Παλιο αλλα αρκετα καλο
kingslayer ποιός kingslayer ? Δεν υπάρχει κανείς με τέτοιο όνομα ή ρόλο.[-X
Απλά και περιεκτικά… ΓΑΜΗΣΕ!
Σταθερη αξια!!Πολυ γελιο και αυτο.
μετρια ταινια
…μέτρια, αλλά πέρασε η ώρα ευχάριστα…κάτι είναι κιαυτό:):!:
Οτι εχει να κανει με ιρλανδια ειναι ενδιαφερον.Παρα πολυ καλη ταινια.
Οι πρωτες μερες του ira μεσα απο τη ζωη δυο αδερφων.
[SPOILER]Γαμημενοι Αγγλοι!!![/SPOILER]
αυτο το χω κατεβασει και θα το δω συντομα!
ζητω η ιρλανδια:drunk:
Ένα μικρό έπος.
κακη ταινια [-X
Τελευταιες ταινιες που ειδα ε? Απο την τελευταια φορα που εχω γραψει με εχει φαει το Game Of Thrones για αυτο δεν ειδα τοσες…
[B]The Ghost Writer:[/B]
Υπερβολικη ταινια, παιζει ο συμπαθης (σε μενα) McGregor, αρχιζει εχοντας την προοπτικη να εξελιχθει σε ενδιαφερουσα ταινια αλλα καπου γαμιεται το πραγμα με τα twists και κουραζει. Μετριοτητα.
[B]The Machinist:[/B]
Ο λατρειας Bale ξαναχτυπα.
Μια χαρα ταινια, οκ, μερικα πραγματα τα περιμενα απο ενα σημειο και μετα αλλα ειχε ενδιαφεροντα twists, ωραια πλοκη, μυστηριο, εναν εξαιρετικο Bale και για κατι τυπους σαν και του λογου μου που γουσταρουν τετοιες ταινιες με βαρεμενους/ψυχακηδες ειναι ιδανικη. Πηγαινετε να το δειτε τωρα, ακομα και αν δεν ειστε τοσο του ειδους θα κολλησετε.
Για το Prince Of Darkness παω στο αντιστοιχο horror thread.
Αυτό το είδα και εγώ πρόσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ :thumbup:
…το ‘‘1492’’…αριστούργημα, με εκπληκτική μουσική απ’τον Βαγγέλη Παπαθανασίου:):!:
[FONT=“Trebuchet MS”][B][SIZE=“4”]Les Neiges du Kilimandjaro[/SIZE][/B] (2011)
“Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο”, τίτλος παρμένος από ομώνυμο γαλλικό τραγούδι των 60’s.
Ο Μισέλ, ένας μεσήλικας λιμενεργάτης απολύεται από τη δουλειά του μαζί με άλλους 19 συναδέλφους.
Παρόλο που διατηρούσε το προνόμιο ως μέλος του συνδικάτου να μην συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα, όντας ουσιαστικά πολιτικοποιημένος το αρνήθηκε.
Άνεργος πλέον, ζει ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του μέχρι να συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός που θα αναταράξει την ηρεμία τους. Πέφτουν θύματα ληστείας και επιπλέον αργότερα ανακαλύπτουν κάτι συνταρακτικό για την ταυτότητα ενός εκ των δραστών… Θα έρθουν αντιμέτωποι με διλήμματα και αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τις ηθικές αξίες τους και θα συγκρουστούν με τις διαφορετικές απόψεις των παιδιών και των φίλων τους.
Μια εξαιρετική ταινία, ζεστή και ανθρώπινη, με επίκαιρα μηνύματα και προβληματισμούς. Είναι γυρισμένη καλοκαίρι στην όμορφη Μασσαλία και αποπνέει μια αισιοδοξία μαζί με τη θαλασσινή αύρα.
Εντωμεταξύ την είδα χωρίς να γνωρίζω την υπόθεσή της, μερικές μέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό που μου συνέβη και μου έκατσε κουτί…
Προτείνω να την δείτε μαζί με το εξίσου καλό [I]“Le Havre”[/I] που μοιάζει θα έλεγα τόσο στυλιστικά/σκηνοθετικά όσο και θεματικά.[/FONT]
ταιριάζει σε μένα αυτή!:thumbup: και θα τσεκαριστεί λίαν συντόμως.
παρακαλούνται οι σεσημασμένοι εδω πέρα να πουν την άποψη τους για το melancholia. έστω μερικές λέξεις ή και 1-2 σειρές.
ευχαριστώ
και γαμω! πολυ καλες ερμηνειες, εννοειται ωραια σκηνοθεσια.
το μονο θεμα ειναι οτι σε νταουνιαζει λιγο το ολο θεμα με την καταθλιψη αλλα
αναμεμενομενιο ειναι. χωρισμενη σε δυο μερη
με το δευτερο να ναι το καλυτερο, οχι οτι το πρωτο δε λεει.
απτις καλυτερες ταινιες των τελευταιων χρονων.
Και μόνο να σκεφτείς ότι έχει την μουνάρα την Kirsten Dunst μέσα αξίζει. Και σκηνή που είναι γυμνή κι όλας!!
Επίσης είναι ενδιαφέρον σαν ιδέα, να δείς άλλο ένα πιθανό σενάριο πως μπορεί να τελειώσει ο κόσμος μας…