Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Έχει Ελληνικό τίτλο?

Ναι. Misery.

Ειδα το Permanent Vacation,η πρωτη ταινια του Jim Jarmusch και
ηταν πραγματικα πολυ ομορφη.
Ειναι ενας νεαρος που δεν μενει σταθερος σε ενα τοπο αλλα του αρεσει να
μετακινειται χωρις να εχει υποχρεωσεις,δουλεια κλπ
Χαλαρη ταινια.Πολυ μου αρεσε :slight_smile:

Τόσο Ελληνικός…:stuck_out_tongue:

Lol, εχεις ρωτησει για τις ταινιες που μονο στα ελληνικα δεν ειναι! Η διπλη ζωη της βερονικα ειναι la double vie de veronique που ρωταγες και το misery ειναι… misery (μίζερι :Ρ) :stuck_out_tongue:

ειδα το καλοκαιρι με τη μονικα του μπεργκμαν που το χε στο σινεμα. καλη αλλα σε σχεση με τις υπολοιπες που χω δει του ιδιου θα ελεγα η λιγοτερο καλη

Και το In Bruges πώς είναι στα Ελληνικά?

Aποστολή στην Μπριζ. Άλλο…

Το “Starter For 10” (“Ο Πρωτάρης Της Χρονιάς”), πολύ ωραία ταινία, στην οποία συμμετέχει η γλυκιά Rebecca Hall.

Αυτές είναι επιλογές!!!:respect: :respect: :respect:

Είδα το Death Proof πριν λίγο.
Ο Κουέντιν ακόμη μια φορά έδειξε την απίστευτη μεγαλοφυία του.
Η ταινία αρχίζει εντυπωσιακά , στην μέση κάνει μεγάλη κοιλιά με βαρετούς διαλόγους και στο τέλος απογειώνεται.
Στα συν επίσης ο φοβερός Κερτ Ράσελλ και οι ωραίες παρουσίες.:smiley:

Μου έχουν πει ότι έχει ένα από τα αθλιότερα φινάλε έβερ.

Ήτανι λίγο ξενερουά για μένα.
Για άλλους ίσως ήταν πολύ καλό.
Ανάλογα ποιον χαρακτήρα θα “επιλέξεις” στην ταινία.:wink:
Δες το και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Οντως, δικιο εχει ο scourge. Εγω πχ ημουν με την νικητρια μερια. Αλλα γενικα γουσταρα γιατι ηταν ανατροπη το ολο σκηνικο! Καλο ρε ηταν ρε σεις. Και ειχε γι’ακομη μια φορα τελεια μουσικη.

To φινάλε είναι θειλά! Τελειώνει λίγο άκυρα, γι αυτό ίσως να σου είπαν ότι είναι μούφα.

…μεσα στις τοπ χειροτερες ταινιες που εχω δει:? …φτηνη αντιγραφη του DUEL του σπιλμπεργκ,με αθλιους κ καλα δηθεν διαλογους…μονο το στριπτιζ κ το γκαζιδι λιγο αξιζαν…Planet terror ρε,αυτη ηταν ταινια…(ειμαι κ ολιγον τι ταραντινο αντιφαν βεβαια,αλλα κ παλι,μεγαλη αρπαχτη για μενα το ταινιονι…κ το kill bill για χαβαλε ηταν,αλλα ελεγε κιολας…αυτο δεν ξερω…δεν βρισκω τπτ που να μου αρεσε…)…ταραντινο τωρα,τι ναπεις…(ελπιζω να μην ξεσηκωσα κανα φαν κ μου την πεσει:p :smiley: :smiley: )

Μόλις κέρδισες επάξια ένα μεγαλοπρεπέστατο IGNORE. Καλορίζικο και σε καλή μεριά.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

To Death Proof ήταν ταινιάρα. Για μένα ακολουθεί τα Pulp Fiction και Reservoir Dogs.

Οι διάλογοι ήταν Tarantin-ίστικοι:D
Τους βαρέθηκα σε μερικά σημεία (ειδικά με τις 4 φίλες εστίασε πάάάρα πολύ).
Γενικά έχει γράψει πολύ καλύτερους διαλόγους.

Εντάξει δεν ακολουθεί αλλά μια χαρά είναι και αυτό:p

Το είδα και γω με την σειρά μου και συμφωνώ σε όλα!:thumbup:

Forrest Gump: Μπορεί μια ταινία στην οποία ακούγεται το Free Bird να είναι κακή? :stuck_out_tongue: Σοβαρά τώρα, και γαμώ ήταν, κι ας ήταν τίγκα στους συναισθηματισμούς. φχαριστήθηκα!8)