Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Πάθος και Φαντασία από την Ασία. Συγκεκριμένα το Hong Kong. Είναι μία πολύ καλογυρισμένη ταινία, ειδικά στους φωτισμούς και τα χρώματα, με δυστυχώς πολύ αργή ροή, καθόλου δράση, και γενικά λίγο μπερδεμένο σενάριο με ελάχιστα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Τα οποία περιορίζονται στο μπρός πίσω στο χρόνο, παίρνωντας ένα (υποτιθέμενο) τραίνο. Αυτά μας αφηγείται συγγραφέας λοιπόν, τις περιπέτειες με τις γυναίκες της ζωής του. Η πρώτη μία ώρα δε μου άρεσε και τόσο, η δεύτερη κάπως το διόρθωσε. Προτιμήστε το Enter The Void.

που κολλαει το enter the void?

voider, έχω την εντύπωση ότι έψαχνες κάτι άλλο από την ταινία

Πουθενά εκτός απ’τα χρώματα και τον φωτισμό.

Ναι έψαχνα κάτι πολύχρωμο και πιο πολύ φανταστικό.

Μου φανηκε παιδικο,δεν μπηκα ουτε στιγμη στην ατμοσφαιρα (αν ειχε δλδ :p). Δε ξερω,αν εισαι οπαδος δες το,ισως σου πει εσενα πραγματα. :slight_smile:

…απλά μέχρι τώρα, όσες ταινίες του έχω δει…τις απόλαυσα:):!:

γαμησε στεγνοτατα

Δε λεει και πολλα παρα μονο για το gore του πραματος.Εχει και ψιλοθεαματικο φιναλε :stuck_out_tongue:

Α στο διαλο, υπαρχει και 4?

Υπαρχει μια μικρη ιστορια γυρω απο το Wrong Turn…Θυμαμαι πριν καπου 3-4 χρονια ειτε ειχαμε σχολασει νωριτερα στο σχολειο ειτε ηταν σε καμια γιορτη και φευγαμε νωριτερα. Οποτε λεμε με την παρεα να παμε να νοικιασουμε ταινια και να αραξουμε σπιτι μου. Ε παμε, και ρωταμε τον τυπο εκει περα να προτεινει κανενα καλο ψυχολογικο θριλερακι, χωρις αιματα κτλ, ατμοσφαιρα πρωτιστως. Ε και μας προτεινει το Wrong Turn 2, καθως εχει καθηλωτικη ατμοσφαιρα, λιγο αιμα, ειναι τρομερο και πολλοι το βλεπουν και δευτερη φορα. Οταν το βλεπαμε, ψαχνομασταν ειναι η αληθεια, αλλα φαση ειχε.

:stuck_out_tongue:

Το 1ο ειναι το καλυτερο :wink:

είδα το [B]super 8[/B]…πολύ καλό…η επιτυχία της ταινίας βρίσκεται στο οτι μεταφέρει την ατμόσφαιρα ταινιών που βλέπαμε μικροί

Είδα χθες και το 2ο και είναι ίσως και καλύτερο από το 1ο.

Γενικά τα Ip Man ήταν ωραία δουλεμένα και αξιοσέβαστα ταινιάκια. Και μιλάμε για μεγάλο μαχητή όπως και να έχει. :slight_smile:

Το ‘‘Κάντυμαν’’…ταινιάρα, που είχε και δυο αξιοπρεπέστατες συνέχειες:):!:

Gangster High άλλη μία ταινία με θέμα -τι άλλο- τη βία στα σχολεία (για χάρη γκόμενας τούτη τη φορά)! Δε παραμένει όμως μόνο εκεί, και εν αντιθέση με το Blue Spring που είδα πρόσφατα, αυτή δεν είναι τόσο δράμα, έχει περισσότερο ξύλο φτανωντας λιγάκι τα επίπεδα του άφταστου Crows Zero, μα και του Attack the Gas Station. Σεναριακά όμως δεν αγγίζει σίγουρα το πρώτο, κι αυτό είναι το μοναδικό του μειονέκτημα. Κατατάλλα μου άρεσε και θα έβλεπα και το sequel (άν υπήρχε).

την ταινία δεν την έχω δει αλλά αφού την προτείνετε θα την τσεκάρω μετά την εξεταστική!!! όμως ο donnie yen γαμάει!!φοβερός!!!
κατά τ’άλλα , είδα priests (αρκετά καλό αν και μου χάλασε την αισθητική μου περί vampires) και reign of assassins!!!

Ωραια ταινιουλα μαγκες σε κραταει μεχρι το τελος :slight_smile:

…το Λανγκολίερς, ξεκίνησα πριν λίγη ώρα, του Στίβεν Κινγκ…μετά από πολύ πολύ καιρό:):!:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΛΑΓΚΟΛΙΕΡΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ!

Θενξ στεφ :):!:

ειχα κλασει πιο μικρος που τοχα πρωτοδει