Μαλακία ολκής. Το στόρι ηλίθιο (λεφτάς απαγάγει παρκουρδόρους και τους βάζει ένα κολλάρο που ανατινάζεται όποτε θέλει αυτός και τους βάζει να τρέχουν σε αγώνα παρκούρ για να διασκεδάσουν άλλοι λεφτάδες), οι ηθοποιοί ηλίθιοι και ατάλαντοι (μόνο ένας παππούς αξίζει) και γενικά όλα είναι ηλίθια. Τσάμπα χρόνος.
και αυτό
Μετριότατο horror movie που ναι μεν έχει ατμόσφαιρα αλλά το σενάριο εξελίσσεται χαζά και καταντάει να έχει χαζό τέλος. Εγώ προσωπικά ξενέρωσα
Είδα το house of sand and fog(2003) με την κουκλαρα(μην πω τιποτα αλλο) jennifer connelly… Ενταξει ειχε τις ωραιες στιγμες του-το γενικο νοημα που εβγαζε μ αρεσε αλλα γενικα επασχε αρκετα…:!:
Αφού έμεινα χθες όλη μέρα χωρίς pc είπα να ξεθάψω καμιά ταινία από την συλλογή μου και να την δω στο dvd player στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που δεν την ξέρει ακόμα και αν δεν την έχει δει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές την έχω δει, σίγουρα διψήφιο το νούμερο, αλλά για μια ακόμα φορά την απόλαυσα σαν να ήταν η πρώτη. Μερικές από τις καλύτερες ατάκες και σίγουρα τα καλύτερα κυνηγητά με αυτοκίνητα είναι εδώ μέσα. Απόλαυση.
νεαρός με πολλά προβλήματα γυρίζει σπιτι του μετά απο χρόνια εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του.
εκει θα προσπαθήσει να καταλάβει αν ο κόσμος είναι τόσο αδιάφορος(και δύσκολος απο την άλλη), ή αν ο ίδιος δεν μπορεί να δεχθεί το πως είναι τα πράγματα και να προχωρήσει για να βρει το ποιος πραγματικά είναι.
για να βρει την άκρη θα βασιστεί σε μια κοπέλα μου γνωρίζει(ναταλι πορτμαν.ξανά) και στους παιδικούς του φίλους που με πρώτη ματιά μοιάζουν να είναι κάποια ρεμάλια που έχουν μείνει στην εποχή που ήταν παιδιά.
ωραίο ταινιακι σε βάζει στο κλίμα χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς(αν και εχει ευκαιρίες) και προσπαθεί να δείξει πως η ζωή δεν είναι αυτά που σου έχουν συμβεί ή αυτά που δημιουργείς εσύ, αλλά ένας συνδυασμός και των δυο. απλά η επιλογή σε τι θα αγκυστρωθεις κάνει την διαφορά.
Life is life που έλεγαν και οι opus(ελα που δεν ξέρετε το κομματι.ψεύτες)
Πριν την κωμωδία inner space υπήρχε αυτό εδώ. Όλη η ταινία είναι τα σκηνικά που αναπαριστούν τον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά τα άλλα τυπική περιπέτεια αγωνίας με προβλέψιμες ανατροπές. Ακόμα και σήμερα πάντως αξίζει μια προβολή.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Έτος 907 μ. Χ. Η περίφημη δυναστεία των Τανγκ «πνέει τα λοίσθια». Ο αυτοκράτορας παντρεύεται την αρκετά μικρότερή του Γουάν. Η κοπέλα όμως είναι ερωτευμένη με τον Γου Λουάν, γιο του αυτοκράτορα.
Τα χρόνια περνούν και ο πατέρας του Γου Λουάν δολοφονείται από τον αδελφό του. Ο τελευταίος, που αποκτά και το θρόνο και την Γουάν, εξορίζει τον Γου Λουάν ενώ σύντομα διατάζει τη δολοφονία του. Παρόλα αυτά, ο Γου Λουάν, που κατορθώνει να επιζήσει της απόπειρας, επισκέπτεται το παλάτι?