Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

…πιο άλλο;:):!:

[SPOILER][/SPOILER]

^^επος.

…οπ δεν τό’χα υπ’όψιν μου…θα τσεκάρω, σύντομα:):!:

αν γουσταρεις joy division θα λατρεψεις.ειναι η ζωη του τραγουδιστη τους ian certis σε περιπτωση που δεν το ξερεις.

εγω που γουσταρω Joy Division αλλα δεν μου πολυαρεσε το Closer ειμαι σοβαρα;; :lol::lol:

…τι λέει το αποπάνω;:):!:

2 ώρες που θα ήθελαν να επαναλάβουν το Fear and Loathing in Las Vegas μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει τη ψυχεδέλια του και είναι γυρισμένο στο Πουέρτο Ρίκο. Οπότε είναι κάπως πιο “φτωχό” άν και καλοκαιρίνo με αρκετή θαλασσίτσα. Με τον Ντεπ σε ρόλο δημοσιογράφου, χωρίς να ξεπερνά τόσο τα όρια. Βλέπετε ευχάριστα αλλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Τέσπα για σήμερα:

Aυτο τι λεει… ?
( αρχισες να μη γραφεις παλι ! )

Ωραία Σκανδιναβική κωμωδία με θέμα μία μόνιμα καυλωμένη έφηβη. Παραπάνω από αξιοπρεπής ταινία, καλό χιούμορ, μια χαρούλα…

θα τσεκάρω…

Φαντάσου το 50/50 χωρίς το ρόλο του Seth Rogen, και σε μικρότερη ηλικία ο πρωταγωνιστής. Έχουμε έναν μοναχικό έφηβο λοιπόν με καρκίνο, που παρόλο που πρόκειται να πεθάνει σύντομα, τον αναγκάζουν οι γονείς του να πηγαίνει κανονικά σχολείο. Η μόνη του διαφυγή είναι η ζωγραφική, ζωγραφίζει συνέχεια όπου βρει και καθώς φαντάζεται/ονειρεύεται οτί είναι σούπερ ήρωας τον βλέπουμε και σαν κόμιξ σε ελάχιστες σκηνές. Το τέλος δεν ήταν και τόσο ευχάριστο αλλά οκ πιστεύω θα αντέξεις…

Ναι δε ξαναγράφω πλέον εγώ εδώ. Και που κάνω login και ποστάρω την αφίσα πολύ είναι. Ούτε συμμετέχω πουθένα αλλού, σε κανένα άλλο θέμα του forum. Όποιος θέλει άποψη πάντως για κάποιο ταινιάκι μπορεί να με ρωτήσει. :slight_smile:

πουρκουα?

Ναι ομως μη θυμωσεις αργοτερα και δεν βαζεις ουτε τις αφισες. :frowning:

Βαριέμαι να πληκτρολογώ και να σκέφτομαι.

σε καταλαβαινω

Μια όμορφη ταινία που πραγματεύεται το τι είναι τελικά η ευτυχία…

[SPOILER]Υπόθεση:
Ο Γκανγκ Ιν Χο, που εργάζεται για να κερδίσει χρήματα για την εγχείρηση της κόρης του, διορίζεται σε ένα σχολείο για κωφά παιδιά στην πόλη Μου Τζιν. Αλλά αυτό που ανακαλύπτει εκεί, είναι μια άσχημη αλήθεια: τα παιδιά κακοποιούνται σωματικά και σεξουαλικά από τους δασκάλους τους. Όταν αποφασίζει να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των παιδιών και να αποκαλύψει τα εγκλήματα που διαπράττονται στο σχολείο, ο Ιν Χο συνεργάζεται με την ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Σέο Γιου Τζιν. Σύντομα, όμως, συνειδητοποιούν ότι ο διευθυντής του σχολείου και οι δάσκαλοι, ακόμα και η αστυνομία, οι εισαγγελείς και η εκκλησία της κοινότητας, ουσιαστικά προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα!!!

[B]Πολύ καλή!!![/B][/SPOILER]

[SPOILER]Υπόθεση:
To Cold Fish του Shion Sono αποτελεί την ταινία έκπληξη που έσφιξε το στομάχι και τέντωσε τα νεύρα μου. Ένας ιδιοκτήτης pet shop με ψάρια ζει μία καταπιεσμένη ζωή με μία κόρη που τον γράφει κανονικά και μία γυναίκα (η δεύτερή του) που δεν τον κατανοεί. Από μία μικροκλοπή της κόρης βρίσκεται υποχρεωμένος σε έναν άλλο ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης τροπικών ψαριών και από εκεί αρχίζουν όλα τα δεινά. Σχοινοβατώντας ανάμεσα στο θρίλερ και το δράμα, ο Shion Sono θέλει να βγάλει οργή και πίεση στο θεατή και το καταφέρνει θαυμάσια. Ο θεατής συμπάσχει με τον αδύναμο οικογενειάρχη που βλέπει το ρόλο του στην οικογένεια ανύπαρκτο και στην κοινωνία μηδαμινό. Όμως θα γυρίσει ο τροχός και το ηφαίστειο θα εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες. Ωμός κινηματογράφος με υπερβολές που δυστυχώς βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Η φωνή της Ασίας είναι δυνατή

[B]Απλά Δείτε Την!!![/B]

[/SPOILER]