Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Αυτο παει ανετα στους πιο ομορφους συνδυασμους.

το ειχα δει και στο σινεμα
πολυ καλη ταινια

Αν ξαναδώ ή ξανακούσω αυτό το “how far will you go” σε αφίσα η trailer ταινίας θα αρχίσω τα χάπια.

πολυ καλη ταινια,αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν των κοινωνικων ταινιων,αυτη μαρεσε…η ταινια παιζει πολυ δυνατα στο συναισθηματικο κομματι και ειναι χαρουμενη και λυπημενη ταυτοχρονα,εξυπνο χιουμορ ανα σημεια και ωραια συνοδεια ηχου κατα ολη την διαρκεια της ταινιας.

φοβερη ερμηνια bill murray αλλα και scarlet johanson την οποια την παντρευομαι χτες κιολας

[SPOILER][/SPOILER]

…άη μπεγκ γιορ μπαρδόν…τι θά’βλεπα απόψε…’‘Παρασκευή Και 13’’:):!:

[B]50/50[/B]

Ωραία ταινία. Βαρύ θέμα, καρκίνος και μάλιστα βασισμένο σε αληθινή ιστορία, αν διαβάσει κάνεις μια μικρή περίληψη της ταινία θα ετοιμαστεί για ένα μελόδραμα επικών διαστάσεων αλλά ευτυχώς και σεναριακά και σκηνοθετικά μένει μακριά από τέτοιες κακοτοπιές.
Ένας 27 χρόνος τύπος χαμηλών τόνων ανακαλύπτει σε μια εξέταση ρουτίνας πως έχει καρκίνο, αυτό που παρακολουθεί η ταινία είναι η μάχη του με την νόσο αλλά και το πως αυτό επηρεάζει τους γύρω του. Όταν όμως ο πιο κοντινός φίλος του είναι ο θεοπάλαβος Kyle (Seth Rogen) τότε η ταινία παίρνει διαφορετική τροπή από αυτή που θα σκεφτόταν κανείς. Όπως συμβουλές για το πως να εκμεταλλευτείς τον καρκίνο ώστε να ρίξει στο κρεβάτι γκομενάκια σε μπαρ. :lol:

Πετυχημένος χιούμορ και λεπτοί σκηνοθετικοί χειρισμοί όταν το κλίμα βαραίνει. Υπέροχες όσο και συγκρατημένες ερμηνείες από όλους τους πρωταγωνιστές με τον Joseph Gordon-Levitt να δίνει μεγάλη ερμηνεία. Προτείνετε.

Το είδα κι εγώ προχτές το 50/50, όντως καλό κι ο Levitt φάνηκε πιο συγκεντρωμένος απ’ότι στο Hesher.

Like A Dragon του Takashi Miike για σήμερα. Μεταφορά από yakuza παιχνίδι νομίζω. Είχε ενδιαφέρον και ήταν καλογυρισμένο ειδικά φωτισμοί και λοιπά, θα προτιμούσα όμως λίγη περισσότερη δράση όπως στο τέλος, και φυσικά το σενάριο κάπου να είχε πιο πολύ νόημα. Δώστε του να κάνει και το Tekken και θα βγάλει διαμάντι!

Το παρακατω. Καλη ταινια, τον Μελ Γκιμπσον τον εχω σταθερα στην καρδια μου πλεον, επι εποχης φονικων οπλων και λιγο μετα δεν τον αντεχα. Ωραια σκηνοθεσια κι απο τζοντι φοστερ.

Ένας Χάνιμπαλ πάντα είναι καλή επιλογή άμα αράζεις με φίλο και δεν ξέρετε τι να δείτε…

…εγώ πάντως τώρα είδα το ‘‘Γλυκιά Μου Άλις’’, την πρώτη ταινία της Μπρουκ Σιλντς…στο πρώτο τέταρτο παίζει…θρίλερ με ποκύ ωραία ατμόσφαιρα, και ανατροπές:):!:

Not bad. Το έχω από κάποιο περιοδικό αυτό σε DVD. Περνάει άνετα η ώρα…

φοβερη ταινια

[B]Johnny English Reborn[/B]

Η πρώτη ταινία δεν μου είχε αρέσει ιδιαίτερα, γενικά τα γκακς του Atkinson έχουν κουράσει εδώ και καιρό. Αυτό το σικουελ πάντως δεν είναι και τόσο άσχημο, μπορεί και πάλι οι παλαβομάρες του Mr. Bean να είναι προβλέψιμες όσο δεν πάει αλλά ομολογώ πως σε αρκετά σημεία γέλασα και γενικά η ώρα πέρασε ωραία. Μάλλον οι χαμηλές απαιτήσεις όταν έκατσα να δω την ταινία λειτούργησαν υπέρ της.

Κορυφή πάντως η σκηνή λίγο μετά τους τίτλους τέλους.

Κι εγω το ιδιο με τον απο πανω…Συμπαθητικη.
Επισης για το Lovely Bones,απο τις αγαπημενες :slight_smile:

[B]’‘Mystic river’’[/B] (στα ελληνικά: ‘‘Σκοτεινό ποτάμι’’), δεν την είχα δει μέχρι τώρα. :-s Όπως την περίμενα, ταινιάρα με τα όλα της, με έναn Sean Penn για άλλη μία φορά καταπληκτικό. Και πόσοι γνωστοί ηθοποιοί, ρε 'σύ, γενικά πολύ προσεγμένη σε όλα της. Και βασικά η πλοκή ήταν πολύ γαμάτη, έτσι όπως εξηγούνται όλα στο τέλος.

Πολυ ωραια ταινια το Mystic River με Oscar o Sean Penn και Tim Robbins .

και πολυ τουμπανο φιναλε

the skin i live in

σιγα τα ωα

Μετα απο εκτενεστατες συζητησεις-προτασεις με 2 φιλους, ξεκινησαμε απο το The Guard για να παμε στο In brudge και απο κει στο A fish called wanda για να καταληξουμε να δουμε τελικα…αυτο:

:razz:

με λιγες μπυρες και ναρκωτικα θα βλεποταν ακομα πιο ευκολα, ευτυχως υπηρχε διαθεση για σχολιασμο χτες με αρκετα εξυπνου stand up τυπου ατακες, οπωτε μπορω να πω οτι η προβολη ηταν ακρως επιτυχημενη…
(οκ, η ταινια ηταν μαπα παντως, μην την δει κανεις αμα δεν πληρει καποιες απο τις παραπανω προυποθεσεις)

[SPOILER][/SPOILER]

Χθες ειδα τον πρωτο Αρχοντα.

[SPOILER][SPOILER][SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]