Δεν ηταν κακο.Το ειδα κι εγω προσφατως!
δεν ηταν κακο?και γαμω ητανε!
Αρκετά καλό… Εντυπωσιακη η Jennifer Lawrence στο ρολο της. Νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε μεγαλα πραγματα απο αυτην.8)
Συμφωνω μαζι σου.Πολυ καλη η ταινια και πολυ καλη η ερμηνεια της!!!
ειδα το κρυσφηγετο χθες,πολυ καλος ντενζελ ουασιγκτον
To Enter the Void , μια απογοήτευση…
χρειάστηκαν 3 φορές για να αντέξω να την τελειώσω
No Country For Old Men [2007]
νταααααααξ. καλή ήταν.
Πολιτικά και ψυχολογικά θρίλερ είχε το μενού τις 2 τελευταίες μέρες.
[B]The Manchurian Candidate 1962[/B]
Μετά τον πόλεμο με την Κορέα η απειλή του κουμουνισμού ως μπαμπούλα συνεχίζει να ζει μέσα στην Αμερική. Στρατιώτες που θα γυρίσουν πίσω αρχίζουν να βλέπουν παράξενα όνειρα και θα αρχίσουν υποψιάζονται πως όσα ξέρουν για τα γεγονότα που έζησαν στον πόλεμο δεν είναι αυτά που θυμούνται πραγματικά.
Είχα δει το remake αλλά ποτέ την πρωτότυπη ταινία του 62 που είναι εξαιρετική. Πολιτικές δολοπλοκίες σκοτεινά σχέδια δολοφονιών, ανατροπές και οικογενειακές τραγωδίες. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι εξαιρετικές και η ταινία σε στιγμές πραγματικά σου κόβει την ανάσα. Δεν θέλω να γράψω παραπάνω για να μην δώσω spoiler σε όποιον δεν γνωρίζει. Όποιος δεν την έχει δει την ψάχνει τώρα.
[B]Lifeboat 1944[/B]
Alfrend Hitchcock σκηνοθέτης αλλά εδώ ξεφεύγει από τις γνωστές ιστορίες μυστηρίου. Είμαστε στον δεύτερο παγκόσμιο και μετά από σύγκρουση βρετανικού πλοίου και γερμανικού υποβρύχιου επιζώντες του πλοίου αναγκάζονται να συνυπάρξουν σε σωσίβια λέμβο μαζί με Γερμανό καπετάνιο που διασώζουν. Η βάρκα γίνεται μια μικρογραφία της κοινωνίας με ανθρώπους διαφορετικών απόψεων και πεποιθήσεων (να τον πετάξουν τον Γερμανό στην θάλασσα η όχι; ) και φέρνει πολλά ηθικά διλήμματα στο προσκήνιο. Ο Hitchcock σκηνοθετικά κάνει την μικρή βαρκούλα να μοιάζει μεγαλύτερη από πεδίο μάχης ενώ οι επιζώντες καλούνται να αντιμετωπίσουν την καχυποψία απέναντι στον Γερμανό και τα προβλήματα στην θάλασσα. Γενικά εξαιρετική ταινία που χαλάει στο φινάλε που είναι συζητήσιμο για να μην πω κάτι παραπάνω.
…το ρημέηκ του ‘‘Texas Chainsaw Massacre’’:):!:
προσπαθω καμια βδομαδα να δω τον John Carter αλλα ακομα να φτασω καλα καλα στη μεση…
Τοp-ten ταινια απο καταβολης κινηματογραφου.Η λεξη ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ειναι μικρη για να την περιγραψει!!!
Πολυ γελιο μαγκες δεν μου εμεινε αντερο.Δειτε την
^^ πολύ καλή
Την πέτυχα στην τηλεόραση και έκατσα να τη χαζολογήσω. Είχε το χαβαλέ της, δε λέω…
Εχθές το βράδυ είχε στο star το Anchorman: Τhe Legend of Ron Burgundy και εννοείται πως το είδα για πολλοστή φορά
[SPOILER] Άντε, βγαίνει και το 2 όπου να 'ναι :p[/SPOILER]
και εγω αυτο ειδα αλλα τι 1ηωρα ρε αμπαλοι!!! #-o
…και πριν απ’αυτο που γράφετε το Σταρ είχε το υπέροχο ‘‘1408’’ ,με Κούζιακ, Σάμουελ Λη Τζάκσον:):!: