Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ξερω οτι ακουγεται κλισε, αλλα δεν εχω δει μεγαλυτερο σκουπιδι στην ζωη μου απο το Casa de mi Padre…μου ερχοταν εμετος απο την ασχημια του…

Ρε αλητες Dead και Keyser,τωρα που εφυγα και δεν εχω χρονο να σχολιασω,τωρα ποσταρετε και σχολιαζετε ταινιαρες.
Στα πεταχτα,λεω οτι τα τελευταια posts εχουν τρομερη ποιοτητα.
Μπραβο…

Το ειχε χθες κατα τις 4 στον ΑΝΤ1.Πααααρα πολυ γαματη ταινια και το θεικο πλασμα που λεγετε Ρειτσελ αξιζε τα συμπαντα ολα.Επισης αγαπαμε Χαρισον Φορντ.Απλη σημειωση,αυτες οι ταινιες παιζουν 4 τα ξημερωματα και το απογευμα τρωμε στη μαπα το ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ??? #-o Τσεκουρι και φωτια!

[B]Ghost Rider 2[/B]

Το πρώτο ήταν αδιάφορο αυτό είναι απλά κακό. Είχαν ανέβει κάπως οι ελπίδες μου όταν είδα στο cast τον Christopher Lambert ελπίζοντας σε ένα αξιοπρεπές b-movie αλλά… μάπα το καρπούζι. Μακριά!!

νταξ γαμησε…

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Είδα το έπος “Holy Water”. Μια κωμωδία για πολλά γέλια. Μία παρέα από ένα φτωχό χωριό στην Ιρλανδία αποφασίζει να κλέψει ένα φορτίο με Βιάγκρα (ω ναι!) προκειμένου να τα πουλήσει και να βγάλει χρήματα. Τι συμβαίνει όμως όταν εμπλέκεται η αμερικανική αστυνομία; Αποφασίζουν να κρύψουν με κάποιο τρόπο το εν λόγω φορτίο με Βιάγκρα με κάποιες “καλές επιπτώσεις”. Αξίζει να τη δείτε.

Πρέπει να το ξαναδώ και αυτό, μου θυμίζει πάρα πολύ half-life (όπως και σε πολλούς άλλους απ’ότι κατάλαβα)

όντως όσο κούλ χαρακτήρες κι άν προσθέσουν, όσο κι αν προσπαθήσουν να δώσουν βάθος στο σενάριο, άμα δε το’χουν τέλος.

ναι ρε φίλε, απ’τα καλύτερα και ρεαλιστικότερα ποστ-αποκαλύπτικ, μοιάζει και προφητικό!

Συμπαθητικό ταινιάκι δεν μπορώ να πω, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας…

την εχω δει αρκετες φορες αλλα δεν ειχε τιποτα αλλο η τηλεοραση εκεινη την ωρα

Επηρεασμενος απ΄τον απαλευτο καυσωνα εβαλα και ξαναειδα το Do the right thing του Spike Lee.
Την πιο ζεστη μερα του καλοκαιριου σε μια γειτονια του Brooklyn Ιταλοι,Αφροαμερικανοι,Κορεατες και Πορτορικανοι βγαζουν ολα τα ρατσιστικα κομπλεξ τους ο ενας στον αλλο και τα νευρα γινονται κροσια με τραγικα αποτελεσματα.

Ο Spike Lee τα χωνει στην μισαλλοδοξια και την προκαταληψη με σωστες δοσεις χιουμορ και ειρωνειας χωρις να πεσει ομως στην παγιδα να παρουσιασει τους μαυρους ως τα αποκλειστικα θυματα ρατσιστικης συμπεριφορας.

Εκτος απο σεναριο/σκηνοθεσια/παραγωγη o Lee πρωταγωνιστει κιολας μαζι με τους Aiello και Torturo οι οποιοι δινουν ρεστα.

Αυτές τις μέρες είδα τα εξής:

Με κούρασε αρκετά

Ωραία ταινιούλα με καλή υπόθεση αλλά με ξενέρωσε το φινάλε

Classic!

εμενα παλι μου αρεσε το τελος του source code :slight_smile:

Εγώ πάλι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι διάολο σας άρεσε όλους σ’αυτήν την μπαρούφα το source code. Βλέπω πολλούς να λένε καλά λόγια και μου κάνει τεράστια εντύπωση.

Έλα ντε. Μια καλή ιδέα ήταν που της γάμησαν τα πρέκια μέσα στις κλασσικές, πανηλίθιες, χουλιγουντιανές μανιέρες.

Παρα της πολυ κακες κρητικες που εχει παρει αραξα να το δω πριν λιγο.Σε γενικες γραμμες μια μαλακια και μιση :slight_smile:

Οποτε καλα εκαναν και το εκραζαν ολοι ! :stuck_out_tongue:

Ναι μην κανεις το λαθος και σπαταλησεις την ωρα σου για να το δεις :slight_smile:

…εγώ, χωρίς να πάθω και την πλάκα μου, την βρήκα τουλάχστον ενδιαφέρουσα σαν ιδέα:):!:

Εχοντας ακουσει και καλα και ασχημα σχολια, εκατσα να την δω. Ουτως η αλλως ηθελα δλδ. Η αληθεια ειναι πως μ’αρεσει αρκετα. Δε ξερω κατα ποσο συμβαδιζει ο χαρακτηρας του Ποε στην ταινια με την πραγματικοτητα αλλα κρινοντας τη σαν ταινια την βρηκα καλη.