Το 'χω δει, τουλάχιστον αυτό έχει πλάκα!
Το Shark Night δε μου άρεσε λόγω σεναρίου κυρίως.
Το 'χω δει, τουλάχιστον αυτό έχει πλάκα!
Το Shark Night δε μου άρεσε λόγω σεναρίου κυρίως.
ε οκ, εξηγεί: τα νερά είναι υφάλμυρα ;ρ
Διαφωνω cynic.Κατα την γνωμη μου το GSH (το πρωτο)ειναι πολυ ανωτερο απο το football factory
Slipstream ή αλλιώς πως ο οτινανισμός του Hopkins τον οδήγησε να φτιάξει ταινία που μοιάζει του Lynch!
[B]Never let me go[/B]
Ψαρωτικό το story που θα ταίριαζε περισσότερο σε sci-fi ταινία αλλά το σενάριο τοποθετεί την αφετηρία στο παρελθόν και το φέρνει μέχρι το σήμερα δίνοντας μεγαλύτερη αληθοφάνεια. Που όμως πάει στράφι αφού η μικρή διάρκεια της ταινίας και τα μεγάλα άλματα στο χρόνο δεν σου δίνουν την δυνατότητα να δεθείς με τους χαρακτήρες και να τους ακολουθήσεις, ούτε στα “ανόητα” ερωτικά τους παιχνίδια, ούτε να νοιαστείς και τόσο για το προδιαγεγραμμένο τραγικό τους φινάλε όσο καλοσκηνοθετημένα και αν είναι όλα αυτά και όσο καλές και αν είναι οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Υλικό για ένα μικρό αριστούργημα που δεν έγινε ποτέ.
Κατάφερα να δω 45 λεπτά από το Σερλοκ Χολμς το καινούριο. Κάπου εκεί αποφάσισα να πάω στο σαλόνι και να κρεμάσω μανταλάκια με δεκάκιλα βαρίδια στις βλεφαρίδες μου και να φάω ένα μπιφτέκι με ξυραφάκια από ξύστρες και μπόλικο αλάτι. Για κάποιο λόγο μου φάνηκε καλύτερη ιδέα.
Αποψε, το μενου εχει homemade burgers + Football Factory (που αναφερατε και λιγο πιο πισω απ’οσο ειδα) 8)
τι GSH λετε ρε, αυτο ηταν για παιδακια…football factory εννοειται και ειδικοτερα διαβαστε το βιβλιο!kick ass!
Πολύ καλό θριλεράκι με John Cusack.
τόσο χάλια??? και επειδή μου άρεσε πολύ το 1ο περιμένω πώς και πώς το 2ο!!! εγώ είδα τον Μοναχό με τον Βενσάν Κασέλ!!! καλό ήταν αλλά το τέλος απότομο …περίμενα ότι θα έχει ακόμα καμια ώρα!!!
Εξαιρετικη ταινια μυστηριου,δειτε την ολοι τωρα αμεσως:!:
Ποτέ δεν κατάφερα να καταλάβω αν αυτή η ταινία είναι πανέξυπνη ή φουλ βαρετή και ανούσια…
Κάκιστη κωμωδία με videogame tester κι λίγο τσιγαρλίκι. Νόμιζα πως θα φέρνει κάπως του Scott Pilgrim αλλά EPIC FAIL!
Man αυτό το έχω πετύχει αργά σε κάποιο κανάλι και να πω την αλήθεια μου πέρασε ευχάριστα η ώρα. Σίγουρα τίποτα το ιδιαίτερο αλλά not bad για τη φάση του.
Μπά δε μου άρεσε, ηθοποιοί που δε τους ξέρει ούτε η μάνα τους, μέτριες ερμηνείες. Μόνο ο τυπάς που παρίστανε το ρομπότ ξεχώριζε.
Ο οποίος αν θυμάμαι καλά είναι ο ηγέτης των Hatchet και Chillerama;
Το Hatchet το έχω δεί, το άλλο όχι. Και στο Avatar λεει ότι έπαιζε, εγώ βέβαια δεν τον θυμάμαι.
Καλά, στο Avatar παίζει να έχει παίξει και η γιαγιά μου και να μην το ξέρω.
we are back με πολυ λαθος ταινια ομως…απογοητευση…
αποψαρα εδω
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=8028
πρεπει νομιζω να γινει τοπικ ξεχωριστο για ρημεηκς/κροσοβερς/πρηκουελς/σηκουελς κτλ…