το Swing Kids πρέπει να λες. μεγάλη ταινιάρα :roll:
Να κι ένας άνθρωπος που εκτιμάει τα ποιοτικά ξυλίκια! Μεγάλος shifu ο συγκεκριμένος ο οποίος βέβαια δεν ξέρω αν ήταν αυτός που προπόνησε πραγματικά το Bruce Lee καθώς ήταν ήδη σε μεγάλη ηλικία όταν ο Bruce Lee ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες.
yeap!thats it!φχαριστω:)
Τα έχουμε πεί για τα Ip Man μερικές σελίδες πιο πίσω…
Blue Spring = βία στα σχολεία! Ιαπωνικό σχολείο όμως. Μοιάζει λίγο σαν prequel του γαμηστερότατου Crows Zero, όποτε όσοι το έχετε δεί ξέρετε περίπου τι να περιμένετε. Χωρίς όμως να ξεχωρίζουν τόσοι πολλοί χαρακτηρές και να είναι το ίδιο εντυπωσιακό και βαθή. Είχε όμως και πολύ καλό soundtrack με japanese garage rock από τους Thee Michelle Gun Elephant κι άλλη μία band που ξεχνάω τώρα. Γενικά είχε ενδιαφέρον και ήταν αξιόλογο!
oκ νταξει καλος ηθοποιος ειναι αλλα με πολυ σαβουρα κατ’ εμε στο βιογραφικο. Και μετα λετε σαβουρα τον brad pitt. Τεσπα… Toυλαχιστον παραδεξου οτι ειναι καραμπαζο ο τζονι ο ντεπ και δε θα χω κανενα προβλημα.
MΠΟΖΟΣ
There are two types of guys
Those who wish they were Johnny Depp
And those who lie about not wishing they were Johnny Depp
Κοιτα γενικα δεν ισχυει.
Με τον παρακατω κυριο αν ειχα λιγες παραπανω θυληκες ορμονες, μπορει και να τα φτιαχνα. Με τον μποζο ομως απο πανω never.
[SPOILER][/SPOILER]
Οχι, νταξει, προτιμω να παραδεχτω οτι ειναι σκατενιος ηθοποιος παρα να απαρνηθω την γενικη αληθεια οτι ειναι ο ωραιοτερος αντρας του γαλαξια.
Για τις επιλογες του στις ταινιες εχεις ενα δικιο ομως, δλδ τα τελευταια χρονια απο το κακο στο χειροτερο παει…
Κανενας σας ομως δεν σχολιασε την ερμηνεια του στο ‘‘Ed Wood’’ που ειδα και σχολιασα 2-3 σελιδες πιο πισω.
Ειναι μαλλον γιατι εχετε δει την σαβουρα της φιλμογραφιας του και οχι αυτην την ταινια για να δειτε ποσο καλα παιζει!!!
Για μενα ειναι απο τους λιγους καλους ηθοποιους του Hollywood που μπορω να αντεξω!
fear and loathing in Las Vegas, Ed Woood,Edward Scissorhands,Dead Man, Sleepy Hollow,Before night falls,Libertine, Sweeney Todd,The Brave,Whats eating Gilbert Grape,Cry Baby, From Hell,Αrizona Dream…μια και μια ολες οι ερμηνειες του…το αν εχει σαβουρες μεσα-νεβερλαντςς, τουριστες και σια(οι πειρατες,αν και πιπα σωθηκαν απο την ερμηνεια του)- αναμενομενο, αλλα νομιζω οτι μεσα σε τετοια φιλμογραφια, ειναι μικρο το κακο…
κάτω τα χέρια από το neverland
Και στο Secret Window ωραίος.
ρε μη με φατε, στα 90s ο τυπος ειναι κορυφη. Αλλα στα 00’s πολυ νύστα. Και τελοσπαντων δεν εννοω οτι στα 00s επεσα η υποκριτικη του ικανοτητα, απλα οι ταινιες του δε με εμπνεουν καθολου. Δηλαδη με πειρατες και τετοια ξερναω τοσο που απλα και να παιζει απιστευτα δε μου λεει κατι…
ενικα μια απ τις ταινιες του που δεν εχω δει και θελω χρονια να το κανω μονο και μονο επειδη μ εχει ψησει σεναριακα ειναι το the brave, θα γινει που θα παει
Απλα μουφια.
ακόμα γελάω
[B]
’‘Heavenly Creatures’’/B του [B]Peter Jackson[/B]
To ‘‘Heavenly Creatures’’ ειναι ενα μικρο θαυμα!!!Μια ιδιαιτερη ταινια γυρω απο την περιεργη σχεση που αναπτυσσεται αναμεσα σε δυο κοπελες!!!Ο Jackson,με διαφορα σκηνοθετικα τερτιπια,με αρτια σκηνοθεσια και πανεμορφες σκηνες στηνει ενα σκηνικο με σαφεις,πλην ομως εμφανεις ομοσεξουαλικες αναφορες.Πολλα λεγονται κι ακομη περισσοτερα αφηνονται σε μας.Ολοκληρο το εργο ειναι προσαρμοσμενο στη σχεση των δυο κοριτσιων,των οποιων το δεσιμο ειναι παροιμιωδες.Ο ρυθμος,το τελος ,οι ερμηνειες και η ατμοσφαιρα που αποπνεει η ταινια,για μενα την εντασσουν πολυ ψηλα!!!
To πρωταγωνιστικο διδυμο απαρτιζεται απο τις Melanie Lynskey και Kate Winslet ,η οποια κανει το κινηματογραφικο της ντεμπουτο εδω.Προσωπικα βρηκα την ερμηνεια της Lynskey πολυ ανωτερη και θα ελεγα οτι η Winslet παιζει καπως υπερβολικα.Αυτο ομως δεν ειναι ικανο να μειωσει την υπεροχη αυτην ταινια,για την οποια οι ανθρωποι απο πλαστελινες,οι ιστοριες για βασιλιαδες,το παθος για την οπερα,ο κακος Orson Welles εχουν επιστρατευτει με απωτερο σκοπο να συμβαλλουν κι αυτοι ολοι στη μοναδικη της ατμοσφαιρα.
^
επιτελους, ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να προσπαθω να προτρεψω το κοινο εδω να ριξει ενα βλεφαρο στο-κατα τη γνωμη μου- καλυτερο εργο του Τζακσον
Χτες αργά το ράδυ στο Alter το πέτυχα και μπορώ να πω πέρασε ευχάριστα η ώρα. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο…
είδα το [B]horrible bosses[/B]…Καλύτερο απο οτι περίμενα…τρομεροί οι “κακοί” και η ανιστον που βρήκε τον δρόμο της.!
προχθές είδα το [B]thor[/B]…μια χαρά ήταν…αν εξαιρέσεις την φάτσα του ήρωα που ήταν από calvin klein εσωρούχων:p
είδα και το [B]the boy in the striped pyjamas[/B]…καλό αλλά ολα προβλεπέ…
…εντάξει, δεν τό’χω δει, για να έχω άποψη, αλλά ο Ντελ Τόρο δεν μας έχει συνηθήσει σε μούφες…δηλαδή θέλω να σε ρωτήσω…είναι βαρετό;
…έχει τρβηγμένη χάλια υπόθθεση;
…κάτι άλλο που σε χάλασε;
:):!: