Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ειδα το Μεμεντο.
Πολυ εξυπνο το στησιμο της ταινιας,στο τελος σε αφηνει με μια φατσα του στυλ “επ.τι παιχτηκε τωρα.”.
Μ’αρεσε.

Το κοκκινο βιολι.
Δεν με ενθουσιασε και τοσο αλλα πολυ καλη … Η ιστορια του βιολοιου βασικα και απο ποιες ιδιοφυιες ειχαν παιξει με αυτο. Αλλα το πως το εφτιαξε ( μαλλον πως το βερνικωσε… ) …

Green Street Hooligans.

Ok άργησα, αλλά μέχρι να πάρουμε καμιά 40αρα τηλεόραση δεν την παλεύω. Λόγω μυωπίας μετά βίας βλέπω…

Ξαναείδα το Southpark

Δεν γέλασα όπως την 1η φορά , που σε 2-3 σκηνές λύθηκα από τα γέλια , αλλά πάλι ήταν ευχάριστο.

Εκεί που ο Κάρτμαν τραγουδάει για την μάνα του Εβραίου είναι όλα τα λεφτά:lol: :lol:

Sin City,θυμηθηκα οτι δεν το χα δει και επανορθωσα.

Καταπληκτικο.Απλα.Θεϊκο καστινγκ,το ασπρομαυρο και η ολη κομικ ατμοσφαιρα απιστευτη,τρομερος Μικι Ρουρκ και γενικα,αριστουργημα.

ξέχασες να αναφέρεις τα όμορφα κορίτσα

Και γκομεναρες,σωστα.

Ειδα χθες το P.S I Love You.
Ρε… ηταν απο τις ωραιοτερες ταινιες αγαπης που εχω δει.:frowning:
Δειτε το!!!

Κυριως ειναι για ζευγαροκατασταση.:slight_smile:

To revolver…Μετριότης…

με κοπέλα είναι ωραίο να δεις τα saw

θελω να δω το batman dark night απο το νετ.παιζει?

έχει βγει σε screener αλλά ρε συ, αν δε δεις αυτή την ταινία στο σινεμά, ποιά θα δεις? :?

ρε με εχετε πορωσει τωρα ολοι.απο τις λιγες φορες που συμφωνουν ολοι πως ειναι ταινιαρα.Τι ειναι σκρινερ? βοηθεια καντε κατι.λιποθυμαω.#-o

σκρινερ ειναι καποιος που πηγε σινεμα κι αντι να κατσει να απολαυσει την ταινια, την τραβηξε με καμερα :stuck_out_tongue:

εγω αυτες τις μερες εχω λιωσει οτι υπαρχει στο dvd-club απο edward norton…
πριν λιγες μερες ειδα το american history x και χθες το fight club.και λεω να συνεχισω μεχρι να τις δω ολες!!!

The Nightmare Before Christmas: Γαμάτο, πολύ ωραία μουσική, αν και νομίζω πως για παιδιά θα μπορούσε να αποδειχτεί τραυματικό…:-s

Δεν είναι για παιδιά και κακώς όλοι θεωρούν αυτόματα ότι όλα τα Animations είναι παιδικά(δε λέω για σένα, γενικά μιλάω).

Ακριβώς!!! Πες τα!

To ηξερα πως ησουν ρομαντικο παλικαρι, αλλα τωρα με εξεπληξες!
Τυχερη αυτη που σ’εχει…

Α, ξεχασα.Εσυ ανηκεις σε ολες!8O :stuck_out_tongue:

Ε,η αλήθεια είναι ότι το παράκανα,μόνο το 1ο saw λέει μαζί με κοπέλα:wink:
Τα υπόλοιπα είναι λιγααααακι πιο αδιάφορα και θα βαρεθεί η κοπέλα[-X

Αυτή που μ’έχει,ναι,αυτό

ινδίδ,ανήκω σε οοοοοοοολες τσι κοπέλες