘παιδικό’ να το πω…κάτι τέτοιο. Το shaun of the dead μου άρεσε πολύ περισσότερο πάντως.
Πάντως το Attack the Block δεν ήταν κωμωδία.
Αμιγώς όχι, ήθελε να είναι κάτι μεταξύ κωμωδιοδράσης με κοινωνικό μήνυμα και απο την άλλη απόλυτα σοβαρό περιεχόμενο. Ίσως για αυτό δεν μου άρεσε πολύ. Μπερδεμένα πράγματα.
Βασικά b-movie δράσης με sci-fi στοιχεία είναι, τα κωμικά στοιχεία είναι σχετικά λίγα κι ούτως ή άλλως τα βρίσκεις στις περισσότερες ταινίες του είδους. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν άρχισα να το βλέπω περίμενα να δω κάτι σπαρταριστό του στυλ Shaun of the Dead και Hot Fuzz, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε (με ελάχιστη κωμωδία, παρωδία περισσότερο υπαινικτική παρά άμεση όπως στα παραπάνω και με μια μόνιμη αίσθηση μελαγχολίας) μου άρεσε περισσότερο απ’ ότι περίμενα. ΠΟΛΥ περισσότερο βασικά. Και έχω τη γνώμη ότι αν κάτσεις να την ξαναδείς κι εσύ, ξέροντας πια τί να περιμένεις και κυρίως τί να μην περιμένεις, θα την εκτιμήσεις όπως πρέπει.
WAGWAM BRUV !
Mαρεσει το Attack the Block, για τους chavs τους Brixton ^^
…το Thesis του Αμπεναδάρ είδα…πολύ καλό…πάω στοίχημα ότι το 8μιση Χιλιοστά εκεί βασίστηκε:):!:
και μενα δε με τρελανε το αttack the block. Απορω με τον ντορο.
Βεβαια μου τη δίνει απίστευτα αυτή η κουλτούρα των αμερικανιικών (και πλέον απ’ ό,τι φαινεται βρετανικών) γκετό/ αλητοπεριόχων, οποτε με ξενερωσε κατευθειαν αυτό…
Νίκολας Κέητζ σε δίπλο ρόλο ο οποίος είναι αγοραφοβικός και καταθληπτικός, εν αντιθέση με τον δίδυμο αδερφό του. Μας δείχνει πως παλεύει να γράψει το σενάριο από ένα βιβλίο μεταφορά σε ταινία, το οποίο δεν έχει ταιριαστό τέλος. Και το τέλος της ταινίας (αυτής που βλέπουμε) όντως ήταν κάπως παράξενο, με εντελώς άλλο κλίμα από το υπόλοιπο. Λίγο πιο παραπάνω απ’το μέτριο μου φάνηκε, προτιμήστε το Being John Malcovich όσοι δε το’χέτε δεί…
…το ‘‘Ιωάννα Της Λωρένης’’ είχε χθες το Mega…και ξενύχτησα για να το ξαναδώ…δεν την λες και τόσο κακή ταινία, όπως την βγάζουν οι κριτικές…θα μπορο΄πυσαν κάποια σαχλά αστεία, όπως το βρες ποιος είναι ο Βασιλιάς, να λείπουν:):!:
faces in the crowd
booooooring!με την ολη ιδεα θα μπορουσαν να ειχαν φτιαξει ταινιαρα αν δεν κρατουσαν ΤΙΠΟΤΑ απο ολη την ταινια