Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

μη τολμήσει μετά και μου ξαναπεί κανείς κουβέντα, σκέτες αφίσες θα ποστάρω κι εγώ μαλακισμένα!

lolol σε ειχαμε αποπαρει στην αρχη και το κρατας Voider ! :smiley:

ε και εσύ δικαιολογία ψάχνεις επειδή βαριέσαι μου φαίνεται

Voider, πιο δύσκολο το κάνεις, μπες κι εσύ στον αγώνα :stuck_out_tongue:
Πάντως, πραγματικά, δε νομίζω κανείς να ενδιαφέρεται απλά για το ποια ταινία είδαμε σήμερα. Πέντε λόγια να πούμε, να εγκλιματίσουμε τους άλλους, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και γούστα. Αυτονόητο μου φαίνεται.

απ’το να ακούω και τον μαλάκα τον Γράκχο να με λεει ποζερά επειδή δε του αρέσουν αυτά που γράφω, ναι το προτιμώ!

Wow, what an EVIL guy :!:

οντως οι ξεκαρφωτες αφισες δινουν ενα μυστηριο στην ταινια και κινουν την περιεργεια αυτου που τις βλεπει,παρακινοντας τον να δει την ταινια…

χωρις να προειδοποιηθει οτι θα πεταξει στα σκουπιδια 2 ωρες απτην ζωη του:lol::lol:

καλα ντε, μια μαλακια καναμε, μη βαρατε
δεν ηξερα οτι ηταν [B]υποχρεωτικο [/B]να γραφουμε κατι για την ταινια
sorry κιολας απο οσους πειραχτηκαν τοσο πολυ, δε θα ξαναγινει

…το ‘‘Οχειρό’’ του Στίβεν Κινγκ, μού’ρθε να ξαναδώ…και τη ευχαριστιέμαι, ακόμα μια φορά:):!:

[B]The Grey[/B]

Εντάξει γάμησε. Ταινία επιβίωσης με υπαρξιακές ανησυχίες, σκηνοθετικά χτίζει μια απίστευτα επιβλητική ατμόσφαιρα χωρίς ίχνος υπερβολής, κλειστοφοβική έστω και αν είναι σε εξωτερικές τοποθεσίες. Μου αρέσει όταν ένας σκηνοθέτης καταφέρνει και μετατρέπει το τοπίο γύρω του σε ξεχωριστό χαρακτήρα. Στα δραματικά μέρη σου μεταδίδει μια απίστευτη μελαγχολία χωρίς ίχνος από μελό και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Πολύ δυνατή ταινία, απίστευτο φινάλε.

είδα χθες το warrior.

πρώην αλκοολικός και πρώην πυγμάχος πατέρας, και 2 γιοι του.μακριά ο ενας απο τον άλλον ως που την στιγμή που θα έρθουν κοντά(οχι και τόσο, ή οχι?) για ενα τουρνουά μεικτών πολεμικών τεχνών με διαφορετικούς σκοπούς και οι 3.

και δεν ξέρω τι να πω.
ήταν γεμάτο στα κλισέ, οι χαρακτήρες ήθελαν λιγο περισσότερο ανάπτυξη(ειδικά για το παρελθόν που μοιάζει να το ξεπετάει εύκολα ενώ εκεί είναι όλο το ζουμί, αν και καποιος θα έλεγε οτι έξυπνα δεν πατάει σε εύκολες συγκινησιακές παπαριτσες σε αυτο το σημείο), και το φινάλε είναι κάτι που περιμένεις.

έλα όμως που μου άρεσε.!
2 ώρες περάσαν χωρίς να καταλάβω το πως, και στο τέλος ενώ περιμένεις κάποια πράγματα που θα είναι σίγουρα εκεί δεν σε χαλάει που τα βλέπεις, αλλά συγκίνησε(και πορώνεσαι θα έλεγα:p).
ο νολτε εξαιρετικός στον ρόλο του, και οι δυο του γιοι πολύ καλοί στους σχετικά αντίθετους ρόλους που είχαν

για πείτε και κανείς άλλος που την έχει δει.

Κωμωδία με καλοφτιαγμένα σκηνικά ορισμένα κι από εφημερίδες και λοιπά τα οποία δημιουργούν κάπως παραμυθένια ζεστή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς το σενάριο ήταν λίγο προβλέψιμο και οι ηθοποιοί άγνωστοι με αποτέλεσμα οι ρόλοι να μην είναι και τίποτα σπουδαίο.

[B]Let me in[/B]

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ever. Φανταστικό remake σε μια καταπληκτική ταινία το Σουηδικό Let the right one in. Όταν είχα ακούσει για το remake αυτό και μάλιστα από τον σκηνοθέτη που μας έχει δώσει παπαριές σαν το cloverfield η το under siege με τον… Seagal τα facepalm ήταν αλλεπάλληλα. Ποιος να το φανταζόταν όμως πως θα είχαμε ίσως το καλύτερο remake μη αγγλόφωνης ταινίας που μπορώ να θυμηθώ. Δεν ξεπερνά το original και αυτό γιατί το orginal ήταν ένα μικρό αριστούργημα αλλά η τούτη εδώ είναι και πίστη όσο πρέπει χωρίς να καταντάει απλό αναμάσημα και δημιουργεί μια φανταστική ατμόσφαιρά αντάξια της Σουηδικής. Πλέον καμία γκόμενα δεν έχει δικαιολογία για να μας τα πρήζει με την υπέρτατη μαλακιάρα που λέγεται twilight όσο υπάρχει αυτό. :roll:

θα πεταχτω εδω και θα πω οτι διαβασα προσφατα το βιβλιο και ειναι τελειως αρρωστο.καμια σχεση με την ταινια(αν και η σουηδικη ειναι καταπληκτικη αλλα οχι αρρωστη)

A Torinoi Lo. καπου εδω υπηρχε και μια κουβεντα για την ταινια αλλα δεν μπορω να την βρω…

με ποιόν τίτλο κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

Το Άλογο του Τορίνο (The Turin Horse)

Αν απάντησες σε μένα η ερώτηση μου αφορούσε το βιβλίο για το let me in :p:p

ό,τι να ναι :lol:

ουτε το ιδιο το Αλογο του Τορινο δεν θα καταλαβαινε τι λετε… :lol: