Το έβαλα χθες το βράδυ μήπως και περάσει η ώρα αλλά δεν…το τελείωσα σήμερα το πρωί
Και ούτε 80λεπτο ήταν
Έχουν γαμήσει τόσο πολύ το στόρυ που δεν βλέπεται πλέον…και θα βγει και επόμενο:?
Είδα και το [B]The End Of Poverty?[/B] το οποίο είναι ντοκιμαντέρ για τη φτώχεια(duh)
[B]The Ninth Gate[/B]
Την είχα ξαναδεί πολύ πιο παλιά και μου είχε αρέσει η ατμόσφαιρα, αλλά δεν είχα καταλάβει και πολλά γιατί δεν την είχα παρακολουθήσει καλά. Αποφάσισα να την ξαναδώ και η γνώμη μου άλλαξε τελείως. Ανούσιο στόρυ για παιδιά σε τρεις γραμμές, γίνονται πράγματα στην ταινία που στο τέλος κανένα ρόλο δεν παίζουν, ο Depp είναι μετριότατος -σα να βαριέται-, καμία άλλη αξιόλογη ερμηνεία, τεράστια πατάτα.
στο άλλο thread με τα horror δε ταίριαζε καλύτερα αυτό; Τέσπα εγώ που το είδα προχτές μου φάνηκε ελάχιστα λίγο παραπάνω του μετρίου, θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο, και εννοείται πιο μεγάλο. Διακοσμητικά τα ζόμπι!
ναι θα ταίριαζε. εχεις δίκιο . θα μπορούσε με λιγο χρόνο παραπάνω να βελτιωθεί ολη η ταινία. οχι οτι με χάλασε εντελώς απλά λιγα ζόμπι πολύ ιστορία και πολύ τίποτα σε σημεία λογο χρόνου.
Για δευτερη φορα το ιδιο συναρπαστικη οπως την πρωτη.Πιστευω η καλυτερρη ταινια του forest!Η ιστορια του amin dada δικτατορα της ουγκαντα.Δολοπλοκεια,βια κ γενικα ωραια ατμοσφαιρα,το προτεινω!
Οι ντραμερ δειτε το χτες!Δεν μπορω να πω πολλα για την πλοκη γιατι θα το προδωσω!Παντως εινα σουηδηκο με μια παρεα ντραμερ που λειτουργουν σαν τρομοκρατικη οργανωση.Αν παιζει καποιο ρολο να σας πω οτι το προτεινε η ελληνοφρενεια!
Έχω κατεβάσει πολλές και ενδιαφέρουσες παλιές ταινίες αλλά η διάθεση λόγω του πούστη του καύσωνα επιτρέπει μόνο ελαφράδα και hollywood.
[B]Mirror Mirror[/B]
Δεν ήταν κακή, τουλάχιστον όχι όσο κακή την περίμενα. Έχει μέσα μάλιστα και μερικές ιδιαίτερα εμπνευσμένες σκηνές (όπως η καταπληκτική σκηνή με τις μαριονέτες). Julia Roberts και ο θεούλης Nathan Lane το ευχαριστιούνται στους ρόλους τους και γενικά η ώρα περνάει αρκετά ευχάριστα. Κατά τα άλλα όχι από τις ταινίες που μένουν στην μνήμη για πολύ.
[B]The raven[/B]
Αυτή έφαγε τόσο θάψιμο που έκατσα να την δω με μεγάλη επιφύλαξη. Τελικά μια χαρά ήταν και πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί τόσο θάψιμο. Δεν ήταν αριστούργημα βέβαια ούτε κάτι τρομερά εμπνευσμένο, μια χαρά ταινία ήταν βασικά. Κλασική αστυνομική ταινία με τους πρωταγωνιστές να ακολουθούν τα στοιχεία που αφήνει ο δολοφόνος πίσω του και τους οδηγεί στον επόμενο φόνο. Κάτι που το έχουμε δει πολλές φορές στον κινηματογράφο απλά εδώ οι φόνοι όπως και τα στοιχεία είναι μέσα από τα διηγήματα του Ποε που φέρνει και τον ίδιο τον συγγραφέα και ποιητή στο κυνήγι του δολοφόνου που κάποια στιγμή γίνεται προσωπικό. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι που ο Ποε παρουσιάστηκε περισσότερο κάτι μεταξύ Ηρακλής Πουαρό και Σερλοκ Χολμς παρά σαν έναν βασανισμένος καλλιτέχνης που βρέθηκε σε μια απρόσμενη για αυτόν κατάσταση. Το ισορροπεί η καλή ερμηνεία του Κιουτζακ και η πετυχημένη σκοτεινή ατμόσφαιρα. Στο αστυνομικό κομμάτι πάντως τα πάει μια χαρά και κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.