Ναι και από αυτό, αποψάρα πάντα.
[B]Iron Sky[/B]
Το trailer το είχα δει πριν κανένα χρόνο αν θυμάμαι καλά και ήταν από τα πλέον εντυπωσιακά. Η ταινία τελικά μου άρεσε αν και δεν ήταν όσο καλή την περίμενα. Βρίθει καλών ιδεών αλλά το πρόβλημα είναι πως δίνονται σαν σε σποτάκια, γενικά το σενάριο έχει ένα θέμα συνοχής.
Η ταινία είναι σάτιρα των Ναζί και της ιδεολογίας τους αλλά και ο συσχετισμός της με την σημερινή συμπεριφορά των μεγάλων κυβερνήσεων ανά τον κόσμο. Πετυχημένες σινεφίλ αναφορές (ειδικά στο great dictator του Chaplin) και εύστοχη σάτιρα. Αν ήταν το σενάριο λίγο πιο καλό και με μεγαλύτερη συνοχή, θα μιλούσαμε για πολύ καλή ταινία.
να σε ρωτησω κατι ρε Voider-και καθε Voider δλδ… πραγματικα πιστευεις οτι ενδιαφερει κανεναν τι ταινια ειδες-σαν γεγονος δλδ??Ειναι κατι αναλογο με το τοπικ του ‘‘τι φαγατε σημερα’’ δλδ, πραγματικα δεν νοιαζεται κανεις…δλδ ξυπανω εγω το πρωι με την καψα να δω μια αφισα μιας ταινιας που ειδες??
Το πραμα αλλαζει ομως οταν ποσταρεις-οχι μονο εσυ, αλλα ο καθενας- ενα-δυο σχολια, οχι κατι τρομερο, και ενα απλο ‘‘γαμησε’’ δλδ να πεις…τοτε αποκτα νοημα το εν λογω τοπικ και μονο, μπας και μπει δλδ κανεις στη διαδικασια να ψαξει την εν λογω ταινια εχοντας παρακινηθει και απο την αφισα προφανως αλλα και απο ενα μικρο σχολιο…δλδ το ολο νοημα του τοπικ-φορουμ ειναι αυτο, η κουβεντα και η ανταλλαγη αποψεων κτλ…αλλιως κανεις ενα μπλογκ, ποσταρεις 50 αφισες και τελος…
Καλη ταινιουλα δρασης για να σκοτωσετε την ωρα σας
Κοίταξε, πρίν κανά μήνα έγραφα και την άποψη μου και πληροφορίες για τη ταινία που έβλεπα. Με αναγκάσαν να το κάνω, αφού όμως δε γράφαν ούτε οι υπόλοιποι, σταμάτησα πάλι κι εγώ. Είναι και κουραστικό ορισμένες φορές να πρέπει σόνυ και καλά να γράψεις κάτι, και δεν αρκεί μόνο ένα “γάμησε”. Οπότε μη το βλέπεις έτσι μαν, και στο “τι ακούτε τώρα” δε ποστάρει κανείς σχόλια παρά μόνο άν υπάρξει ενδιαφέρον, αλλά μιά χαρά γίνεται η δουλειά. Το θέμα είναι ότι δίνεις το παρών, κι άμα ενδιαφερθεί κάποιος γι’αυτό που είδες λέτε περισσότερα και ξεκινά η κουβέντα (όπως έγινε και στη πιο πίσω σελίδα λίγο για το Hot Fuzz). Διαφορετικά δεν έχει νόημα να τα γράφουμε μόνοι μας και μόνοι μας να τα διαβάζουμε.
τεσπα, εμενα επειδη το ‘‘τι ακουτε τωρα’’-αν και ποσταρα εκει αρκετα παλαιοτερα- γτπ τοπικ επισης μου φαινεται…και δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το εν λογω εδω γτ ανα περιοδους εχουν γινει πολυ ωραιες συζητησεις και αναλυσεις εδω, δεν ειχε ποτε το χαρακτηρα του ‘‘πεταω μια εικονα και οποιος θελει μετα, αμα του κανει κλικ το περιεχομενο της ρωταει’’…
Επισης πως σε αναγκασαν, με απειλη οπλου? Θεωρω αυτονοητο το γεγονος οτι σε ενα φορουμ μπαινεις για να πεις 5 πραματα με ατομα που πιθανοτατα εχουν τα ιδια γουστα με σενα, να μαθεις και να πληροφορησεις/ρηθεις… οπωτε θεωρω και αυτονοητο οτι οταν ποσταρω σε ενα τοπικ γραφω και το κατιτις μου, χωρις να με ‘‘αναγκασει’’ κανεις…
Κοιτα, δεν στη ‘‘λεω’’ σε προσωπικο επιπεδο ουτε κατι τετοιο, προς θεου, απλα νομιζω-επειδη και εγω εδω, στο σινε τοπικ εχω παλαιοτερα βαλει αρκετη προσπαθεια για μερικα τοπικς και αφιερωματακια- οτι ειναι κριμα να εχει την τυχη του ‘‘τι ακουτε τωρα’’ το εν λογω θεμα εδω, μιας και εχει περασει περιοδους μεγαλης ακμης και νομιζω πως και εγω και πολλοι αλλοι μαθαμε πολλα πραματα στη πορεια…
το ‘‘αν τα διαβαζουμε μονοι μας αφου μονοι μας τα γραφουμε’’ δεν ειναι λογικη, πχ απειρα ποστ του Jiopa εδω εχουν περασει ασχολιαστα αλλα πιστεψε με, εγω τουλαχιστον παντα τα διαβαζω και εχω ανακαλυψει πολυ πραμα που δεν ηξερα μεχρι τωρα-και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος…δεν χρειαζεται υποχρεωτικα να απαντησει κανεις απο κατω για να ‘‘παρουν αξια’’ ή κατι τετοιο…επισης το ‘‘δεν γραφουν οι αλλοι αρα δεν γραφω και γω’’, νταξ, ειναι τουλαχιστον νηπιακης λογικης…
Τεσπα, αμα δεν θελεις μην γραφεις, οκ, τουλαχιστον οσοι απο τους υπολοιπους κανουν το ιδιο, αμα θελετε γραψτε και δυο λογια απο κατω, ακλαφτα δεν πανε, πιστεψτε με…
Unknown
Έχοντας δει σχετικά πρόσφατα την τριλογία του Bourne, ε είναι 2 σκαλιά κάτω
Καλή ήταν όμως, πέρασε η ώρα
The Woman In Black
Σε τέτοιου είδους ταινίες το τέλος καθορίζει σε τεράστιο βαθμό την αίσθηση που σου αφήνει η ταινία σαν σύνολο
Ε ξενέρωσα τελείως
[B]Voider[/B] o lupin εχει δίκιο.
εχεις ποσταρει ενα τόνο ταινίες που συνήθως δεν ειναι γνωστές και οταν ο άλλος θέλει να βρει δυο πράγματα για αυτές, καλά θα είναι να τα έδινες εσύ. έστω και το “γάμησε” που λέει πιο πριν ή ενα “μέτριο για το είδος του”.
μερικές που είναι σε άλλη γλώσσα βογκάω για αρχή να βρω ποιες είναι, και μετά βογκάω να βρω μια κριτική.
ειδικά πάντως επειδή βλέπεις κάποιες ταινίες που δεν είναι οι κλασικές, avengers, κωμωδία με τον χιου γκραντ, πόρνο με αλεξανδρατου,(αν και πριν ποσταρες βαν νταμ:p) το κάνει πιο επιτακτικό να πεις έστω τον τίτλο(είπαμε πότε) και ενα “καλό”, “κακό”,“μέτριο”, “τρέχτε χριστιανοί να το δείτε”.
δεν ειναι λογική το ειδα οτι δεν το κάνουν και άλλοι. και δεν ισχύει το μιλάω μόνος μου.μια χαρα σε διαβάζει ο κόσμος όπως κάνουμε με Lupin, jiopa και λοιπούς. απλά βάζοντας μια κριτική, ή έστω τις λεξούλες που είπαμε, αυτός που θα το δει, σε λίγο καιρό(καθώς εκείνη την ώρα δύσκολο να πεις κατι πάνω σε νέα ταινία) θα επαναφέρει την κουβέντα για την ταινία.
κανείς δεν σε χαρακτηρίζει κάπως επειδή δεν λες κάτι. απλά καλό θα ήταν να το έκανες.
[B]peace! [/B]
Γι’ αυτή όντως, πες 2 λογάκια, απ’ το κάβερ φαίνεται καλή.
Με την απειλή για ban δε θυμάμαι από ποιόν διαχειριστή παλιότερα. Σαφέστατα κι εγώ μπαίνω για να κάνω κουβέντα, όχι μονόλογο. Άν ήθελα μονόλογο θα άνοιγα blog. Όταν όμως ποστάρεις κάτι που δε ξέρει ο κόσμος ή που δε τον νοιάζει, δε γίνεται να κάθεσαι να γράφεις μόνος κατεβατά τζάμπα. Σου τρώει χρόνο και πιάνει και χώρο στο forum. Καλώς ή κακώς δεν ακούμε ούτε βλέπουμε όλοι τα ίδια για να ενδιαφερθούμε για όλα. Ούτε είμαστε σε forum για κινηματογράφο να ρίχνουμε τεράστιες αναλύσεις για να ενημερωθεί ο κόσμος. Ζήτημα άν μπαίνουν 10 άτομα μόνο εδώ. Κι άν ήξερα καμία αξιόλογη ελληνική διαδικτυακή κοινότητα με σχετική θεματολογία, ίσως μετακόμιζα εκεί.
Δε το παίρνω σαν ότι μου τη λες, γιατί δεν έχω απoλύτως κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε με κανέναν άλλον. Απλά μου έχει ξαναγίνει άλλες δύο φορές παρατήρηση εμένα αποκλειστικά, λες και είμαι ο μοναδικός που δε γράφει στο topic, ενώ η πλειοψηφία ποστάρει σκέτη την αφισούλα. Γι’αυτό κι εγώ λοιπόν ακολουθώ την πλειοψηφία κι όχι την μειοψηφία.
Ο jiopas μπορεί να μπαίνει σπανιότερα, εγώ ποστάρω σχεδόν κάθε μέρα. Επίσης εκείνος μπορεί να έχει την άνεση και την όρεξη να γράφει όσο θέλει. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει πως έχουν τα μέλη το ελεύθερο να ρωτήσουν περισσότερα, άν θέλουν πάντα την άποψη μου, και δε προτιμούν την άποψη του imdb.
Πορνό με Αλεξανδράτου δε θυμάμαι να πόσταρα, άν και τελευταία ψάχνω το τελευταίο της Δούβλη στη Σαντορίνη. Τέσπα εσύ δεν έχεις ποστάρει σκέτη αφισούλα ποτε ? Κι όταν την αναγνώρισε ή ενδιαφέρθηκε κάποιος, δε ξεκινήσατε από κάτω κουβέντα ? Πού είναι το πρόβλημα, ντρέπεστε να μιλήσετε ? Σας παίρνει πολύ χρόνο να αφήσετε σχόλιο ρωτώντας άν αξίζει η τάδε ? Ή μηπως παίρνει χρόνο η αναζήτηση της ίδιας της ταινίας πολλές φορές, όταν βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο και μπορείτε να την κατεβάσετε να την δείτε την ίδια μέρα, σχηματίζωντας δικιά σας άποψη.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να φαίνεται άσχημο σε ορισμένους να ποστάρουμε σκέτες αφίσες, αλλά δε το κάνω μόνο εγώ όπως είπα, αλλά η πλειοψηφία. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είμαστε μέστη ζέστη και ποστάρουμε γρήγορα, που να κάτσεις στον υπολογιστή να σκεφτείς. Ποστάρεις την αφίσα μπαμ μπαμ και βγαίνεις.
Και πάλι όμως ξαναλέω, όποιος ενδιαφέρεται για κάτι απλά ρωτάει. Δε δαγκώνουμε. Εγώ προσωπικά όχι μέσω οθόνης. Απλά πρωτού γράψω κάτι θέλω να ξέρω ότι θα διαβαστεί και δε θα πάει τζάμπα ο χρόνος μου.
Καταρχήν είναι γαλλική, φαίνεται κι απ’τον τίτλο. Μη περιμένεις όμως ταινία δράσης με ξύλο γιατί θα απογοητευτείς. Δηλαδή στο τέλος μόνο πέσαν οι πιστολιές οι πολλές, περισσότερο αναλύει την ιστορία πως συνέβη η αεροπειρατεία και λοιπά, και το κάνει με αργούς ρυθμούς. Μέτρια κατά τη γνώμη μου, πήγαινε δες το The Raid καλύτερα.
- :lol::lol::lol: μια μαλακία και μισή είναι. μην την δεις
- ναι . αλλά συνήθως ειναι για να δείξω οτι και εγω είδα το dark kinght ας πούμε. τα έχουν αναλύσει οι ειδικοί εδω μέσα τα πάντα για τετοια ταινια. δεν εχω κάτι να προσφέρω. οταν δω ταινια που δεν ειναι και γνωστή οπως πολλές απο αυτές που βλέπεις, ε λογικό ειναι να θέλει ο άλλος έστω μια λέξη. οχι ανάλυση. μια λέξη
- με σκοτώνεις
- και σου ξαναλέω.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ!! αν ηταν ετσι, ο jiopas πρέπει να εχει κόψει τις φλέβες του εδω και καιρό. απλά το σχόλιο θα πέσει οταν την δει και ο άλλος.
- Ευχαριστώ γλυτώνω και χώρο στο δίσκο.
- Βλέπεις λοιπόν, για τις μεγάλες ταινίες, ανοίγονται ξεχωριστά θέματα, επειδή γνωρίζουμε από πρίν ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα γίνει κουβέντα. Για την τάδε άγνωστη καμμενιά πχ που είδα απο Ιαπωνία, ξέρω ότι δεν ενδιαφέρονται και πολλοί, οπότε γιατί να μπώ στη διαδικασία να γράψω ? Τζάμπα κόπος.
- Έχω δίκιο.
- Ο jiopas δε ποστάρει κάθε μέρα όμως. Και μπορεί να έχει την όρεξη μα και την άνεση, να γράφει κατεβατά.
ok. οπότε ρίχνω σήμα σε όλους να σε ρωτάνε μετά απο καθε αφίσα που ποσταρεις! :lol:
όλα ωραία
on topic
[B][U][SIZE=“4”]El aura[/SIZE][/U][/B]
ενας ταριχευτής ζώων που εχει προβλήματα επιληψίας, προσκαλείτε απο γνωστό του να πανε ταξίδι για κυνήγι.
εχει εκμυστηρευθεί στον γνωστό του μεταξύ σοβαρού και αστείου οτι θα μπορούσε να κάνει το τέλειο έγκλημα(ληστεία) καθώς οι αστυνομικοί(και οι άλλοι κλέφτες) ειναι χαζοί σε σχέση με τον ιδιο.στο ταξίδι που θα παει θα δημιουργήσει ενα μεγάλο πρόβλημα αλλά και μια ευκαιρία να αποδείξει το πόσο δίκιο ή άδικο εχει.
καλή ταινία απο αργεντινη με εξαιρετικό πρωταγωνιστή.
η ταινία παρότι ειναι πάνω απο 2 ώρες, και παρότι δίνει χώρο στην εικόνα σε κάμποσα σημεία, βλέπεται πολύ άνετα και χωρίς να υπάρχει κοιλιά πουθενά.
*σκηνοθετης-σεναριογραφος ειναι ο Fabián Bielinsky (Nine Queens) rip
Καλούτσικο.
πολυ καλη ταινια
Προς Voider,αρχικα…
Συμπαθεστατε φιλε Voider,θα σου πω το εξης.Απο αυτα που βλεπεις και ακους καταλαβαινω οτι εισα ενας ανθρωπος που βλεπει και ακουει πραγματα λιγοτερο διαδεδομενα και αν και προσωπικα δεν εχω τα ιδια γουστα με σενα ,παλια κοιτουσα με πολυ μεγαλο ενδιαφερον τις ταινιες που ποσταρες.Απο ενα σημειο και μετα ομως επαψα,διοτι εσυ ο ιδιος αν και αρκετος κοσμος σε παρακαλουσε να γραψεις δυο σχολια,απαξιωνες τη διαδικασια.
Ακριβως επειδη βλεπεις πραγματα(π.χ ιαπωνεζικα action και horror) τα ξεπετας με μια αφισα.
Προσωπικα θα ηθελα την αποψη σου και νομιζω οτι τοσο ο Lupin oσο και ο Crimson,πανω κατω αυτο σου λενε.
Τωρα,εγω τι να πω?Eχω ανοιξει threads στα οποια κυριολεκτικα γραφω μονος μου(Kιν/φικη Λεσχη Ν.Ιωνιας,Σινε Μεσογειος).
Αφ’ενος το κανω επειδη το σινεμα το λατρευω κι εχω το μερακι να το κανω κι αφετερου αν και δεν βλεπω σχολια,παιρνω θαρρος να συνεχισω απο τα πραγματικα πολλα views.Το οτι καποιος δεν κανει σχολια,δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθει αυτα που γραφεις και ποσταρεις.
Επισης,εγω ειμαι αυτος που μπαινει στο rocking σπανιοτατα(!!!) και δεν ποσταρω καθημερινα(???)!!!
Eχω φτασει σε σημειο να εχω βαλει και τρεις ταινιες την ιδια μερα με κριτικη ουκ ολιγων σειρων και πιστεψε με δουλευω αρκετες ωρες την ημερα!!!
Τες πα,να ξερεις οτι η αποψη σου ειναι σεβαστη και πολυς κομος την περιμενει!!!
Οn topic τωρα…
Aφιερωνω την ταινια σε ολα τα υπουργεια και σε ολες τι δημοσιες υπηρεσιες,αλλα και σε ολο τον κοσμο που ταλαιπωρειται καθημερινα απο αναξιους δημοσιους υπαλληλους που μας στελνουν απο τον Αννα στον Καιαφα,δλδ απο γραφειο σε γραφειο και απο προισταμενο σε προισταμενο για μια σφραγιδα και ενα χαρτι.
Η ταινια δεν ειναι ελληνικης παραγωγης,αλλα μια πολυ επικαιρη ταινια απο την Κουβα και το μακρινο 1966.
Η κατασταση στην Κουβα δεν ξερω αν εχει βελτιωθει,παντως στη δικη μας χωρα η γραφειοκρατια και η καθημερινη ταλαιπωρια σε εφοριες και σε νομαρχιες ,καλα κρατει…
Μια χηρα μετα το θανατο του βιοπαλιστη και αγωινιστη,εργατη συζυγου της,ζητα να λαμβανει τη συνταξη του.Στην υπηρεσια στην οποια απευθυνεται ομως της ζητανε την καρτα εργασιας.Επειδη ομως ο μακαριτης ηταν ιδεολογος εργατοπατερας,τον εθαψαν με την καρτα.Ετσι λοιπον απαιτειται εκταφη.Αυτο ομως θελει πολλα χαρτια και πολλη υπομονη.Αποτελσμα αυτου ειναι μια σειρα ακρως σουρρεαλσιτικων ,αλλα και πολυ ρεαλιστικων συμβαντων που θυμιζει σε πολλα τη μιζερη καθημερινοτητα μας ,στη δυστυχη Ελλαδα που υποφερει για μενα πρωτιστως απο τους ιδιους τους Ελληνες…
Στην ταινια με το Βεγγο εχουμε πολεμο με τουρτες και τρελλα σκηνικα,εδω εχουμε πολεμο με στεφανια και λουλουδια απο τους ταφους και αλλα τρελλα γεγονοτα που κανουν αυτην ιδιατερη ταινια,μια φοβερη black comedy με εμπνευσμενο humour και επικαιρο αντικτυπο οπως προειπα…
Y.Γ.Προσεξε τωρα Voider.Πες μου ειλικρινα ποσοι απο εδω μεσα μπορει να ενδιαφερονται για μια ταινια του 1966 απο την Κουβα…
Nα σου απαντησω εγω?Στην καλυτερη ενας-δυο.Εγω λοιπον δεν πτοουμαι,αλλα γραφω εστω γι αυτους τους δυο που μπορει να ενδιαφερθουν και θα χαρω αν κανω εστω κι εναν να ψαξει αυτην την γαματη ταινια!!!
Παιδιά είναι τρομερά κουραστικό -κι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ έχω ιδρώσει και βρωμάω- να κάθομαι να γράφω κατεβατά. Και για ένα γαμημένο review των ταινιών που βλέπω κάθε μέρα, και τώρα που το κάνετε για τρίτη φορά πάλι θέμα λες κι ευθύνομαι μόνο εγώ και κανείς άλλος δεν ποστάρει την αφισούλα σκέτη. Χαλαρώστε, δεν είμαστε σε forum για κινηματογράφο να δίνετε τόση σημασία στα σχόλια. Εξάλλου εγώ έγραφα στο παρελθόν, αφού όμως είδα πως δεν γράφουν όλοι ξανασταμάτησα. Και προτιμώ να με ρωτάνε και να απαντάω, παρά να γράφω τα δικά μου.
Το είχα πει και τότε το ξαναλέω και τώρα, ή θα γράφουμε όλοι ή κανείς. Δε γίνεται να με κατηγορείτε μόνο εμένα λες και είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα. Ενώ περνάει ο τάδε χρηστάκος ή n00b που πρωτοέκανε εγγραφή, που σαφώς δε συχνάζει εδώ για να ξέρει ότι πρέπει να γράφουμε και σχόλια, σου δείχνει τι ταινία είδε με την αφίσουλα και πάει στο επόμενο τόπικ. Χαλαρά λοιπόν, δεν χάλασε ο κόσμος, πάρτε το σαν άλλο ένα “Τι ακούτε τώρα”…
Σήμερα πχ είδα αυτό, και είναι μία ταινιά καθαρά για να περάσεις την ώρα σου. Έχει λίγο ξύλο, περισσότερο πιστολίδι, μία σκηνή ερωτική. Τίποτα το σπουδαίο και θα τη πετούσα την αφίσα έτσι γιατί δεν έχω τι να πω. Γιατί να αναγκάζομαι να γράφω με το ζόρι, ενώ και οι υπόλοιποι δε το κάνουν; Ή όλοι ή κανένας, δε γίνεται να κάνουμε διακρίσεις στους κανόνες.
μην λέτε οτι δεν γράφει συχνά ο jiopas θα ανοίξει Thread με καλύτερες σκηνές σε σπηλιές των τύπων με τα ρόπαλα κάτι χιλιαδες χρόνια πριν :lol:
Έστω γράφε αν σου άρεσε ή όχι. 10 λέξεις το πολύ. Ούτε ιδρώτας, ούτε κούραση κι όλοι χαρούμενοι. Το quote είναι μια χαρά π.χ.