…το ‘‘Χιτών’’ και το ‘‘Ο Δημήτριος Και Οι Μονομάχοι’’…τά’χα επιθυμήσει:):!:
Thumbs Up εδώ! :thumbup:
ο Shion Sono μαζί με τον Takashi Miike είναι απ’τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες, και δε νομίζω να ξεπεραστούν ποτέ. Τη συγκεκριμένη την είδα απ’τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε, εντυπωσιασμένος κι απ’τις προηγούμενες δουλειές του και ειδικά το Love Exposure και Suicide Club. Σου προτείνω και το Guilty of Romance, ενώ ανυπομονώ και για το Himizu!
indeed, ταινιαρα το Coldfish!
…το ‘‘The Black Dahlia’’…δεν τό’χα δει…πολύ καλό:):!:
Ωραια ταινιουλα ευχαριστη.Βασιζεται στης ιστοριες διαφορων ανθρωπων την παραμονη της πρωτοχρονιας
…και ποιος δεν παίζει σαυτήν την ταινία8O :!:
Καλα αυτο δεν βγαινει παντα σε καλο stef.Toυλαχιστον αυτη η ταινιουλα βλεπετε ευχαριστα.
Καλο sci-fi ταινιακι,3 εφηβοι,ο ενας σουπερ γκηκ,ο αλλος λιγο στην κοσμαρα του και ο αλλος ο δημοφιλης τυπας του σχολειου,ανακαλυπτουν κατα τυχη μια τρυπα με ενα περιεργο ανεξηγητο πραγμα μεσα,ερχονται σε επαφη με αυτο και αποκτουν τη δυναμη της τελεκινησης.Αρχικα κανουν χαβαλε,αλλα απο ενα σημειο και μετα που βλεπουν οτι οι δυναμεις τους μεγαλωνουν,τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν.
δεν φαίνεται η εικόνα(σε εμένα τουλάχιστον). αλλά είναι το Chronicle .
ειναι στα υπόψιν
ναι στανταρ το Chronicle ειναι,δεν ξερω εμενα πολυ μετριο μου φανηκε και αρκετα απλο’ι’κο,δεν εξηγει τιποτα και αυτο με την καμερα στο χερι λιγο κουραστικο…
Eιδα το Puncture,με εναν πολυ καλο Chris Evans να προσπαθει να ισορροπισει μεταξυ των καθηκοντων του σαν δικηγορος και των χρονιων εθισμων του.Οσο για την ταινια την θεωρω μια απο της καλυτερες της χρονιας που μας περασε!
Την είδα χωρίς τρελές απαιτήσεις εννοείται αλλά τελικά πέρασε ευχάριστα η ώρα χωρίς να βαρεθώ και έβγαλε γέλιο σε 2-3 σημεία. Παραμένει να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια.
…το ‘‘Χιροσίμα Αγάπη Μου’’…είδα χθες βράδυ…υπέροχο έργο:):!:
Πειτε 2-3 τι βλέπουμε απο The Incredible Hulk(2) και iron man 2?
ίδιες μέτριες κριτικές βλέπω.
iron man 2 εννοείτε hulk μονο στους αβενττζερς άξιζε!!
το iron man μου ειχε αρέσει νομιζω…
avengers απο βδομάδα σε κινηματογράφο(αν δεν ξεσπάσει κανένας τρωικός πόλεμος πάλι με την κοπέλα)
εχω κατεβάσει Tyrannosaur και ψάχνω υπότιτλους(και κατεβάζω ταυτόχρονα) για El aura,Little Children,Sideways και Mysterious Skin.
μάλλον θα φάει σουτ το Iron man(και το hulk). περίμενα μια απάντηση δες Hulk, γαμάει… αλλά δεν
γαμαει!