Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Σόρρυ KEN, αλλά…
Το Hugo μια αηδία ήτανε.
Χωρίς πλάκα.

Eπιχειρηματα
χωρις πλακα!

Συμπαθητικό θριλεράκι με κακή όμως ηθοποιία…

… περιπέτεια στην αγρια φύση με απλή ξεκάθαρη πλοκή. Το τέλος τησ με ξενέρωσε λιγάκι , αν και ήταν απρόβλεπτο

[SPOILER][/SPOILER]

1. Στήριξε την ταινία του σε ένα παιδάκι(δεν φταίει αυτό που είναι άμπαλο, για την ηλικία του καλό ηταν, δεν ήταν βέβαια και Haley Joel Osment) και όχι μόνο σε αυτό αλλά και στην wannabe-Ερμιόνη ή δεν ξέρω και γω τι- ατάλαντη Chloe Moretz. Μια κούραση ήταν.
    Είχε στο cast του τον Saruman και τον έβαλε να πει 2 φράσεις όλο κι όλο.
    Το μόνο θετικό στο cast το βρήκα στον Sasha Baron Cohen. Άντε και στον Ben Kingsley που πάλι όμως ήταν περιορισμένος από τον χαρακτήρα που έπαιζε.

2.Το σενάριο το ίδιο που είναι ανύπαρκτο. Μηδέν φαντασία από άλλου ξεκινάει δεν ξέρει που θέλει να πάει αλλού πάει και τελειώνει(και αυτό πάλι με fillers.

Μόνο με γαμάτη φωτογραφία(που την παρατήρησα από την πρώτη σκηνή και ενθουσιάστικα, κακώς τελικα) δεν κάνεις ταινία.

Και για να μην βιαστείτε να κρίνετε το γούστο μου κλπ, σας λέω ότι γενικά γουστάρω όλα τα είδη ταινιών, και Mindfuck(π.χ μου άρεσε πολύ το Imaginarium of Dr. Parnassus, το παράδειγμα αυτό το φέρνω γιατί για την συγκεκριμένη ταινία έχω ακούσει να της σέρνουν τα χίλια μύρια, δεν είναι Fight Club ξέρω γω που ντάξει γούσταραν ακόμα και άμυαλοι στρατόκαυλοι ας πούμε) και μη-Mindfuck, και μπερδεμένα -φαινομενικά- σενάρια, και “κουραστικές” ταινίες και απ’όλα.

Τo Hugo όμως παραμένει [B]ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ[/B]

Ενταξει γουστα ειναι αυτα.Εμενα παντως μου αρεσε :slight_smile:

Ειχα να την δω πολλα χρονια και σημερα που την ξαναεβαλε η nova αραξα να την ξαναδω.Τρομερη ταινια παιδες και τρομερη ερμηνεια απο τον Ντενζελ Ουασινγκτον.Οποιος δεν την εχει δει να το κανει.Αξιζει :wink:

Απ’τις τελευταίες του Coppola, ένα ρομαντικοδράμα που το λές και μυστηρίου, μπλέκωντας τον χρόνο και θυμίζωντας λίγο και Benjamin Button. Τελικά δύσκολο πράμα ο έρωτας…

την τελευταια εξοδο ρητα χειγουορθ για μια ακομα φορα,4η νομιζω.δε βαρεθηκα ουτε λεπτο.χαλαρα στο top 5 αγαπημενων μου ταινιων.

ελπιζω να την ειδατε και εσεις.

σ’ ακούω καρδιά μου δεν είμαι κουφός…

Δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε, μόνο κλάμα στο τέλος.

Ταινία απλά για να περάσει η ώρα, κλασική περίπτωση όπου ισχύει το κάθε πέρυσι και καλύτερα :slight_smile:

Funky Forest
οποιος θελει να τσουρουφλισει το μυαλο του ας τοδει(μονο με παρεα και εφοδια,αλλιως δε νομιζω να παλευεται).ισως η πιο wtf ταινια που εχω δει

[SPOILER][/SPOILER]

σαν γνωστός japan-o-φίλος το έχω ήδη δεί. Αλλά εξίσου παράξενο ήταν και το Shinboru, κι άλλες τόσες ταινίες από εκεί.

‘’[B]Rise Of The Footsoldier[/B]’’(2007) του [B]Julian Gilbey[/B]

H ταινια ειναι κατι σαν ενα συγχρονο ‘’[B]Godfather[/B]’’ καθως αφηγειται και παρουσιαζει την ανελιξη στο χωρο του υποκοσμου ενος hooligan της [B]West Ham[/B] που εχει στο αιμα του τη βια και επιδιδεται σε ξυλοδαρμους,κλεψιες και βανδαλισμους απο πλακα.Στη συνεχεια ομως η πορεια του εχει να παρουσιασει βρωμοδουλειες με ναρκωτικα και σπειρες με στεροειδη και απαγορευμενες ουσοες,πληρωμενες δολοφονιες,βια,sex,παρανομια κι αλλα τετοια!!
Το film εινια πολυ βιαιαο,θα ελεγα ειναι ενα festival βιας και η τρεμαμενη camera στο χερι το κανει πολυ μα πολυ ρεαλιστικο καθως ουτως η αλλως προυπαρχει διαχυτη μια ντοκυμαντεριστικη ματια και δομη μια και η ταινια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα.Βλεπουμε λοιπον σε αλλη μια ταινια το πως μερικοι ανθρωποι εχουν τη βια μεσα τους και μπορουν να προκαλουν παραβατικη συμπεριφορα απο απολαυση,απο παθος,αλλα και για επιβιωση στην τελικη αναλυση.Μεσα στην υπερβολικη δοση βιας και αιματος η ταινια εχει ακραιφνη ρυθμο,ειναι συμπαγης,σιγουρα entertaining και στο τελος δινει τροφη για σκεψη.
Θετικη εντυπωση προξενει η εξιστορηση με χρονολογικη μορφη καθως τα πραγματα ξεκινουν απο τις απαρχες της δεκαετιας του 1980 και φτανει μεχρι τα μεσα αυτης του 1990 και το πραγμα πηγαινει και μουσικα,απο το punk μεχρι το rave!!!
Φοβερη σκηνη στο πρωτο 20 λεπτο του εργου,οπου οι οπαδοι πλακωνονται και απο πισω ακουγεται το ‘’[B]We Are The Road Crew[/B]’’ των [B]Motorhead[/B]!!!

καθε χρονο το βλεπω

και

Vatos Locos for ever!!!

κ εγω σημερα. περιεργη ταινια. πολυ ανωμαλια το ολο θεμα! αρκετα καλη.

μέτριο κωμεντί/sci-fi, είπα να το δώ περιμένωντας τα Men in Black 3 κι Iron Sky.