πολυ ωραια ταινια!!!
δε μου άρεσε καθόλου μα καθόλου,μεγάλη απογοήτευση για μένα η ταινεία[-X
γραφετε και δυο λογια μωρε
[B]the fighter[/B]
καλη αλλα ως εκει.δεν τραβηξα και τα βυζγια μου κιολας.θα πω οτι ξεχωρισα κυριως ερμνηνειες οπως του κριστιαν μπειλ ως πρεζακια αδερφου-μεντορα και την κα τα πλη κτι κη melissa leo ως μανατζερ-καταπιεστικη μανα.ιστορια κλισε(αν και βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα.συνηθως μ αρεσουν οι αληθινες ιστοριες.να προβληματιστω?)
αυταα.
Τι λες τώρα, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να πάει το χέρι από το ποντίκι στο πληκτρολόγιο;
Σοβαρά τώρα προτείνω να γίνει και ένα δεύτερο θέμα για το τι ταινία είδατε όπου θα είναι κάτι σαν το τι ακούτε τώρα. Όποιος δεν γουστάρει να γράφει 2 λόγια ας μπαίνει εκεί και ας βάλει όσες αφίσες ταινιών θέλει να βγάλει και το άχτι του βρε παιδί μου.
=D>=D>=D>
…’‘Wrong Turn IV’’:):!:
καλο ητανε ειχε την πλακιτσα του.he just stopped living and then he died χαχα
πολύ καλό.
Μπήκε χαλαρά στις τοπ αγαπημένες ταινίες μου. Αν υπήρχε thread ΟΜΟΡΦΕΣ ταινίες θα έπρεπε να μπει εκεί
…μέπιασε νοσταλγία σήμερα να δω μετά από πολύ καιρό την ''Γλυκιά Συμμορία:):!:
Ξενοιασια στο επακρο.
Σαν τον Newman δεν εχει ρε φιλε.
Un-fucking-believable Οπως λεει και ο Newman μεσα στην ταινια
Τσιτωμενη σκηνη ^^
Και γαμω τις ταινιες.Πολλη ενταση,αλλα ο σκηνοθετης της μετα πηγε στο Χολυγουντ και ξεφουσκωσε γυριζοντας μετριοτητες.
…ότι πρέπει γιαυτό που ζούμε είναι το American History X…το ξαναβλέπω μετά από κάμποσο καιρό:):!:
οχι ρε φιλε το kontroll!!!
3η γυμνασίου η πρωτη μου ταινια με το dvdrom μου…
την πηρα γιατι ειδα πισω στη περίληψη “συμμοριες εισπρακτόρων!!! ,ενας serial killer και ενα κουνέλι”!!!
δεν ξερω αν έφταιγε η ηλικία αλλα προφανώς και δεν μου ειχε αρεσει…
μετρια προς καλη
το αλλο το control ειναι καλυτερο