Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ειδα το “Οι 3 ταφες του Μελκιαδες Εστραδα”. Δεν μ’ ενθουσιασε απο σκηνοθετικης αποψης αλλα ηταν ωραιο. Λεει για την ζωη στο νοτο και για τις πολλαπλες πραγματικοτητες, την αντιμετωπιση ιδιων πραγματων διαφορετικα κτλ. Δυσκολο θεμα - και καλα αποδωθηκε πιστευω!

βασικά,ύμνος στη φιλία είναι και σπέρνει:wink:

30 μερες νύχτα:Συμπαθητικό thriller,ωραία σκηνοθεσία και πολύυυ αιμα…

Rambo Iv-Ισως η καλύτερη ταινία της σειράς…(Δεν το περίμενα…).Ναι εχει ωμή βια,εχει κλισέ σενάριο,εχει προβλέψιμη πλοκή αλλά ειναι οτι καλύτερο θα μπορούσε να μας προσφέρει ο Stallone εν ετει 2008

EKTOS EAYTOU με την jodi foster…κλασσικο θεμα αλλα τουλαχιστον περασε ευχαριστα η ωρα…

American Gangster.

Ταινιάρα, δεν έχω χρόνο να πω πολλά, βασισμένο σε αληθινή ιστορία για ένα νέγρο drug dealer.

Ειδα την Λευκη ταινια του Κιεσλοφσκι. Αρκετα καλη. Σε κραταγε, η σκηνοθεσια Α-ΨΟ-ΓΗ και η καθε λεπτομερεια σημαινε και κατι. Μιλαγε για την ισοτητα και για το πως αυτη δεν υπαρχει - την μειωση του ανθρωπου κτλ.

μιας και η “ισοτητα” ερχεται δευτερη στο συνθημα της γαλλικης επαναστασης και της σημαιας.

εδιτ/ επισης ειδα και το billy eliot στην τηλεοραση. Ομορφο αρκετα, πολυ καλες ερμηνειες. Ενω ειναι αγγλικης σκηνοθεσιας και παραγωγης νομιζω, αμερικανοεφερνε σε καποια σημεια.

ειδα το Hancock
Μυριζε αμερικανιλα απο το χιλιομετρο
με τον Will Smith σε ρολο αποτυχημενου και μεθυσμενου υπερηρωα
Μην περιμενετε τιποτα το αψογο, ενα ευχαριστο καλοκαιρινο πασατεμπο με πετυχημενα γκαγκ
και μυστηριο τελος.

5/10 :stuck_out_tongue:

Σημερα In Bruges,πολυ ωραια ταινια με τον Φαρελ σε πολυ γαματο ρολο, και χτες Be Kind Rewind,δε μπορω να πω οτι μου αρεσε και πολυ,ψιλοβαρεθηκα μαλλον.

To the game, με το Michael Douglas. Ειχα ακουσει καλα λογια αλλα απογοητευτηκα.

Ελα ρε, καλο ειναι. Και με ωραια ανατροπη στο τελος (αλλα θα μου πεις αυτο σου αφηνει μονο η συγκεκριμενη).

Λοιπον ειδα το Oldboy. Σκετη παρανοια!

Θιγει ζητηματα οπως της εκδικησης και της αιμομιξιας, τα τραβαει απο τα μαλλια και ολα αυτα στη συγχρονη κοινωνια.

Σε κραταει ολη την ωρα, συνεχεια εξελισσεται. Αναμενομενη ανατροπη στην υποθεση αλλα υπεροχα γυρισμενη η οποια σε συνδιασμο με το αναποδογυρισμα των συμβολισμων (τα κλισε δλδ αναποδογυριζουν) φτιαχνει μια πραγματικα υπεροχη σκηνοθεσια.

ιδιαιτερη ταινια αυτη. Λογω jack black την ειδα…
σου εδινε την εντυπωση πως ηταν δηθεν ψαγμενη αλλα οχι και τοσο
καλυτερο απο αλλες σαβουρες που ειδα προσφατα ομως

Ωραίο ταινιάκι! :thumbup:

Σε κάνει την επόμενη μέρα να τους κοιτάς όλους στο metro / στη δουλειά κ.τ.λ. καχύποπτος μην τυχόν και βγάλουν δόντια ξαφνικά και σου την πέσουν… :lol: :lol:

Εμένα πάντως να γελάσω με έκανε:p

Ε ναι, έχει το γέλιο του! :smiley:

Ω μεγαλε Δια τι επος ειναι αυτο!Μεσα στις αγαπημενες μου ταινιες ολων των εποχων!
Να υποθεσω οτι ξερει οτι ειναι τριλογια?

Και γαμάτη μάλιστα. Δεν έχω δει το τρίτο μέρος της όμως, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα…

Ναι. Ο βιντεοκλαμπας που παω μου ειπε μαλιστα οτι η δευτερη ταινια ειναι καλυτερη. Αληθευει; :-k

Αληθεύει, καθώς η δεύτερη της τριλογίας είναι το Oldboy :!:

Λαθος ενημερωση τοτενες καθως καταλαβα οτι πρωτη ειναι το oldboy και οτι η επομενη που μου ειπε ειναι η δευτερη :stuck_out_tongue:

Εξυπνακια:!:

το old boy ειναι ενα αριστουργημα

η πρωτη ταινια της τριλογιας ειναι το sympathy for mr vengeance
απλα καλο

το δευτερο ειναι το old boy το οποιο ειναι βασισμενο σε manga
επος - μεσα στις 10 καλυτερες ταινιες της δεκαετιας

και το τριτο ειναι το sympathy for lady vengeance
φοβερο με μερικες καταπληκτικες σκηνες

το κοινο των 3 ταινιων ειναι το θεμα της εκδικησης

μην παραξενευτειτε αμα δειτε αμερικανικο ριμεικ του oldboy
οταν πρωτοπαιχτηκε ο ταραντινο το αποθεωνε
και θυμαμαι που διαβαζα τοτε στα περιοδικα οτι ηδη ψαχνουμε σκηνοθετη για το ριμεικ